Çmimi: mujore
Blini programin

Të gjitha pyetjet mund t’i dërgoni në: info@usu.kz
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 901
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

postime reklamuese

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


postime reklamuese
Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

Program i klasit premium me një çmim të përballueshëm

1. Krahasoni konfigurimet

Krahasoni konfigurimet e programit arrow

2. Zgjidhni një monedhë

JavaScript është fikur

3. Llogaritni koston e programit

4. Nëse është e nevojshme, porositni një server virtual me qira

Në mënyrë që të gjithë punonjësit tuaj të punojnë në të njëjtën bazë të dhënash, ju nevojitet një rrjet lokal ndërmjet kompjuterëve (me kabllo ose Wi-Fi). Por gjithashtu mund të porosisni instalimin e programit në cloud nëse:

 • Ju keni më shumë se një përdorues, por nuk ka rrjet lokal midis kompjuterëve.
 • Disa punonjësve u kërkohet të punojnë nga shtëpia.
 • Ju keni disa degë.
 • Ju dëshironi të keni kontrollin e biznesit tuaj edhe gjatë pushimeve.
 • Është e nevojshme të punoni në program në çdo kohë të ditës.
 • Ju dëshironi një server të fuqishëm pa shpenzime të mëdha.
Llogaritni koston e një serveri virtual arrow

Ju paguani vetëm një herë për vetë programin. Dhe për cloud pagesa bëhet çdo muaj.

5. Nënshkruani kontratën

Dërgoni detajet e organizatës ose thjesht pasaportën tuaj për të lidhur një marrëveshje. Kontrata është garancia juaj se do të merrni atë që ju nevojitet. Kontrata

Kontrata e nënshkruar do të duhet të na dërgohet si një kopje e skanuar ose si një fotografi. Ne dërgojmë kontratën origjinale vetëm për ata që kanë nevojë për një version në letër.

6. Paguani me kartë ose një mënyrë tjetër

Karta juaj mund të jetë në një monedhë që nuk është në listë. Nuk është problem. Ju mund të llogarisni koston e programit në dollarë amerikanë dhe të paguani në monedhën tuaj amtare me kursin aktual. Për të paguar me kartë, përdorni faqen e internetit ose aplikacionin celular të bankës suaj.

Mënyrat e mundshme të pagesës

 • transferte bankare
  Bank

  transferte bankare
 • Pagesa me karte
  Card

  Pagesa me karte
 • Paguani përmes PayPal
  PayPal

  Paguani përmes PayPal
 • Transferimi ndërkombëtar Western Union ose ndonjë tjetër
  Western Union

  Western Union
 • Automatizimi nga organizata jonë është një investim i plotë për biznesin tuaj!
 • Këto çmime janë të vlefshme vetëm për blerjen e parë
 • Ne përdorim vetëm teknologji të avancuara të huaja dhe çmimet tona janë të disponueshme për të gjithë

Krahasoni konfigurimet e programit

Zgjedhja popullore
Ekonomik Standard profesionale
Funksionet kryesore të programit të zgjedhur Shikoni videon arrow down
Të gjitha videot mund të shikohen me titra në gjuhën tuaj
exists exists exists
Mënyra e funksionimit me shumë përdorues kur blini më shumë se një licencë Shikoni videon arrow down exists exists exists
Mbështetje për gjuhë të ndryshme Shikoni videon arrow down exists exists exists
Mbështetje e harduerit: skanues barkodi, printera faturash, printera etiketash Shikoni videon arrow down exists exists exists
Përdorimi i metodave moderne të postimit: Email, SMS, Viber, telefonimi automatik me zë Shikoni videon arrow down exists exists exists
Aftësia për të konfiguruar plotësimin automatik të dokumenteve në formatin Microsoft Word Shikoni videon arrow down exists exists exists
Mundësia për të personalizuar njoftimet e dolli Shikoni videon arrow down exists exists exists
Zgjedhja e një dizajni programi Shikoni videon arrow down exists exists
Aftësia për të personalizuar importimin e të dhënave në tabela Shikoni videon arrow down exists exists
Kopjimi i rreshtit aktual Shikoni videon arrow down exists exists
Filtrimi i të dhënave në një tabelë Shikoni videon arrow down exists exists
Mbështetje për mënyrën e grupimit të rreshtave Shikoni videon arrow down exists exists
Caktimi i imazheve për paraqitje më vizuale të informacionit Shikoni videon arrow down exists exists
Realiteti i shtuar për edhe më shumë dukshmëri Shikoni videon arrow down exists exists
Fshehja e përkohshme e kolonave të caktuara nga secili përdorues për vete Shikoni videon arrow down exists exists
Fshehja e përhershme e kolonave ose tabelave specifike për të gjithë përdoruesit e një roli specifik Shikoni videon arrow down exists
Vendosja e të drejtave për rolet që të mund të shtojnë, modifikojnë dhe fshijnë informacione Shikoni videon arrow down exists
Përzgjedhja e fushave për të kërkuar Shikoni videon arrow down exists
Konfigurimi i disponueshmërisë së raporteve dhe veprimeve për role të ndryshme Shikoni videon arrow down exists
Eksporto të dhëna nga tabela ose raporte në formate të ndryshme Shikoni videon arrow down exists
Mundësia e përdorimit të Terminalit të Grumbullimit të të Dhënave Shikoni videon arrow down exists
Mundësia për të personalizuar një kopje rezervë profesionale të bazës së të dhënave tuaja Shikoni videon arrow down exists
Auditimi i veprimeve të përdoruesit Shikoni videon arrow down exists

