Blini programin

Të gjitha pyetjet mund t’i dërgoni në: info@usu.kz
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 818
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

kontabilitetin dhe kontrollin e personelit

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin ose qytetin tuaj!

Ju mund të shihni përshkrimin e ekskluzivitetit tonë në katalogun e ekskluzivitetit: ekskluzivitet
kontabilitetin dhe kontrollin e personelit

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.


Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Urdhëroni një kontabilitet dhe kontroll të personelit


Kontrolli i kontabilitetit të personelit do të kryhet në mënyrë efikase dhe të rregullt në programin e sistemit USU Software të zhvilluar nga specialistët tanë kryesorë. Sipas kontabilitetit dhe kontrollit të personelit, është e nevojshme të përdoret shumëfunksionaliteti në dispozicion në bazën e të dhënave të softuerit USU, krijuar gjenerimin automatik të dokumenteve të çdo formati dhe përmbajtje. Për sa i përket kontabilitetit të personelit me kontroll, ju ndihmoni shumë nga perspektiva e futjes së mundësive shtesë në procesin e monitorimit në programin e sistemit USU Software. Personeli ekzistues në mënyrë të konsiderueshme zëvendëson stafin e tyre pas transferimit në një format të largët të kryerjes së aktiviteteve në lidhje me situatën e krizës në vend dhe botë. Situata aktuale dëmtoi rëndë të gjitha shtresat e biznesit, duke mos lënë asnjë mundësi sipas disa llojeve të bizneseve të vogla dhe të mesme për të mbijetuar. Situata me pandeminë është bërë kritike për sa i përket rënies ekonomike të kompanive që nuk arritën të përgatisin një fond rezervë aftësinë për të mbijetuar një kohë të vështirë sipas të gjithëve. Kompanitë që morën më shumë ishin të sapoardhur që sapo kishin filluar zhvillimin e tyre dhe nuk kishin rezerva financiare nën to në rast emergjence në vend dhe botë. Tema politike e mbështetjes së sipërmarrësve, kërkesa e të cilëve ra dhe niveli i nevojës për shoqërinë u ul ndjeshëm, u diskutua globalisht, duke mos qenë një nevojë kryesore në fushën e veprimtarisë. Në lidhje me këtë, theksi në gjetjen e një rrugëdalje ra në uljen e kostove në minimum dhe kompanitë që kalojnë në një mënyrë të largët funksionimi. Për shumë kompani, kjo kthesë e ngjarjeve ishte shpëtim i vërtetë, pasi doli për të rregulluar përfitimin, ulur kostot e qirasë dhe shërbimeve, si dhe për të kursyer punë kolegë në përputhje me ruajtjen e kërkesës sipas prodhimit të lëndëve të para bazë. Kalimi në punë në distancë doli të mos ishte aq i lehtë sa dukej, pasi shumë punëtorë, pasi kishin kaluar në modalitetin e largët, filluan të mos hezitonin të neglizhonin përgjegjësitë e tyre të drejtpërdrejta të punës, duke ulur më tej nivelin e organizatës. Krerët e ndërmarrjeve nuk mund ta injoronin këtë incident masiv dhe filluan t'i drejtohen kompanisë sonë për të ndihmuar me një kërkesë për të zhvilluar funksione shtesë që do të ndihmonin për të rregulluar gjërat. Punonjësit e kompanisë sonë ishin të vëmendshëm ndaj të gjithë klientëve që iu afruan dhe gjithashtu dëgjuan një numër të madh dëshirash, falë të cilave mund të themi dhe kemi zhvilluar një funksionalitet shtesë të programit USU Sistemi Software për monitorimin dhe monitorimin e personelit. Ajo doli për të mbledhur një listë të caktuar të karakteristikave që u bënë përbërësi kryesor i procesit të monitorimit, dhe gjithashtu ishte e nevojshme të merren parasysh kompanitë me një lloj aktiviteti jo standarde që kërkonin një qasje të veçantë dhe zgjedhje të hollësishme të funksionalitetit. Para fillimit të llogaritjes dhe kontrollit të personelit, është e nevojshme të njoftoni punonjësit se ata do të monitorohen me vendosjen e disiplinës dhe rendit duke respektuar ditën e punës. Baza e softuerit USU, duke pasur një gamë të tërë të aftësive shtesë, të jetë në gjendje të mbajë në mënyrë aktive kontrollin mbi respektimin e rutinës ditore me perspektivën e kryerjes së numrit të kërkuar të orëve në drejtim të punës. Sipërmarrësit mund të vëzhgojnë qartë ekranin e secilit punonjës dhe të shohin kush dhe çfarë po bën gjatë ditës së punës në