Blini programin

Të gjitha pyetjet mund t’i dërgoni në: info@usu.kz
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 271
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

llogaritjen e mungesës në punë

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin ose qytetin tuaj!

Ju mund të shihni përshkrimin e ekskluzivitetit tonë në katalogun e ekskluzivitetit: ekskluzivitet
llogaritjen e mungesës në punë

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.


Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Porositni një llogari për mungesën në punë


Kontabiliteti i pasaktë për mungesën e veprimeve në punë dhe parakohësia, rruga nuk është drejt prosperitetit, por një ulje e statusit dhe efikasitetit të ndërmarrjes. Për të mbajtur shënime në mënyrë korrekte, në mungesë të gabimeve dhe rezultateve të ulëta, kërkohet një qasje individuale dhe një program i specializuar që mund të zgjidhë çështje dhe të optimizojë orët e punës pa ndonjë gabim dhe vështirësi. Ekziston një zgjedhje e madhe e aplikacioneve të ndryshme në treg, por sistemi Software USU është një ndihmës i domosdoshëm me një çmim të volitshëm dhe një tarifë pajtimi falas, me diferencimin e të drejtave të përdoruesit që ndryshojnë nga të tjerët në funksionalitetin dhe pozicionin e mbajtur. Modulet dhe gjuhët zgjidhen individualisht për secilën organizatë, me kërkesë dhe lehtësi të të gjithëve. Punonjësit në mënyrë të pavarur zgjedhin mjetet, duke marrë parasysh punën në ndërmarrje. Në një mënyrë të kontabilitetit të menaxhimit me shumë kanale, punonjësit janë në gjendje të hyjnë në aplikacion duke hyrë në llogari nën një hyrje personale, duke futur të dhëna në regjistrat për llogaritjen dhe aktivitetet e punës së secilit punonjës, regjistrimet e regjistrimeve të hyrjes dhe daljes, mungesës dhe pushimet e drekës. Të gjitha veprimet shfaqen në aplikacion, duke kapur çdo veprim të përdoruesit, duke siguruar udhëzime me të dhëna të sakta. Në mënyrën me shumë përdorues, specialistët mund të shkëmbejnë të dhëna, të ndërveprojnë me njëri-tjetrin, duke transmetuar të dhëna dhe mesazhe, si në rrjetin lokal ashtu edhe në internet. Menaxhmenti mund të analizojë dhe mbajë shënime për secilin vartës, duke parë të dhëna në kohë reale nga pajisja e tyre, të cilat tregojnë veprimet nga punonjësit, nga puna dhe mungesa e tyre, duke formuar tabela dhe regjistra me lexime të sakta. Në mungesë të informacionit mbi operacionet e kryera për një kohë të gjatë, sistemi i kontabilitetit gjeneron automatikisht një raport, informon personin përgjegjës për të zgjidhur këtë çështje, duke marrë parasysh veprimet e fundit dhe sasinë e punës së kryer, pa asnjë gabim dhe shkelje.

Punonjësit mund të kryejnë njëkohësisht detyrat e tyre të punës, duke marrë parasysh praninë e një regjistri individual, përmes të cilit sistemi lexon informacionin dhe llogarit kohën e punuar në të vërtetë, duke marrë parasysh oraret e punës, për të llogaritur pagat mujore. Possibleshtë e mundur të shihni të gjitha operacionet për secilin punonjës në modalitetin e largët, duke pasur një kompjuter kryesor në të cilin të gjitha informacionet shfaqen në formën e dritareve të ndara, të cilat janë të shënuara me ngjyra të ndryshme dhe të dhëna që delegohen në varësi të aktivitetit të punës. Në mungesë të të dhënave për punonjësit, sistemi lëshon informacion, duke siguruar informacion të detajuar dhe të azhurnuar, i cili gjithashtu lejon hyrjen në një dritare të veçantë të punonjësit të zgjedhur, duke parë të gjitha informacionet për aktivitetet, mbi kohëzgjatjen e detyrave, punën, mungesa, etj.

Analizoni funksionimin e softuerit dhe provoni të gjitha mundësitë, të disponueshme përmes versionit demo, i cili është i disponueshëm falas. Ju mund të konsultoheni për të gjitha çështjet me specialistët tanë, të cilët janë të lumtur të këshillojnë për numrat e treguar.

