Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 934
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Programi për stacionet e shërbimit

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin tuaj!
Ju do të jeni në gjendje të shisni programet tona dhe, nëse është e nevojshme, të korrigjoni përkthimin e programeve.
Na dërgoni me email në info@usu.kz
Programi për stacionet e shërbimit

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.


Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Porositni një program për stacionet e shërbimit

  • order

Menaxhimi i stacionit të shërbimit nuk është një detyrë e lehtë dhe kërkon shumë kohë dhe burime, veçanërisht kur stacioni i shërbimit fillon të zgjerojë fushën e tij të biznesit, duke u ofruar klientëve të tij gjithnjë e më shumë shërbime të ndryshme, secila prej të cilave kërkon menaxhim, kontabilitet dhe dokumentet në secilin hap të procesit të riparimit të makinës ose ndonjë shërbim tjetër që po ofrohet në stacion.

Nuk është për t'u habitur që shumica dërrmuese e menaxherëve të stacioneve të servisit të makinave po përpiqen të gjejnë një program që do t'i ndihmojë ata të përmirësojnë rrjedhën e punës të stacionit të shërbimit si dhe të minimizojnë sasinë e punës që është shumë e lodhshme për t'u kryer dhe duhet të të bëhet manualisht ose në letër ose në softuer të përgjithshëm të kontabilitetit si MS Word ose Excel. Kërkimi i një programi të tillë nuk është një arritje e lehtë pasi që sasia e zgjedhjes në treg për programet e automatizimit dhe menaxhimit të biznesit është tepër e lartë, por cilësia ndryshon aq shumë sa që bëhet një çështje serioze. Çdo sipërmarrës dëshiron vetëm më të mirën për biznesin e tij dhe kjo është e kuptueshme sepse pa automatizimin e duhur është e pamundur të zgjerohet biznesi i stacioneve të shërbimit pa pasur nevojë të sakrifikoni shumë kohë dhe burime për stafin që do të kryejë detyra të shumta dokumentesh. Përveç kësaj - menaxhimi manual i dokumenteve pa përdorur ndonjë program është vërtet i ngadaltë gjë që i bën klientët të presin edhe më gjatë - dhe kjo nuk është ajo që u pëlqen klientëve. Ata do të preferojnë të vizitojnë ndonjë stacion tjetër shërbimi që do t'i shërbejë më shpejt dhe më me efikasitet sesa ai që përdor akoma dokumentet manuale si metodën kryesore të kontabilitetit.

Siç kemi përfunduar më herët, është e pamundur të jesh edhe disi konkurrues në treg pa përdorimin e asnjë lloj programi automatizimi, por zgjedhja e një prej tyre është gjithashtu një detyrë tepër e vështirë në vetvete. Na lë me pyetjen - cilin program të zgjedhim? Çfarë kualifikohet si një program i mirë i kontabilitetit ose një i keq? Le ta zbërthejmë sipas asaj që na duhet të bëjmë softueri i tillë në radhë të parë.

Çdo stacion shërbimi kërkon një program që do të jetë në gjendje të mbikëqyrë bazat e të dhënave dhe rrjedhën e informacionit shpejt dhe me efikasitet. Një aftësi për të gjetur çdo formë informacioni është emri i klientit, data e vizitës, një markë e makinës së tyre, apo edhe lloji i shërbimit që u është ofruar atyre është tepër e rëndësishme kur keni të bëni me klientë të përsëritur ose problematikë. Një program i tillë duhet të jetë në gjendje të punojë me bazat e të dhënave me të vërtetë të shpejtë, por çfarë kërkohet për ta arritur atë? Së pari - një ndërfaqe e thjeshtë dhe e kuptueshme e përdoruesit që nuk do kohë për të mësuar dhe përdorur dhe së dyti programi duhet të optimizohet me të vërtetë mirë, kështu që nuk kërkon harduerin më të fundit të kompjuterit në mënyrë që të punojë shpejt. Kombinimi i këtyre dy faktorëve mund të arrijmë punë efikase dhe të shpejtë me bazën e të dhënave.

Tjetra, ne duam të sigurohemi që programi ynë mund të mbledhë dhe raportojë të gjitha të dhënat financiare që stacioni i shërbimit prodhon në baza ditore, mujore, apo edhe vjetore pasi që pa pasur raporte të tilla bëhet tepër e vështirë për të parë pikat e forta dhe të dobëta të kompania si dhe rritja dhe zhvillimi i saj me kalimin e kohës. Përdorimi i një informacioni të tillë lejon marrjen e vendimeve racionale dhe me ndikim të biznesit, si dhe për të parë se çfarë i mungon dhe tejkalon kompanisë. Nëse programi i menaxhimit të zgjedhur mund të nxjerrë gjithashtu grafikë dhe raporte që janë duke u ndërtuar nga ai janë të qarta dhe koncize, do të jetë një avantazh edhe më i madh për të pasur dhe diçka për të cilën nuk mendojnë shumë sipërmarrës fillestarë kur zgjedhin programin e duhur për kompaninë e tyre.

Atëherë kërkesa tjetër e madhe që programi i menaxhimit duhet të plotësojë është ndërfaqja e përdoruesit. Ndërsa mund të mos duket si një punë e madhe në fillim - është në të vërtetë një nga faktorët më të mëdhenj në zgjedhjen e aplikimit të duhur për punën. Një program i mirë i kontabilitetit ka një ndërfaqe përdoruesi të thjeshtë dhe të lehtë për tu kuptuar që do të kuptohet nga çdokush, madje edhe nga njerëzit që kanë pak ose aspak përvojë në punën me aplikacione kompjuterike dhe softuerë për menaxhim biznesi, ose madje as përvojë me kompjuterë në përgjithësi. Të kesh një ndërfaqe përdoruesi që është aq e lehtë për t’u kuptuar është e rëndësishme për të kursyer kohë dhe burime në trajnimin e personelit se si ta përdorësh atë dhe në përgjithësi është një shtesë e shkëlqyeshme për çdo program biznesi.

Pasi kemi shqyrtuar gjithçka që kemi përmendur më parë, ne duam t'ju prezantojmë zgjidhjen tonë të specializuar të softuerit që është hartuar me të gjithë faktorët e lartpërmendur - Softuerin USU. Programi ynë jo vetëm që ka gjithçka që u përmend më parë, por shumë e shumë më tepër, e cila sigurisht do të bëhet një ndihmë e madhe për çdo ndërmarrje të stacionit të servisit të makinave.

Me ndihmën e Softuerit USU, është e mundur të organizoni një bazë të vetme, të unifikuar të konsumatorëve. Ju do të jeni në gjendje të gjeni çdo klient në vetëm disa klikime me emrin e tyre, numrin e makinës ose faktorë të tjerë të ndryshëm. Informacioni për të gjithë klientët do të ruhet në një bazë të dhënash të specializuar që mund të lidhet në internet në mënyrë që të menaxhoni shumë stacione shërbimi në të njëjtën kohë.

Programi ynë gjithashtu mund të regjistrojë të dhënat për klientët që do të shërbehen më vonë dhe t'i kujtojë ata për shërbimin duke dërguar një mesazh zanor, një SMS, apo edhe një telefonatë ‘Viber’. Duke përdorur programin tonë, është gjithashtu e mundur të llogaritni pagat për punonjësit tuaj me shumë faktorë që marrin parasysh gjatë kryerjes së llogaritjes, të tilla si lloji i punës që ata kanë kryer, numri i orëve që janë shpenzuar në punë dhe cilësia e ajo

Shkarkoni Programin USU sot dhe filloni të automatizoni biznesin tuaj shpejt dhe me efikasitet!