Kthehu te çmimi arrow

Qiraja e një serveri virtual. Çmimi

Kur keni nevojë për një server cloud?

Qiraja e një serveri virtual është në dispozicion si për blerësit e Sistemit Universal të Kontabilitetit si një opsion shtesë, ashtu edhe si një shërbim i veçantë. Çmimi nuk ndryshon. Ju mund të porosisni një server me qira në cloud nëse:

 • Ju keni më shumë se një përdorues, por nuk ka rrjet lokal midis kompjuterëve.
 • Disa punonjësve u kërkohet të punojnë nga shtëpia.
 • Ju keni disa degë.
 • Ju dëshironi të keni kontrollin e biznesit tuaj edhe gjatë pushimeve.
 • Është e nevojshme të punoni në program në çdo kohë të ditës.
 • Ju dëshironi një server të fuqishëm pa shpenzime të mëdha.

Nëse jeni i aftë për harduer

Nëse jeni i aftë për harduerin, atëherë mund të zgjidhni specifikimet e kërkuara për harduerin. Menjëherë do t'ju llogaritet çmimi për marrjen me qira të një serveri virtual të konfigurimit të specifikuar.

Nëse nuk dini asgjë për harduerin

Nëse nuk jeni teknikisht i zgjuar, atëherë më poshtë:

 • Në paragrafin numër 1, tregoni numrin e njerëzve që do të punojnë në serverin tuaj cloud.
 • Më pas vendosni se çfarë është më e rëndësishme për ju:
  • Nëse është më e rëndësishme të marrësh me qira serverin më të lirë cloud, atëherë mos ndrysho asgjë tjetër. Lëvizni poshtë në këtë faqe, atje do të shihni koston e llogaritur për marrjen me qira të një serveri në re.
  • Nëse kostoja është shumë e përballueshme për organizatën tuaj, atëherë mund të përmirësoni performancën. Në hapin # 4, ndryshoni performancën e serverit në të lartë.

Konfigurimi i harduerit

JavaScript është i çaktivizuar, llogaritja nuk është e mundur, kontaktoni zhvilluesit për një listë çmimesh

Porositni një postim reklamues


Postimet e reklamave janë të njohura me dyqanet moderne në internet, qendrat tregtare, institucionet në sektorin e shërbimeve, ushqimin, shërbimet kozmetike dhe institucionet e tjera të përfshira në ofrimin e mallrave dhe shërbimeve. Si rregull, për postime reklamuese, përdoren mesazhe informative SMS, MMS, Email, me bashkëngjitje të imazheve dhe dokumenteve të tjera. Reklamimi me email përdoret në të gjithë botën duke përdorur një lidhje interneti. Kur reklamat postare, mund të përdoret dërgimi personal ose masiv i mesazheve reklamuese. Kur reklamojnë postimet, organizatat përdorin bazën e tyre të klientit të akumuluar, duke klasifikuar të dhënat sipas kategorive. Abonentët mund të abonohen në postimet reklamuese ose mund të jenë abonentë të rinj për të zgjeruar bazën e klientëve. Për të automatizuar proceset e sigurimit të të dhënave të reklamave, për të optimizuar kostot, organizatat shpesh përdorin programe speciale të specializuara në këtë fushë, duke i zbatuar ato në kompjuterët e tyre, duke u integruar me sisteme dhe pajisje të ndryshme. Zhvillimi ynë unik për postimet e reklamave Sistemi Universal i Kontabilitetit u ofron përdoruesve konfigurimet, mjetet dhe modulet e nevojshme për punë që mund të përmirësojnë punën dhe të rrisin produktivitetin me përfitim.

