Blini programin

Të gjitha pyetjet mund t’i dërgoni në: info@usu.kz
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 716
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Program për dyqanin

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin ose qytetin tuaj!

Ju mund të shihni përshkrimin e ekskluzivitetit tonë në katalogun e ekskluzivitetit: ekskluzivitet
Program për dyqanin
Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.
Choose language

Program i klasit premium me një çmim të përballueshëm

monedhë:
JavaScript është fikur
Automatizimi nga organizata jonë është një investim i plotë për biznesin tuaj!
Ne përdorim vetëm teknologji të avancuara të huaja dhe çmimet tona janë të disponueshme për të gjithë

Mënyrat e mundshme të pagesës

 • transferte bankare
  Bank

  transferte bankare
 • Pagesa me karte
  Card

  Pagesa me karte
 • Paguani përmes PayPal
  PayPal

  Paguani përmes PayPal
 • Transferimi ndërkombëtar Western Union ose ndonjë tjetër
  Western Union

  Western Union


Krahasoni konfigurimet e programit

Zgjedhja popullore
Ekonomik Standard profesionale
Funksionet kryesore të programit të zgjedhur Shikoni videon
Të gjitha videot mund të shikohen me titra në gjuhën tuaj
exists exists exists
Mënyra e funksionimit me shumë përdorues kur blini më shumë se një licencë Shikoni videon exists exists exists
Mbështetje për gjuhë të ndryshme Shikoni videon exists exists exists
Mbështetje e harduerit: skanues barkodi, printera faturash, printera etiketash Shikoni videon exists exists exists
Përdorimi i metodave moderne të postimit: Email, SMS, Viber, telefonimi automatik me zë Shikoni videon exists exists exists
Aftësia për të konfiguruar plotësimin automatik të dokumenteve në formatin Microsoft Word Shikoni videon exists exists exists
Mundësia për të personalizuar njoftimet e dolli Shikoni videon exists exists exists
Zgjedhja e një dizajni programi Shikoni videon exists exists
Aftësia për të personalizuar importimin e të dhënave në tabela Shikoni videon exists exists
Kopjimi i rreshtit aktual Shikoni videon exists exists
Filtrimi i të dhënave në një tabelë Shikoni videon exists exists
Mbështetje për mënyrën e grupimit të rreshtave Shikoni videon exists exists
Caktimi i imazheve për paraqitje më vizuale të informacionit Shikoni videon exists exists
Realiteti i shtuar për edhe më shumë dukshmëri Shikoni videon exists exists
Fshehja e përkohshme e kolonave të caktuara nga secili përdorues për vete Shikoni videon exists exists
Fshehja e përhershme e kolonave ose tabelave specifike për të gjithë përdoruesit e një roli specifik Shikoni videon exists
Vendosja e të drejtave për rolet që të mund të shtojnë, modifikojnë dhe fshijnë informacione Shikoni videon exists
Përzgjedhja e fushave për të kërkuar Shikoni videon exists
Konfigurimi i disponueshmërisë së raporteve dhe veprimeve për role të ndryshme Shikoni videon exists
Eksporto të dhëna nga tabela ose raporte në formate të ndryshme Shikoni videon exists
Mundësia e përdorimit të Terminalit të Grumbullimit të të Dhënave Shikoni videon exists
Mundësia për të personalizuar një kopje rezervë profesionale të bazës së të dhënave tuaja Shikoni videon exists
Auditimi i veprimeve të përdoruesit Shikoni videon exists

Porositni një program për dyqanin


Automatizimi në një dyqan gjithmonë kërkon softuer të veçantë të dyqanit, i cili zakonisht përbëhet nga disa programe të përdorura në sfera të ndryshme të aktivitetit tuaj. Softueri ynë USU-Soft për dyqanin është një zgjidhje e plotë në kontabilitetin e dyqanit, kur një program i kontabilitetit të dyqanit zëvendëson disa të tjerë. Ju nuk do të jeni në gjendje të ushtroni kontroll në dyqan siç duhet nëse nuk keni një sistem të tillë në dyqanin tuaj. Me këtë softuer ju shihni sa e lehtë është të ruani informacionin në program. Gjëja e parë që do të shihni në program për dyqanin është një ndërfaqe shumë e thjeshtë. Aty jo vetëm që mund të bëni shitje, pagesa, porosi të produkteve të reja, por edhe të bëni një inventar. Dhe duke pasur një skanues të barkodit, nuk keni pse ta bëni më manualisht. Me një skaner barkodi, përdoruesi shpesh përballet me problemin e modernizimit. Softueri i kontabilitetit për dyqanin që ne ofrojmë mbështet lloje të ndryshme skanuesish si dhe barkodet e fabrikës. Ne kemi shpikur një sërë raportesh të menaxhimit të cilat mund t'i vendosni në softuer individualisht. Dhe specialistët tanë, me kërkesën tuaj, mund të krijojnë raporte shtesë. Dhe më e rëndësishmja, në raportet e këtij sistemi për dyqanin do të jeni në gjendje të shihni jo vetëm lëvizjen e parave, por edhe të gjitha lëvizjet e mallrave, si dhe raportet mbi punën e punonjësve. Bëni një llogari të plotë në dyqan përmes këtij aplikacioni të kontabilitetit!