programin e sistemit të softuerit USU. Kontabiliteti dhe kontrolli i personelit kryhet me një shkarkim periodik të informacionit të marrë në një vend të sigurt të zgjedhur posaçërisht nga menaxhmenti i organizatës. Ju jeni në gjendje të gjeneroni në mënyrë efikase dhe me efikasitet grafikët në bazën e të dhënave të softuerit USU në krahasim me punën e bërë nga disa persona me njëri-tjetrin. Kështu, është e mundur, sipas përkufizimit të ngjyrës, të llogaritet se kush është më i ndërgjegjshëm për detyrat e tyre të punës dhe kush është bërë një punëtor i relaksuar, duke i kushtuar kohën e punës çështjeve personale. Diagrami tregon frekuencën e gjelbër, e cila tregon punën aktive të personelit tuaj. Prania e të verdhës tregon një relaksim të caktuar dhe formimin e ngadaltë të rrjedhës së punës dhe proceseve të ndryshme të punës. Lidhur me ngjyrën e kuqe, mund të themi me besim se videot personale, lojërat e ndryshme dhe programe të tjera të papranueshme u përdorën si shikim. E vetmja ngjyrë që nuk duhet t'i kushtoni vëmendje është një nuancë vjollce, prania e saj në tabelë tregon kohën e drekës. Pasi të keni rishikuar këtë orar çdo ditë, ju jeni në gjendje të kuptoni se sa ndryshe kanë të bëjnë të gjithë punonjësit me kryerjen e detyrave të tyre të drejtpërdrejta të punës. Në lidhje me këtë, ju do të keni një arsye të mirë për të kuptuar se çfarë po ndodh, pasi keni zhvilluar biseda me personelin deri në largimin masiv të personave të cilët pa merituar marrin para, duke ulur gjendjen ekonomike të organizatës. Kështu, ju do të jeni në gjendje të vendosni kontroll dhe rregull në organizatë duke përdorur aftësitë moderne të sistemit të softuerit USU, i cili do të bëhet partneri dhe asistenti juaj mbi një bazë afatgjatë. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me kontabilitetin dhe kontrollin e personelit, gjithmonë mund të kontaktoni specialistët tanë kryesorë për ndihmë, të cilët janë në gjendje të zgjidhin çdo çështje të ngritur me telefon. Duke përdorur metoda të ndryshme të llogaritjes dhe kontrollit të personelit vëzhgues, ju mund të ndërtoni ekipin tuaj, të përbërë nga punonjës të kualifikuar dhe të përgjegjshëm. Çdo transferim financiar do të jetë nën llogarinë dhe kontrollin e drejtorëve të kompanisë, të cilët janë në gjendje të shikojnë deklaratat dhe librat e parave, duke rregulluar bilancin çdo ditë në fillim të ditës. Ju jeni në gjendje të furnizoni menaxhmentin e kompanisë me çdo lloj qarkullimi të dokumenteve, me postë përmes postës elektronike. Baza e të dhënave USU-Soft përpunon informacionin e marrë dhe prodhon të dhëna që paraqesin raporte tatimore dhe statistikore sipas lagjeve me ngarkim në faqen e internetit të institucioneve legjislative. Regjistrimet e personelit dhe kontrolli i kontabilitetit ndihmojnë shumë ndërmarrje të mbijetojnë në një periudhë të vështirë në çdo kuptim, e cila ka nevojë për rregullim të vazhdueshëm dhe mbështetje financiare. Zhvilluesit e programit të sistemit të softuerit USU krijojnë mundësi në kontabilitetin dhe monitorimin e personelit për cilindo kompani dhe format që kërkojnë ndihmë. Unikaliteti i programit falas qëndron në konfigurimin e tij të thjeshtë, i cili është i kuptueshëm për sa i përket funksionalitetit pa ndihmën e specialistëve dhe befasia e bazës së softuerit USU me aftësitë e tij shumëplanëshe duke kryer proceset më komplekse në punë. Ekziston një rregullim në sistemin USU Software, i cili mund të korrigjohet në rast nevoje urgjente duke shtuar kutitë e zgjedhjes për të mundësuar dhe çaktivizuar opsione të ndryshme sipas gjykimit tuaj. Shumë kompani, pavarësisht nga niveli i biznesit të tyre, dëshirojnë të krijojnë një bazë IMS me aftësi shtesë të kontrollit dhe mbikëqyrjes për rrjedhën e dokumenteve pasuese me cilësi të lartë dhe efikase. Me kalimin në punë në distancë, e gjithë baza e punës së ekipit tuaj ndryshon në programin e sistemit USU Software, i cili ndihmon personelin të ndërveprojnë me njëri-tjetrin. Me blerjen e sistemit të softuerit USU të kontabilitetit për kompaninë tuaj, ju jeni në gjendje të mbani shënime të personelit dhe të kontrolloni cilësinë e punës së kryer dhe rutinën ditore.

