Blini programin

Të gjitha pyetjet mund t’i dërgoni në: info@usu.kz
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 296
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

llogaritja dhe kohëzgjatja e kohës së punës

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin ose qytetin tuaj!

Ju mund të shihni përshkrimin e ekskluzivitetit tonë në katalogun e ekskluzivitetit: ekskluzivitet
llogaritja dhe kohëzgjatja e kohës së punës

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.


Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Renditni një llogari dhe kohëzgjatjen e kohës së punës


Ekziston një biznes i tillë ku llogaritja dhe kohëzgjatja e kohës së punës së personelit është kriteri kryesor për llogaritjen e pagave, vlerësimin e efikasitetit, produktivitetit. Prandaj, menaxherët krijojnë një mekanizëm për rregullimin e fillimit dhe fundit të një ndërrimi, duke plotësuar formularë të specializuar, por kur bëhet fjalë për telekomunikimin, lindin vështirësi të monitorimit. Ekziston si një standard i caktuar për kohëzgjatjen e detyrave të kohës së punës ashtu edhe për kohën jashtë orarit, i cili duhet të paguhet në përputhje me kontratën e punës me një normë të rritur. Kur një specialist kryen detyra në distancë, nga shtëpia ose një objekt tjetër, është e pamundur të kontrollohet se çfarë po bënte gjatë gjithë ditës dhe nëse detyrat ishin kryer mirë sepse teknologjitë moderne vijnë në ndihmë. Me kontabilitetin falas, të gjitha proceset zhvillohen në format elektronik, dhe disa prej tyre përdorin internetin, i cili zgjeron mundësitë e përdorimit të programit falas, duke e përdorur atë në të gjitha fushat e veprimtarisë. Ne ju rekomandojmë që t'i kushtoni vëmendje zhvillimeve që mund të ofrojnë një qasje të integruar të automatizimit në mënyrë që investimi të paguhet më shpejt dhe kthimi të jetë më i lartë.

Specialistët e programeve USU kanë krijuar programe kompjuterike në fusha të ndryshme biznesi sipas shumë viteve, gjë që jep një kuptim të nevojave aktuale. Platforma e zhvilluar e sistemit të softuerit USU bëhet baza e krijimit të një projekti, pasi lejon rregullimin e përmbajtjes së ndërfaqes, formon një funksionalitet unik që i përshtatet kompanisë suaj. Ju nuk merrni një zgjidhje të paketuar që ju detyron të ndryshoni strukturën dhe ritmin e zakonshëm të kohës së punës, që do të thotë se nuk do të duhet të humbni kohë duke u përshtatur me një instrument të ri. Programi mburret me një periudhë të shkurtër trainimi për përdoruesit, edhe nëse ata së pari hasin një zgjidhje të tillë. Ekspertët tanë shpjegojnë parimet themelore, përparësitë dhe opsionet në vetëm disa orë. Algoritmet vendosen menjëherë pas fazës së zbatimit, duke marrë parasysh nuancat e aktiviteteve, nevojat e sipërmarrësve dhe punonjësve, të cilat do t'ju lejojnë të kryeni detyra pa devijuar nga rregulloret e parashikuara, duke minimizuar gabimet. Kontabiliteti i kohës së punës kryhet automatikisht, sipas orarit të brendshëm ose parametrave të tjerë.