Kontabiliteti për mungesën e punës dhe kontrolli mbi aktivitetet e punës dhe kohën kryhet automatikisht, duke ndihmuar në zbatimin e operacioneve të përcaktuara, duke automatizuar të gjitha proceset, duke qenë përgjegjës për secilën detyrë, me një reduktim të punës dhe përpjekjeve të specialistëve.

Transferimi i të dhënave kryhet jo pa mungesën e aplikacioneve shtesë ose pajisjeve të ndërtuara me kompjuterin kryesor, duke reflektuar materiale të sakta për të analizuar efektivitetin e punës së kryer, me mungesën e llojeve të ndryshme të gabimeve dhe vizitave në faqet e ndryshme dhe platformat e lojrave .

Automatizimi i aktiviteteve të prodhimit do të zvogëlohet nga operacionet e punës dhe burimet e ndërmarrjes.

Menaxheri, ndryshe nga vartësit e tij, ka mundësi të pakufizuara, të cilat ndahen për secilin sipas shkallës së kontabilitetit zyrtar, duke siguruar mbrojtje me cilësi të lartë të leximeve të informacionit. Kontabiliteti në distancë i një sistemi të unifikuar informacioni përmes mungesës së një pune shtesë ofron dokumentet dhe informacionin e nevojshëm që ruhen në një version elektronik në një server të largët. Në mungesë të një motori kërkimi kontekstual, një ndihmësi i pazëvendësueshëm, ju optimizoni kohën e punës së specialistëve. Të dhënat mund të futen manualisht ose automatikisht duke importuar materiale nga burime të ndryshme. Kur llogaritni kohën e punës, regjistrohen informacione të hollësishme mbi punën, statusin dhe mungesën e përdoruesve në vendet e punës, duke krahasuar dhe llogaritur një numër të vetëm të orëve të punës për shpërblimin pasues.

Në modalitetin e largët, të dhënat transmetohen përmes rrjetit, duke sinkronizuar pajisjet e përdoruesit të punës në aplikacion, në mungesë të problemeve me internetin, duke shfaqur në ekranin kryesor të lexuesit të gjitha dritaret nga panelet e punës së punonjësve.

Klasifikimi i të gjitha materialeve në një kategori ose në një tjetër lejon mbajtjen në mënyrë efektive dhe kompetente të regjistrave të të dhënave, pa kufizuar në treguesit dhe formatet sasiore, tabelat dhe dokumentet.

Informacioni dhe mesazhet dërgohen në kohë reale përmes lokalit ose përmes internetit, pa ndonjë problem. Kanalet e kontabilitetit dhe menaxhimit me shumë përdorues u ofrojnë të gjithë punonjësve një herë qasje në sistemin e kontabilitetit nën të drejtat dhe aftësitë individuale, kodin e hyrjes. Punonjësi është në gjendje të kryejë detyrat që u janë caktuar, të cilat futen për një vizion të përbashkët në planifikuesin e qëllimeve dhe detyrave. Në rast të mungesës së zgjatur dhe mos-manifestimit të veprimeve dhe detyrave aktive, programi i automatizuar punon me raportimin me mesazhe pop-up, duke ndryshuar ngjyrat e treguesit. Duke ndjekur punën e fundit, është e mundur të analizohet performanca dhe potenciali i secilit punonjës.

Ndërfaqja e aplikacionit të kontabilitetit personalizohet nga secili përdorues në mënyrë të pavarur, duke zgjedhur modulet e nevojshme, një ekran spërkatjeje dhe një shembull për krijimin e dokumenteve. Modulet zgjidhen individualisht për secilën organizatë, me mundësinë e zhvillimit të një logo individuale. Kontabiliteti dhe monitorimi i mungesës së punës kur përdorni shërbimin tonë ndihmojnë në përmirësimin e cilësisë dhe performancës. Një kopje rezervë e të gjithë informacionit ruhet automatikisht në server, duke siguruar ruajtjen afatgjatë të pandryshuar. Hartimi i dokumenteve dhe raporteve kryhet në një format automatik, pa asnjë kufizim. Puna kryhet me pothuajse të gjitha formatet e Microsoft Office.

Mungesa e lidhjes së pajisjeve të ndryshme të teknologjisë së lartë nuk ka një efekt produktiv në zhvillimin e biznesit, kështu që programi ynë siguron sinkronizimin dhe llogaritjen e pajisjeve dhe aplikacioneve.