Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 132
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Program për kurse

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin tuaj!
Ju do të jeni në gjendje të shisni programet tona dhe, nëse është e nevojshme, të korrigjoni përkthimin e programeve.
Na dërgoni me email në info@usu.kz
Program për kurse

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.


Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Porositni një program për kurse

  • order

Ndaloni së kërkuari programin ideal për kurset tuaja! Ajo gjendet këtu dhe tani, në këtë faqe. Programi për llogaritjen e kurseve nga USU do të ndihmojë në automatizimin e organizatës suaj, do t'ju lejojë të shikoni aktivitetet e vazhdueshme dhe metodat e menaxhimit të biznesit tuaj. Dhe, sigurisht, kjo do të japë mundësi të reja të kontrollit produktiv në menaxhimin tuaj. Para së gjithash, programi ynë për kurse është krijuar nga njerëz për t'u përdorur nga njerëzit. Na falni për tautologjinë, por është e përshtatshme këtu, sepse theksi është te njerëzimi. Vetëm mirënjohja jonë për njerëzit që i janë përkushtuar vetes për të edukuar të tjerët na shtyu të krijojmë një program unik, i cili qëllimi i vetëm është të lehtësojmë punën tuaj të përditshme. Por është e drejtë të thuhet se ky qëllim fisnik ka shumë shpërblime të këndshme dhe funksione të mrekullueshme që janë kaq të nevojshme tani. Gjatë muajit të parë do të habiteni se sa efektiv është programi për kurse dhe sa lehtëson menaxhimin e biznesit tuaj. Dhe sa motivim ju jep, si menaxher, dhe punonjës në të njëjtën kohë! Për të vlerësuar se sa gjithëpërfshirës është, ne rekomandojmë të zbresim poshtë kësaj faqe dhe të klikojmë në lidhjen aktive në versionin demo të programit për kurse. Ajo paraqet tiparet kryesore në detaje, dhe çmimi i pyetjes nuk është asgjë. Instalimi i versionit demo të sistemit të kontrollit është plotësisht falas. Nëse e kaloni funksionalitetin shkurtimisht, do të dëshironim të thonim se detyrat shpërndahen ndërmjet përdoruesve nga administratori. Siç e keni menduar tashmë, administratori është një menaxher ose zëvendësi i tij ose i saj, ose, ndoshta, një llogaritar ose person tjetër i besuar, hyrja e të cilit është konfirmuar fillimisht në programin tonë.

Përdoruesit që hyjnë në sistem kanë në pamje të parë një pamje të përbashkët, por niveli i aksesit të tyre dallon kardinalisht. Për shembull, menaxheri nuk ka kufij për pyetjet brenda programit për kursuesit: ai ose ajo mund të shikojë historikun e fillimit në emër të përdoruesve, operacionet e kryera, raportet përmbledhëse, analizat dhe statistikat, por asnjë nga këto pyetje nuk janë në dispozicion për një përdorues të zakonshëm . Programi i menaxhimit të kursit dhe mbajtja e regjistrave gjeneron një orar elektronik dhe siguron përdorimin racional të mjediseve arsimore të institucionit tuaj. Gjithashtu, ditari i pjesëmarrjes do të gjejë vendin e tij në programin e kursit. Mbajtja e një vlerësimi është gjithmonë një nxitje e shkëlqyer për punonjësit, dhe nëse është gjithashtu e hapur, i inkurajon ata çdo ditë. Sapo të hyni në sistemin e menaxhimit që i krahason ato sipas parametrave të ndryshëm dhe shfaq rezultatet në vlerë numerike, asnjë mësues nuk mbetet indiferent, dhe natyrisht përpiqet të konkurrojë, duke u ngjitur më lart në pozitat udhëheqëse. Dhe nëse pozicionet drejtuese shpërblehen në mënyrë aktive me shpërblime monetare, programi i kursit me vlerësimin e tij të çmuar të mësuesve do të vrasë dy zogj me një gur: do të inkurajojë pa dashje punonjësit të jenë të suksesshëm dhe do të zgjedhë në mënyrë të pavarur punonjësin më të mirë dhe do ta shpërblejë një bonus i merituar. Dhe po, kontabiliteti i pagave është gjithashtu qëllimi i programit për kurse. A është mirë të kesh një punonjës kaq të pavarur, i cili bën pjesën më të madhe të të gjithë ekipit? Atëherë duhet urgjentisht të instaloni këtë program të vlefshëm në pajisjen tuaj!

Versioni i ri i programit ju lejon të përshtatni me lehtësi shfaqjen e informacionit në tabelë. Le të shqyrtojmë shembullin e bazës së të dhënave të klientit. Ekziston një fushë e caktuar teksti ote Ai përmban informacion të rëndësishëm që duhet të jetë i dukshëm nga përdoruesi, por është mjaft i gjerë. Më parë, fusha në vetvete duhej të shtrihej disi, e cila ishte mjaft joefikase. Në versionin e ri, ju mund të kontrolloni vendosjen e fushave në tabelë jo vetëm në planin horizontal, por edhe në atë vertikal! E tëra çfarë ju duhet të bëni është të kapni kursorin e miut dhe ta tërhiqni atë në vendin e duhur ose thjesht të rritni lartësinë e çdo fushe. Tani mund ta personalizoni lehtësisht secilën tryezë për t'iu përshtatur nevojave tuaja. Kokat mund të vendosen në disa rreshta, dhe lartësia e vetë fushave mund të ndryshohet për të theksuar elementët e nevojshëm. Zhvillimi shtesë i softuerit shton funksionalitet të ri dhe e bën punën tuaj në program edhe më të përshtatshme dhe produktive. Grupimi në një tabelë sipas një parametri të caktuar tani ju lejon të llogaritni qartë shumat. Tani mund të shihni jo vetëm shumën totale, por edhe të gjitha pagesat e përkohshme dhe borxhet. Programi për kurse llogarit jo vetëm numrin e rekordeve, por edhe numrin e grupeve. Ju gjithmonë mund të shihni numrin e kritereve unike në çdo mostër. Merrni parasysh rastin kur duhet të plotësoni fusha të caktuara, por shumë rrallë. Më parë, ata shpesh ishin një sy për ju, sepse gjatë redaktimit, programi i tregonte ato plotësisht, gjë që zhduki vëmendjen. Tani mund t'i përfshini këto fusha opsionale në një grup dhe t'i fshehni ato vetëm me një klikim. Për shembull, këtu është rekordi për redaktimin e një rekordi klienti. Supozoni se nuk doni të shihni informacionin e kontaktit ose seksionin shtesë çdo herë - thjesht klikoni në vijën e grupimit dhe do të fshihet! Dritarja është shumë më kompakte pa humbur funksionalitetin. E njëjta gjë mund të bëhet me dritaren e kërkimit të të dhënave. Nëse doni të dini më shumë, mund të vizitoni faqen tonë zyrtare. Këtu gjeni të gjitha informacionet e nevojshme. Përveç kësaj, ju keni një shans unik për të shkarkuar një version demo falas të programit për kurse që do t'ju tregojë të gjitha avantazhet që mund të sjellë në menaxhimin e biznesit tuaj.