Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 804
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti në tregti

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin tuaj!
Ju do të jeni në gjendje të shisni programet tona dhe, nëse është e nevojshme, të korrigjoni përkthimin e programeve.
Na dërgoni me email në info@usu.kz
Kontabiliteti në tregti

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.


Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Porositni një llogari në tregti

  • order

Unë sapo kam hapur biznesin tim dhe jam përballur me një problem serioz të menaxhimit të kontabilitetit në tregti. Kontrolli manual i llogaritjes kërkon shumë kohë dhe energji. Për më tepër, faktori i gabimit njerëzor çon në humbje të vazhdueshme të produktivitetit dhe në një rënie të të ardhurave. Sigurisht, kam dëgjuar për sistemet që lehtësojnë kontabilitetin në tregti. Sidoqoftë, të zgjedhësh një është një detyrë sfiduese pasi nuk kam ide se cila korrespondon më së miri me nevojat e linjës time të biznesit.

Ka shumë fillestarë apo edhe sipërmarrës me përvojë që merren me problemin e saktë të kontabilitetit joefektiv në tregti. Ne jemi krenar t'ju themi se jemi të gatshëm të gjejmë zgjidhjen më të mirë të mundshme për këtë dilemë. Programi USU-Soft për kontabilitetin në tregti ka shumë përparësi dhe shkëlqen në detin e sistemeve të ngjashme të kontabilitetit.

Kontabiliteti USU-Soft në metodën e tregtisë është gjëja për të cilën keni ëndërruar gjithmonë. Pse Tri fjalë: Funksionet, Projektimi, Teknologjitë Moderne.

FUNKSIONE

Epo, për të përshkruar të gjitha funksionet e mençura që mund të shijoni nëse instaloni kontabilitetin tonë në sistemin tregtar të lë pa frymë. Ka disa prej tyre.

Kontrolli mbi çdo blerje dhe çdo manipulim i produktit ju jep besim në efikasitetin e biznesit tuaj. Nëse dëshironi, programi i kontabilitetit tregtar ju lejon të krijoni raporte të veçanta që japin një pamje të plotë të gjendjes së biznesit tuaj. Në këtë mënyrë ju mund të përmirësoni kontabilitetin në tregti dhe ta bëni atë edhe më efikas.

Një bazë e të dhënave unike e klientëve ju lejon të ndërveproni direkt me klientët dhe t'i inkurajoni ata të bëjnë më shumë blerje. Përveç kësaj, rekomandohet të krijohen grupe të ndara, të cilat do të përfshijnë klientë me nevoja dhe kërkesa të ndryshme. Për shembull, është e mundur të punosh ndryshe me ata që duan të ankohen për të bërë më të mirën për t'u dhënë atyre asnjë arsye të vetme për këtë. Ose klientë indiferentë për të cilët është e mundur të zhvillohet një strategji e veçantë për t'i zhvendosur ata në një kategori më të vlefshme, përkatësisht klientët e rregullt që bëjnë blerje në baza të rregullta. Dhe për blerësit më të nderuar është më mirë të ofrojnë shërbime ekskluzive, VIP, sepse në këtë mënyrë ju fitoni besimin dhe besnikërinë e tyre të pakufishme.

Dhe një veçori e veçantë - një sistem i shkëlqyeshëm bonusi, i cili është krijuar posaçërisht për të tërhequr më shumë klientë. Ju mund të shikoni se si, kur dhe për çfarë blerje një klient merr shpërblime. Ju gjithashtu mund të prezantoni një sistem të pagave për shitësit dhe të rrisni në mënyrë dramatike produktivitetin e tyre: më shumë shitje, më shumë paga - gjithnjë funksionon.

PROJEKTIMI

Dizajni ynë intuitivisht i thjeshtë dhe miqësor ndaj përdoruesit i sistemit të kontabilitetit në tregti meriton vëmendjen tuaj të veçantë. Kjo ju lejon të kuptoni shpejt se si të punoni në këtë program të kontabilitetit tregtar, dhe e bën biznesin tuaj edhe më konkurrues. Mos kini frikë se dizajni është statik dhe shpejt do të mërziteni - zgjidhni llojin e ndërfaqes sipas shijes dhe stilit tuaj dhe krijoni atmosferën më të favorshme të punës për veten dhe shitësit tuaj. Nëse është i përshtatshëm dhe i rehatshëm për ju, atëherë ju jeni të lumtur dhe bëni më të mirën tuaj në punë. Çfarë tjetër ju nevojitet për të kapërcyer konkurrentët tuaj dhe për ta çuar biznesin tuaj në nivelin tjetër?

TEKNOLOGJIA MODERNE

Ne ofrojmë biznesin më të mirë vetëm programet më të mira të kontabilitetit tregtar të krijuar me teknologjitë më të mira për të menaxhuar kontabilitetin tuaj në tregti. Për shembull, le të marrim një pyetje në dukje të thjeshtë si njoftimi i klientit. Si ta bëjmë atë? Postë elektronike? SMS? Viber? Të gjithë së bashku, dhe një thirrje zanore në pazar. Ne arritëm të arrinim një rezultat mahnitës dhe krijuam një asistent zëri që mund të telefononte klientët dhe t'u siguronte atyre informacionin e nevojshëm. Mbresëlënëse, apo jo?

Mos humbni asnjë minutë më shumë duke u përpjekur të punoni manualisht dhe të përjetoni dorën e parë versionin tonë demo falas të kontabilitetit në softuerin tregtar që mund ta shkarkoni nga faqja jonë e internetit. Shikoni vetë se sa efektiv është atomizimi i kontabilitetit në tregti dhe bëjeni biznesin tuaj sa më efikas!

Siç ju kemi thënë tashmë, ka shumë vështirësi me të cilat një sipërmarrës, i cili dëshiron të hapë dyqanin e tij ose të saj, është i detyruar të përballet dhe të merret me to. Ka shumë gabime që mund të bëni, duke u përpjekur të jeni efikas dhe produktiv. Ka shumë gjëra që ju mund të harroni të bëni për shkak të vështirësisë së dokumenteve dhe për shkak të rregullave të vështira për t'u kuptuar të menaxhimit të biznesit. Më në fund, ka shumë strategji të cilat ju nuk mund të zbatoni kur përpiqeni të tërheqni klientë, partnerë, të krijoni dokumentacion dhe të përdorni strategji të marketingut. Kështu, siç e shihni, është me rëndësi jetike t'i besoni një lojtari më me përvojë të kësaj fushe të tregut dhe ta lini këtë profesionist të trajtojë vështirësitë, duke ju treguar se çfarë hapash duhet të bëni për të shmangur pengesat dhe situatat e pazgjidhshme.

Pra, USU-Soft vepron si ky lehtësues dhe përmirësuesi i situatës në dyqanin ose dyqanet tuaja. Ky moderator do të optimizojë procesin e mbledhjes së të dhënave dhe analizën e tij pasuese nga vetë sistemi i kontabilitetit. Convenientshtë e përshtatshme dhe racionale të zbatosh një përmirësues të tillë në punën e kompanisë tënde tregtare, sepse përfitimet dhe mungesa e disavantazheve janë ato që e bëjnë programin e kontabilitetit dhe menaxhimit unik dhe të pëlqyer nga shumë organizata tregtare që merren me produkte, shitje, gjenerimi i klientëve, partnerëve dhe dokumenteve. Funksionaliteti nuk është shumë kompleks - tiparet e vendosura janë të mjaftueshme për ta bërë organizatën tuaj më të mirë. Në të njëjtën kohë, më shumë mundësi mund të shtohen me kërkesën tuaj.