Blini programin

Të gjitha pyetjet mund t’i dërgoni në: info@usu.kz
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 53
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Programi për shitjen e mallrave

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin ose qytetin tuaj!

Ju mund të shihni përshkrimin e ekskluzivitetit tonë në katalogun e ekskluzivitetit: ekskluzivitet
Programi për shitjen e mallrave

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.


Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Porositni një program për shitjen e mallrave


Shitja në dyqan - një lloj i veçantë i aktivitetit që lidhet me shitjen e mallrave mjaft specifike - copa të aseteve (më shpesh rroba, më rrallë - këpucë, pajisje, etj.), Të mbetura në magazinë. Kontabiliteti zakonisht përfshin mbajtjen e të gjitha llojeve të regjistrave me një pjesë të madhe të regjistrave të aksioneve dhe shitjeve. Mënyra më e besueshme dhe e lehtë për ta bërë programin e dyqanit plotësisht funksional është një program për shitjen e mallrave. Secili program për shitjen e mallrave është krijuar për të organizuar punën e një kompanie tregtare, për të përshpejtuar procesin e përpunimit dhe sistematizimit të të dhënave, dhe për të normalizuar rrjedhën e punës (në veçanti, punën e departamentit të shitjeve). Disa menaxherë, duke marrë parasysh se kanë gjetur një mënyrë më të lirë për të blerë program për shitjen e mallrave, vendosin të shkarkojnë programin për shitjen e mallrave në internet duke kërkuar nga programi i kërkimit të faqes së kërkimit për të shitur mallra falas ose programe për të shitur mallra për shkarkim falas. Duhet të shpjegohet se kjo qasje ndaj problemit është plotësisht e gabuar dhe jo vetëm që mund të minojë besimin tuaj në programet e automatizuara të kontabilitetit, por gjithashtu mund të çojë në humbjen e informacionit. Fakti është që jo çdo programues do të kujdeset për mirëmbajtjen e një programi falas për shitje për të kontrolluar shitjen e mallrave (dhe nëse po, jo pa një stimul të tillë si paratë), dhe kjo nevojë për mbështetje teknike herët a vonë sigurisht që do të shfaqen. Me fjalë të tjera, të gjithë ekspertët rekomandojnë vetëm programin për shitjen e blerë nga zhvillues të besueshëm.

Programi më i besueshëm i shitjes së mallrave dhe kontrollit të magazinimit - USU-Soft. Ky program për shitjen e mallrave ka shumë përparësi ndaj analogëve të tij dhe është në gjendje të tregojë rezultatet më të mira shumë shpejt. Karakterizohet nga cilësi e lartë e ekzekutimit, lehtësia e përdorimit, kostoja e këndshme e buxhetit dhe programi i mirëmbajtjes së drejtë. Zhvilluesit e USU-Soft kanë një shenjë ndërkombëtare të besimit D-U-N-S, e cila konfirmon njohjen e këtij programi të shitjes së menaxhimit të mallrave në të gjithë botën si një nga produktet më me cilësi të lartë për shitjen e mallrave. Programi i shitjes së menaxhimit të mallrave i cili ju ndihmon për të lehtësuar shitjen e mallrave ju lejon të përdorni jo vetëm pajisje standarde në dyqan (pajisje dyqani dhe depo - skaner barkodi, printerë faturash, etiketa, etj.), Por një pajisje krejtësisht të re, të cilën ende nuk e kanë zotëruar të gjitha dyqanet - terminalet moderne të mbledhjes së të dhënave (DCT). Kjo është një pajisje pak kompakte, të cilën punonjësi thjesht e mban në xhep dhe e përdor sipas nevojës. Një shembull: për të kryer një inventar, ju e përdorni atë dhe kurseni shumë kohë. Të dhënat lexohen dhe më pas transferohen në bazën e të dhënave kryesore. Pajisja është e aftë të ruajë një sasi të caktuar të të dhënave, që është një plus i rëndësishëm. Kështu, edhe pse ka shumë artikuj në depo, ju mund t'i shtoni të gjitha në bazën e të dhënave dhe aftësia ruajtëse e sistemit të shitjes së kontabilitetit është e pakufishme.