Pse të mos mbështeteni në programe falas të cilat reklamohen në Internet në një numër kaq të madh? Ka shumë arsye, por ne do të dëshironim të tregonim për ato më të rëndësishmet. Së pari, është jashtëzakonisht e vështirë dhe madje e pamundur që sisteme të tilla të jenë me të vërtetë falas. Asnjë programues nuk do të shpenzojë kohë dhe përpjekje për të krijuar një sistem kaq të ndërlikuar që dyqani t'ia japë dikujt falas. Kushdo që siguron një program të ndërlikuar të kontabilitetit për dyqanin, ka nevojë për një lidhje të përhershme me sistemin e mbështetjes në mënyrë që të zgjidhë çështje të ndryshme. Dhe pastaj në këtë pikë krijuesit e programit të menaxhimit të dyqaneve dhe kontabilitetit të cilësisë, i cili duhet të jetë falas, kërkojnë para për t'ju dhënë mundësi të përdorni disa funksione dhe rezulton se versioni që keni qenë "me fat" për të shkarkuar nuk është i plotë, por thjesht nje demo. Ju është premtuar një sistem falas dhe rezulton se nuk e merrni në fund. Ju nuk duhet të bashkëpunoni me një kompani që ju mashtron për të përdorur produktin e saj. Ne ofrojmë një marrëveshje plotësisht transparente dhe të ndershme - para se të merrni një vendim kaq të rëndësishëm si zgjedhja e një programi për dyqanin, provoni versionin demo - mund ta shkarkoni në faqen tonë zyrtare. Nëse nuk jeni të kënaqur me diçka, na tregoni. Ne jemi të lumtur ta rregullojmë atë dhe të gjejmë saktësisht atë që ju përshtatet.

Ne jemi të hapur për oferta të reja dhe gjithmonë të lumtur të provojmë diçka të re. Së dyti, ne po ju tregojmë një fakt të provuar - programet për dyqanin e këtij lloji, të shkarkuar falas, 100% të papërsosur, jo të plotë, përmbajnë shumë gabime dhe në asnjë mënyrë nuk garantojnë sigurinë e të dhënave tuaja. Programet e tilla të kontabilitetit dhe menaxhimit të dyqaneve do të shkaktojnë dëme të konsiderueshme në punën e biznesit tuaj, do të çojnë në keqfunksionime, dështime dhe përfundimisht do të çojnë në kolaps të të gjitha përpjekjeve tuaja, kohës dhe parave që keni shpenzuar për të ndërtuar një biznes të suksesshëm. Për të parandaluar që kjo të ndodhë, mos bini viktimë e djathit falas në mouset, dhe shkoni drejtpërdrejt te profesionistët. Ne kemi zhvilluar një sistem unik që do të optimizojë punën e dyqanit tuaj, do të mbrojë të dhënat tuaja dhe në asnjë rast nuk do të çojë në ndonjë gjë negative. Mos harroni se sa e rëndësishme është të bëni zgjedhjen e duhur.

Sistemi për dyqanin është krijuar që të përdoret nga të dy të vegjël dhe të mesëm dhe akoma më shumë nga bizneset e mëdha. Çdo rrjedhë e punës që është disi e lidhur me tregtinë kërkon automatizimin e një sasie kaq të madhe të të dhënave. Programi i automatizimit dhe menaxhimit për dyqanin është një program i gjeneratës plotësisht i ri. Nuk është aspak e nevojshme të mburremi me një risi të tillë përpara konkurrentëve tuaj. Së pari optimizoni procesin e punës, sistematizoni të dhënat, kontrolloni shitjet dhe produktet. Dhe, në përputhje me rrethanat, mos u mburrni me një program të ri të automatizimit dhe modernizimit që keni instaluar, por me rezultatin që arrihet në një kohë mjaft të shkurtër. Ne e garantojmë atë. Me këtë sistem, ju mund të krijoni një strukturë në biznesin tuaj, e cila do të shfaqë dhe analizojë një sasi të madhe të të dhënave, duke dhënë raporte të sakta dhe rezultate të sakta.

Detyra jonë është t'ju bëjmë të lumtur. Kjo është arsyeja pse ne nuk kemi kursyer asnjë përpjekje, asnjë mjet për të krijuar programin tonë unik. Duke e përdorur atë, do të shihni se ne kemi investuar vetë në këtë program për ta bërë atë sa më të lehtë për t’u përdorur, të lehtë për t’u mësuar dhe të pasur me funksionalitet. Programi për dyqanin funksionon në mënyrë optimale dhe nuk çon në dështime ose gabime. Për kaq shumë vite të ekzistencës sonë në treg, ne nuk kemi marrë një ankesë të vetme. Ky është një tregues i cilësisë. Ne e vlerësojmë që klientët tanë na kanë zgjedhur, kështu që ne kujdesemi për çdo çështje dhe sigurojmë cilësinë më të lartë të mbështetjes teknike. Nëse dëshironi të bëheni një nga klientët tanë, vizitoni faqen tonë të internetit, na shkruani dhe provoni të instaloni një version demo falas. Ne ndihmojmë për të automatizuar biznesin tuaj!

Zbatimi i menaxhimit të dyqanit mund të quhet ndërkombëtar. Ekzistojnë versione të ndryshme të programit. Përveç kësaj, ka shumë gjuhë në të cilat programi përkthehet. Si rezultat, nuk do të kishte probleme në përdorimin e sistemit në ndonjë nga vendet. Për momentin, e vetmja gjë që i mbetet organizatës suaj tregtare të bëjë është të provoni aplikacionin dhe ta instaloni për ta parë atë në veprim. Përparësitë që do të hapen para jush me siguri do t'ju befasojnë.