Modaliteti shumëkanalësh u siguron përdoruesve të programit një lidhje një herë, me një gamë të plotë aftësish, duke hyrë nën një hyrje dhe fjalëkalim personal, duke aktivizuar të drejtat e përdoruesit të lexuara nga sistemi në mënyrë të kufizuar. Përdoruesit mund të fusin informacion manualisht dhe automatikisht, të marrin menjëherë duke përdorur kërkimin kontekstual, transferimin, përdorimin e importit, duke i kushtuar vëmendje mbështetjes së formateve Word dhe Excel. Postimet e reklamave, mund të lexojnë automatikisht informacionin e përdoruesit dhe të llogarisin koston e shërbimeve, sipas tarifës së vendosur të specifikuar në listën e çmimeve. është e mundur të vendosni një postim automatik reklamimi duke përdorur funksionin e planifikimit, duke treguar afatet e sakta për përfundimin e detyrave, marrjen e raporteve të progresit, me informacion të detajuar mbi marrjen, statusin në pritje, materialet e shikuara dhe të padorëzuara, për postime të përsëritura reklamuese. Në tabelat sipas abonentëve, mund të tregohen të dhënat, sipas klientëve, sipas promocioneve, sipas statusit, duke shënuar me ngjyra të ndryshme se kujt i janë dërguar të dhënat dhe kush është në gjendje pritjeje.

Ju mund të shkarkoni falas një version provë të listës së postimeve të reklamave në faqen tonë të internetit. Mund të merrni informacione, të analizoni veçori shtesë, të llogaritni koston dhe përfitimin, të njiheni me module shtesë në faqen e internetit ose duke kontaktuar konsulentët tanë. Sistemi Universal Chet do të bëhet një asistent i pazëvendësueshëm dhe do t'ju kënaqë për shumë vite, me investime minimale dhe rezultate maksimale.

Programi për mesazhe SMS gjeneron shabllone, në bazë të të cilave mund të dërgoni mesazhe.

Një program për dërgimin e SMS do t'ju ndihmojë t'i dërgoni një mesazh një personi specifik, ose të bëni një postim masiv te disa marrës.

Një program falas i mesazheve SMS është i disponueshëm në modalitetin e testimit, blerja e vetë programit nuk përfshin praninë e tarifave të abonimit mujor dhe paguhet një herë.

Programi për thirrjet dalëse mund të ndryshohet sipas dëshirës individuale të klientit nga zhvilluesit e kompanisë sonë.

Programi për dërgimin e SMS nga një kompjuter analizon statusin e secilit mesazh të dërguar, duke përcaktuar nëse ai është dorëzuar apo jo.

Ju mund ta shkarkoni programin për postim në formën e një versioni demo për të testuar funksionalitetin nga faqja e internetit e Sistemit Universal të Kontabilitetit.

Softueri i postimeve Viber lejon dërgimin e postës në një gjuhë të përshtatshme nëse është e nevojshme për të bashkëvepruar me klientë të huaj.

Kur dërgoni SMS me shumicë, programi për dërgimin e SMS para-llogarit koston totale të dërgimit të mesazheve dhe e krahason atë me gjendjen në llogari.

Postimi dhe kontabilizimi i letrave kryhet përmes postimit të e-mail për klientët.

Programi falas për dërgimin e postës në e-mail dërgon mesazhe në çdo adresë e-mail që ju zgjidhni për dërgim nga programi.

Programi i mesazheve viber ju lejon të formoni një bazë të vetme klientësh me aftësinë për të dërguar mesazhe te mesazheri Viber.

Programi për dërgimin e njoftimeve do t'ju ndihmojë t'i mbani klientët tuaj gjithmonë të përditësuar me të rejat më të fundit!

Programi për postime masive do të eliminojë nevojën për të formuar mesazhe identike për secilin klient veç e veç.

Programi për dërgimin e letrave në numrat e telefonit ekzekutohet nga një rekord individual në serverin sms.

Një program falas për shpërndarjen e postës elektronike në modalitetin e provës do t'ju ndihmojë të shihni aftësitë e programit dhe të njiheni me ndërfaqen.

Programi i buletinit të emailit është i disponueshëm për t'u dërguar klientëve në të gjithë botën.

Telefonuesi falas është i disponueshëm si një version demo për dy javë.

Programi i automatizuar i mesazheve konsolidon punën e të gjithë punonjësve në një bazë të dhënash të vetme programi, gjë që rrit produktivitetin e organizatës.

Programi i postimit ju lejon të bashkëngjitni skedarë dhe dokumente të ndryshme në një bashkëngjitje, të cilat gjenerohen automatikisht nga programi.