Puna me klientët gjithashtu meriton vëmendje të veçantë. Informacioni në lidhje me klientët mund të futet direkt në bankën e parave. Për shembull, ju futni në sistemin e kontabilitetit të shitjes dhe administrimit të porosisë emrin, mbiemrin, emrin patronimik të klientit, si dhe sa vjeç është ai, ajo, nëse dëshironi, preferencat e tij ose të saj etj. Secilit klient i jepen shpërblime për çdo blerje. Ne mendojmë se nuk ka kuptim të shpjegojmë se cili është sistemi i bonusit, sepse të gjitha dyqanet kanë kohë që e përdorin këtë strategji të tërheqjes dhe mbajtjes së klientëve. Pak njerëz mund t'i rezistojnë mundësisë për të përdorur këto bonuse të grumbulluara në vend të parave dhe për të blerë më shumë mallra në dyqanin tuaj. Ju do të shihni se cilat blerje blen konsumatori dhe merr shpërblime. Kështu, ju do të kuptoni se çfarë ai ose ajo preferon dhe kështu ju dërgoni reklama dhe ofroni të blini diçka tjetër, duke e inkurajuar atë të shpenzojë edhe më shumë. Klientët gjithashtu mund të ndahen në kategori për ta bërë më të lehtë lundrimin nëpër një bazë të dhënash të madhe që ka informacione për një numër të madh klientësh. Menaxhimi i klientëve është ajo që është e nevojshme në çdo organizatë biznesi.

Kjo ndarje mund të bazohet në kritere të ndryshme: bazuar në numrin e vizitave (tek klientët e rregullt dhe të rrallë); bazuar në praninë ose mungesën e ankesave (mbi ata që nuk ankohen kurrë dhe ata që e bëjnë atë gjatë gjithë kohës); bazuar në blerje të caktuara, në moshën, rrugën e banimit, etj. Disa klientë madje meritojnë t'u jepet statusi VIP dhe të gjitha privilegjet që duhet t'u jepen. Dhe për të qenë gjithmonë në kontakt me klientët tuaj, ju mund të përdorni 4 mënyra komunikimi - Viber, SMS, e-mail dhe madje edhe një thirrje zanore. Ju mund të dërgoni reklama, katalogë, oferta speciale, ulje ose të ftoni në ngjarje, të përgëzoni për festat, të falënderoni për blerjet, të informoni për ardhjet e reja të mallrave dhe shumë më tepër.

A doni të shmangni gabimet kur punoni me produkte dhe shitje? A doni të zhvendosni një pjesë të punës monotone në një makinë e cila mund ta trajtojë atë shumë më mirë dhe më shpejt? A doni ta optimizoni biznesin tuaj aq shumë sa që konkurrentët tuaj të jenë shumë mbrapa? Atëherë mos ngurroni të zgjidhni programin tonë të shitjes së kontrollit dhe automatizimit. Ne i garantojmë të gjitha këto, dhe madje edhe më shumë. Ne jemi mësuar të befasojmë këndshëm klientët tanë. Në faqen tonë zyrtare të internetit do të gjeni të gjitha informacionet që ju nevojiten, si dhe të jeni në gjendje të shkarkoni një version demo falas për ta instaluar atë në kompaninë tuaj dhe për të kontrolluar nëse gjithçka që ju themi është e vërtetë apo jo. Ne mund t'ju sigurojmë se sistemi ynë unik i automatizimit dhe modernizimit të biznesit nuk do t'ju zhgënjejë dhe ju patjetër do të dëshironi të vazhdoni ta përdorni atë! Na kontaktoni në çfarëdo mënyre që ju pëlqen. Ne jemi gjithmonë në kontakt dhe do të jemi të lumtur t'u përgjigjemi çdo pyetjeje që mund të keni.