Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 631
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Menaxhimi i dyqanit

Kujdes! Ne po kërkojmë përfaqësues në vendin tuaj!
Ju do të duhet të përktheni programin dhe ta shesni me kushte të favorshme.
Na dërgoni me email në info@usu.kz
Menaxhimi i dyqanit

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Porositni një program për menaxhimin e dyqanit

  • order

Menaxhimi i një dyqani, veçanërisht një i madh, është një proces mjaft i ndërlikuar. Ndonjëherë kërkon shumë njohuri dhe bën kërkesa të caktuara se në çfarë lloj sistemi informacioni përdoret për administrimin e dyqanit. Vitet e fundit, tregu i teknologjisë informatike po zhvillohet me shpejtësi. Kjo mundësi u jep kompanive të ndryshme të drejtën të zgjedhin një sistem informacioni të menaxhimit të ndërmarrjes. Sistemet e informacionit për administrimin e dyqanit janë të mahnitshme me shumëllojshmërinë e saj dhe grupin e funksioneve. Do ndërmarrje mund të gjejë lehtësisht softuerin e informacionit që do ta bëjë menaxhimin e dyqaneve në këtë kompani sa më efikase të jetë e mundur. Disa vjet më parë, programi informativ i Sistemit të Kontabilitetit Universal u shfaq në treg dhe shumë shpejt u bë një nga sistemet më të njohura dhe të kërkuara të menaxhimit të dyqaneve. Produkti softuer i USU ndihmon në automatizimin e shumicës së operacioneve rutinë që shoqërojnë shitjen e mallrave dhe menaxhimin e dyqaneve. Llogaritjet dhe analiza e informacionit në hyrje do të bien mbi supet e softuerit, dhe menaxhimi mund të shijojë rezultatet dhe të kalojë ditë dhe orë të çmuara në analitikë. Vlerësimi i situatës aktuale do të bëhet menjëherë për faktin se programi analizon të dhënat për çdo periudhë dhe i siguron ato në një format të përshtatshëm me grafikë dhe tabela. Të gjitha raportet janë interaktive dhe mund të përdoren plotësisht në format elektronik, ruhen në një skedar të jashtëm dhe dërgohen me postë, ose thjesht shtypen direkt nga programi pa një lidhje të ndërmjetme në formën e një kursimi. Duke përdorur programin e Sistemit të Kontabilitetit Universal, ju mund të automatizoni në mënyrë të plotë punën e një kompanie tregtare dhe ta bëni punën e përditshme të secilit punonjës të kompanisë më të lehtë dhe më të këndshëm. Për shembull, arkëtari ose shitësi do të kryejë operacione të përditshme, për shembull, shitjen dhe pranimin e pagesave duke përdorur një dritare të veçantë në të cilën mblidhet gjithçka që ju nevojitet. Kur përdorni pajisje të specializuara, të tilla si një skanues të barkodit ose një terminal të mbledhjes së të dhënave, nuk do të keni nevojë të kërkoni një produkt me dorë - kur lexoni një barkod, programi do të gjejë vetë produktin, do ta shtojë atë në shitje, llogarit koston totale dhe dorëzimin. Mallrat do të zbriten automatikisht nga depoja, paratë e kredituara në një nga llogaritë, në varësi të mënyrës se si është pranuar pagesa. Pjesëmarrja e punonjësve në të gjithë këtë proces do të jetë minimale, për shkak të përjashtimit të faktorit njerëzor, saktësia dhe niveli i të ardhurave të organizatës do të rritet. Përparësitë e saj dhe një gamë e gjerë mjetesh sigurojnë kompanitë atje ku është instaluar me mundësi të tilla që ata nuk prisnin të ekzistonin më parë. Për më tepër, kompania jonë ka akreditim ndërkombëtar dhe në sit (ose me korrespodencë me ne me postë elektronike) mund të shihni prova të kësaj - shenja elektronike e mirëbesimit D-U-N-S. Një version demo i sistemit tonë të informacionit të menaxhimit në dyqanin USU është i vendosur në faqen tonë të internetit. Gjithmonë mund ta drejtoni për tu njohur më mirë me përfitimet e tij.