Programi për SMS në internet ju lejon të analizoni dërgimin e mesazheve.

Softueri SMS është një asistent i pazëvendësueshëm për biznesin tuaj dhe ndërveprimin me klientët!

Për të njoftuar klientët për zbritjet, për të raportuar borxhet, për të dërguar njoftime ose ftesa të rëndësishme, do t'ju duhet patjetër një program për letra!

Programi për thirrjen e klientëve mund të telefonojë në emër të kompanisë suaj, duke transmetuar mesazhin e nevojshëm për klientin në modalitetin zanor.

Një dizajn unik për dërgimin e postimeve promocionale, me automatizim të plotë të proceseve të prodhimit, duke ulur kostot, duke rritur vlerësimet dhe kërkesën, duke rritur produktivitetin dhe përfitimin, me një kosto minimale.

Postimi i reklamave mund të kryhet nga aplikacioni automatikisht, sipas numrave të zgjedhur të abonentëve ose në masë në të gjithë bazën e të dhënave, njëkohësisht.

Softueri mund të funksionojë kur integrohet me sistemin në një distancë të largët.

Likuiditeti dhe statusi i ndërmarrjes do të rritet çdo ditë, me instalimin e një programi të automatizuar për mesazhe reklamuese, përmes SMS, MMS, e-mail ose njoftime zanore.

Është e mundur të konvertohen dokumentet e tekstit në audio.

Me kontrollin automatik të proceseve teknologjike, detyrat përfundojnë shpejt dhe me efikasitet, duke përdorur burimet e kursyera në drejtimin e duhur.

Ndërtimi i planifikimit tematik të ngjarjeve ju lejon të vendosni aktivitetet e punës në një mënyrë të lehtë dhe efikase.

Analiza e bazuar në kohë tregon produktivitetin e punës së çdo punonjësi, në krahasim me oraret e punës, duke bërë llogaritjen dhe llogaritjen e pagave.

Me futjen automatike të të dhënave, ju merrni materiale më të sakta sesa me mbushjen manuale.

Transferimi i materialeve ndikon efektivisht në marrjen e të dhënave të informacionit, duke marrë parasysh efikasitetin dhe cilësinë e punës.

Kontabiliteti kryhet kur bashkëveproni me sistemin 1C.

Menaxhmenti mund të monitorojë produktivitetin dhe performancën e punës, besnikërinë e klientit, tërheqjen e klientëve të rinj, të ardhurat dhe shpenzimet që janë në një bazë të dhënash të vetme.

Qasja e menjëhershme është e mundur kur përdorni një motor kërkimi kontekstual, duke optimizuar burimet e punës.

Kapaciteti prodhues për punë është rritur për shkak të kontrollit të cilësisë, shpejtësisë dhe kohës së punës së kryer.

Lehtësia dhe multitasking e programit të automatizuar lejon përdoruesit të mos humbasin kohë në trajnime shtesë, humbje kohe dhe para, mjafton të njiheni me instalimin përmes një rishikimi video.

Një sistem me shumë kanale ju lejon të konsolidoni aktivitetet e punës të të gjithë punonjësve në një program të vetëm për të rritur produktivitetin e ndërmarrjes.

Modernizimi i shërbimeve është i mundur me shtimin e moduleve, shablloneve, mostrave, vendosjen e privilegjeve dhe aftësive, sipas dëshirës.

Instalimi automatik i parametrave të nevojshëm të përshtatshëm për çdo përdorues personalisht.

Kur punoni me klientët dhe dërgoni informacione reklamuese, është e rëndësishme të njihni gjuhë të huaja, të cilat ofrohen nga sistemi ynë universal.

Me postimet reklamuese të SMS-ve, mesazhet me e-mail, punonjësit mund të gjurmojnë statusin e marrjes së letrave (të lexuara, të padorëzuara), duke bërë të mundur përcaktimin e nevojës për ridërgim.

Postimi i reklamave mund të kryhet me shumicë ose në mënyrë selektive, duke monitoruar dhe filtruar të dhënat.

Politika e çmimeve të ulëta të kompanisë bën të mundur mospagimin e tarifës mujore, gjë që e dallon programin tonë nga aplikacionet e ngjashme.

Mundësia e personalizimit të moduleve personale.

Menaxhimi i një baze të përbashkët për kontraktorë të caktuar.

Prania e një asistenti elektronik minimizon shfaqjen e situatave të diskutueshme.

Me aplikacione shtesë, module, konfigurime dhe kosto të shërbimeve, është e mundur në faqen tonë të internetit.