Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 814
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Program për një klub fitnesi

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin tuaj!
Ju do të jeni në gjendje të shisni programet tona dhe, nëse është e nevojshme, të korrigjoni përkthimin e programeve.
Na dërgoni me email në info@usu.kz
Program për një klub fitnesi

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.


Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Porositni një program për një klub fitnesi

  • order

Lehtësia dhe lehtësia e punës së automatizuar të një klubi fitnesi është çelësi i suksesit të kompanisë suaj. Programi ynë i klubit të fitnesit ju lejon të arrini këtë sukses dhe lehtësinë e kontabilitetit. Ndërfaqja me shumë përdorues e programit të kontabilitetit të klubit të fitnesit lejon që specialistët e qendrës tuaj sportive të punojnë me lehtësi dhe të kontrollojnë punën e tyre, si administratorë ashtu edhe trajnerë, si dhe të përballen me kontabilitetin e klubit të fitnesit. Shkathtësia e programit të automatizimit të klubit të fitnesit për krijimin e rendit dhe analiza e klientëve ju lejon të shtoni një klient të ri me një klik të miut ose të kontrolloni nëse ekziston një kontratë e krijuar më parë, ndërsa kontrolloni të gjithë procesin. Me menaxhimin e duhur të klubit të fitnesit dhe automatizimin e tij ju mund të arrini sukses në biznes. Programi i menaxhimit të automatizimit të kontrollit të magazinës dhe mbikëqyrjes së materialeve që organizon kontabilitetin në klubin e fitnesit ju lejon të mbani shënime të pagesës së shërbimeve, të shikoni të dhëna për borxhet, ose ndonjë sferë tjetër. Me ndihmën e programit tonë të klubit të fitnesit mund të organizoni të dhëna rreth grupeve, kohës - kjo ju ndihmon të llogaritni saktë ngarkesën e punës së lokaleve, oraret e specialistëve, si dhe në llogaritjen e pagave dhe menaxhimin e personelit të klubit të fitnesit.

Programi i menaxhimit të klubit të fitnesit për krijimin e raporteve dhe kontrollin e detajeve është një ndihmës i shkëlqyeshëm për llogaritarin tuaj. Menaxhimi i klubit të fitnesit duhet të jetë i automatizuar. Për këtë qëllim, ne mund të ofrojmë të bëjmë orare trajnimi që më vonë ndihmojnë në punën me klientin dhe mbajnë llogari në klubin e fitnesit. Për lehtësinë e punës mund të përdorni karta speciale me bar-kod, me të cilat programi ynë për klubet e fitnesit lejon të punojë. Kjo thjeshton gjurmimin e klientëve, gjë që ndihmon për të mbajtur shënime të sakta të të dhënave të pagesës. Vetëm imagjinoni sa i rehatshëm dhe i azhurnuar është ky program! Ju mund të shkarkoni programin tonë të klubit të fitnesit falas si një version demo. Programi ynë mund të japë dritën jeshile për automatizimin e klubit tuaj të fitnesit! Kjo ju ndihmon të menaxhoni me lehtësi aktivitetet tuaja, të mbani gjurmët e parave tuaja!

Analiza gjithmonë fillon me klientët tuaj. Klientët janë burimi i mirëqenies tuaj. Sa më i vëmendshëm të jeni ndaj tyre, aq më shumë ata vizitojnë palestrën tuaj dhe në përputhje me rrethanat sjellin më shumë para. Fakti që qendra juaj po zhvillohet mirë tregohet në një raport të veçantë për rritjen e bazës së klientit që gjenerohet nga programi i menaxhimit të kontabilitetit të gjenerimit të raporteve dhe kontrollit të personelit. Nëse rritja nuk është pozitive, atëherë kushtojini vëmendje raportit të marketingut. Kjo tregon se si klientët tuaj më shpesh mësojnë për ju. Mos shpenzoni para në metoda joefektive të reklamimit. Përveç tërheqjes së klientëve të rinj, mos i humbni klientët e vjetër.

Një raport i veçantë për aktivitetin e klientit tregon se sa aktivisht përdorin klientët shërbimet tuaja. Ju do të jeni në gjendje të shihni numrin e klientëve unikë për periudhat aktuale dhe ato të mëparshme. Për të balancuar siç duhet ngarkesën tuaj të punës, do të jeni në gjendje të shihni në raportin special se cilat ditë dhe orë janë orët kulmore të vizitave. Për të kuptuar fuqinë aktuale të blerjes me ndihmën e programit, do të jeni në gjendje të gjeneroni një raport "Kontroll mesatar". Por, në çdo masë klientësh, ka nga ata që spikasin, të cilët janë të gatshëm të shpenzojnë më shumë, por gjithashtu kërkojnë një vëmendje të veçantë. Ju mund të gjeni lehtësisht klientë të tillë premtues duke krijuar një raport "Vlerësimi". Në krye të vlerësimit janë ata që kanë kaluar mbi të gjitha në qendrën tuaj, dhe sa më i ulët vlerësimi, aq më pak klientë interesantë paraqiten atje. Përveç kësaj, ju do të jeni në gjendje të formoni një regjistër të debitorëve në program, nëse është e nevojshme. Kjo është shumë e përshtatshme. Të gjithë ata që nuk kanë paguar klasat janë mbledhur në një vend. Nëse keni një rrjet degësh, do të jeni në gjendje të analizoni si nga dega, ashtu edhe nga qyteti. Ku i merrni më së shumti të ardhurat saktësisht?

Konkurrenca në industrinë e sporteve po bëhet gjithnjë e më e fortë. Por kërkesa për këto lloj shërbimesh është gjithashtu në rritje, pasi njerëzit gjithnjë e më shumë dëshirojnë të duken të hollë dhe sportivë. Këto janë tendencat moderne. Për të mbijetuar në një mjedis të tillë konkurrues, është e nevojshme të modernizoni vazhdimisht biznesin tuaj sportiv, të ndiqni risitë në teknologjitë moderne dhe të përpiqeni t'i zbatoni ato para se ta bëjnë rivalët tuaj. Programi ynë është një mundësi e shkëlqyeshme për ata që duan të përmirësojnë biznesin e tyre dhe t'u ofrojnë klientëve vetëm shërbime me cilësi më të lartë. Programi USU-Soft është një asistent modern në organizimin e rendit në biznesin tuaj!

Ka shumë profesione interesante, nga të cilat dikush mund të zgjedhë atë që i përshtatet më shumë. Ka veterinerë, shoferë, astronautë, parukiere etj. Sidoqoftë, ekziston një profesion që spikat dhe po bëhet i popullarizuar këto ditë. Ne duam të theksojmë se trajnerët kërkohen sot, pasi gjithnjë e më shumë njerëz duan të jenë të aftë dhe të bukur. Kjo çon në faktin se ka më shumë klube fitnesi që ofrojnë shërbime sportive. Kështu, mund të vërejmë një rritje të numrit të njerëzve që dëshirojnë të bëhen trajnerë. Sidoqoftë, për ta bërë klubin tuaj të fitnesit më të mirën, ju duhen trajnerët më profesionistë. Fatkeqësisht, është e vështirë të kuptosh dhe vlerësosh një punonjës të mundshëm gjatë një interviste. Për fat të mirë, ekziston një mënyrë për ta bërë atë me programin USU-Soft, i cili analizon efektivitetin e punonjësve bazuar në disa parametra. Kriteret kryesore janë sasia e punës së bërë, si dhe reagimet nga klientët dhe vlerësimi në listën e punonjësve më të mirë.