Aftësitë e konfigurimit falas të softuerit USU nuk janë të kufizuara në monitorimin e kohëzgjatjes së detyrave, ndryshimin e punonjësve. Ai bëhet një lidhje për të gjithë përdoruesit, duke siguruar baza të të dhënave të azhurnuara, kontakte, dokumente. Secili specialist merr një hapësirë individuale duke kryer detyrat e tyre të kohës së punës, ku ata mund të rregullojnë rendin e rehatshëm të skedave dhe modelin vizual. Për llogaritjen e duhur dhe kohëzgjatjen e kohës së punës, zyra dhe punonjësit në distancë, dhe moduli i instaluar shtesë i ndjekjes përdoret në kompjuter. Në të njëjtën kohë, shefi ose shefi i departamentit merr statistika të gatshme ose një raport, i cili pasqyron të gjithë informacionin mbi aktivitetet e personelit, duke përfshirë detyrat e përfunduara, orët e punës së shpenzuara për këtë. Sistemi i kontabilitetit ndjek kohëzgjatjen e periudhave të aktivitetit dhe përtacisë, duke formuar një grafik vizual, të koduar me ngjyra. Përfshirja e zhvillimit tonë në kontabilitet do të thotë të marrësh një ndihmës të besueshëm në të gjitha çështjet.

Aftësia për të personalizuar aplikacionin për kërkesat e klientit e bën atë opsionin më të mirë sipas automatizimit të një larmie të gjerë procesesh.

Ne u sigurojmë klientëve tanë një mundësi për të zgjedhur përmbajtjen funksionale, e cila zbatohet duke ndryshuar grupin e opsioneve në ndërfaqen. Struktura lakonike e menusë lejon zotërimin e programit në më pak kohë dhe mos përjetimin e vështirësive në funksionimin e përditshëm. Informimi i personelit zhvillohet në një format të largët dhe kërkon fjalë për fjalë disa orë, atëherë fillon një fazë e shkurtër e njohjes praktike.

Kostoja e softuerit rregullohet nga përmbajtja funksionale e zgjedhur dhe mund të plotësohet sipas nevojës.

Për secilën rrjedhë të punës, është konfiguruar një algoritëm specifik i veprimeve, i cili do t'i lejojë ato të plotësohen në kohë dhe pa ankesa. Kohëzgjatja e ndërrimit të specialistit regjistrohet dhe shfaqet automatikisht në revistën elektronike, duke lehtësuar veprimet e mëtejshme të departamentit të kontabilitetit. Llogaritja e pagave, taksave, kostos së shërbimeve dhe mallrave të jetë më e shpejtë për shkak të përdorimit të formulave elektronike të çdo kompleksiteti. Kontabiliteti i programit i aktiviteteve të punëtorëve në distancë kryhet në bazë të regjistrimit të vazhdueshëm të veprimeve, aplikacioneve të aplikuara, dokumenteve. Ju nuk keni nevojë të monitoroni vazhdimisht vëzhguesit e stafit, thjesht mund të hapni një pamje të ekranit për periudhën e kërkuar, ajo krijohet çdo minutë. Analizat dhe statistikat e paraqitura në raportet e gatshme ndihmojnë në vlerësimin e progresit aktual në zbatimin e planit dhe bëjnë ndryshime nëse është e nevojshme.

Udhëheqësit, duke ia besuar kontrollin programit USU Software, të jenë në gjendje t'u kushtojnë më shumë përpjekje fushave të tilla si zgjerimi i bashkëpunimit, gjetja e partnerëve, klientëve.

Vetëm ata që janë të regjistruar në bazën e të dhënave mund të përdorin aplikacionin, duke futur një fjalëkalim dhe hyrje për identifikim sa herë që futen. Nuk ka asnjë mënyrë për të përjashtuar problemet e pajisjeve, por një rezervë e shpeshtë ju ndihmon të rikuperoni të dhënat tuaja.

Për të zbatuar aplikacionin, ju duhen kompjuterë të thjeshtë, të dobishëm, pa parametra të veçantë të sistemit. Po, keni dëgjuar mirë, nuk ka nevojë të instaloni ose blini ndonjë gjë përveç kompjuterit. Kontabiliteti dhe kohëzgjatja e kohës së punës është një proces i domosdoshëm dhe i nevojshëm. Duke përdorur programin e kontabilitetit të USU Software ju gjithmonë do të jeni të sigurt për punonjësit tuaj dhe detyrat e tyre të kohës së punës.