Në program, ju jeni në gjendje të krijoni bazën tuaj personale të klientëve me detaje bankare për personat juridikë. Për debitorët në formën e kreditorëve dhe debitorëve, ju filloni të formoni dokumentacion për të konfirmuar shumën e borxhit. Marrëveshjet e formateve dhe qëllimeve të ndryshme janë në gjendje të formohen në një program falas me një zgjatje të afatit të përdorimit sipas nevojës. Fondet pa para dhe para të gatshme shpenzohen nën kontrollin e ngushtë të menaxhmentit.

Në program, ju mbani shënime të personelit për të kontrolluar dhe llogaritur zbatimin e përshkrimeve të tyre të drejtpërdrejta të punës. Ekziston një proces inventarizimi që ndihmon në identifikimin e emrave të pozicionuar të mallrave nga sasia në depo dhe ambiente. Duke përdorur procesin e importit, mund të filloni shpejt të gjeneroni dokumentacion në një bazë të dhënash të re pasi të keni transferuar mbetjet. Para se të filloni të prodhoni dokumentacion në bazën e të dhënave, duhet të merrni akses personal në formën e hyrjes dhe fjalëkalimit për personelin ekzistues. Duke pasur një konfigurim të thjeshtë dhe të kuptueshëm, ju mund ta studioni vetë funksionalitetin pa ndihmën e specialistëve. Përdoruesit janë në gjendje të formojnë rrjedhën e nevojshme të punës në formën e raporteve mbi përfitimin e klientëve të rregullt.

Një version demo provë i bazës së të dhënave lehtëson një studim të shpejtë të funksionalitetit përpara blerjes së programit kryesor falas. Aplikacioni i zhvilluar celular në çdo distancë ndihmon për të mbajtur shënime të personelit dhe për të kontrolluar respektimin e detyrave të tyre të drejtpërdrejta.

Mesazhet e formateve të ndryshme informojnë plotësisht klientët mbi kontabilitetin e personelit si kontroll.

Ekziston një dial-up automatik, me ndihmën e të cilit është e mundur, në emër të kompanisë, të njoftojë klientët për kontabilitetin dhe kontrollin e personelit.

Terminalet speciale janë në gjendje të pranojnë transferime të ndryshme të fondeve të vendosura në një vend të përshtatshëm brenda qytetit. Dizajni i bazës është zhvilluar në një stil kaq modern që ndihmon në tërheqjen e një numri të madh të njerëzve që duan të blejnë programin falas. Për të rritur shpejtësinë e shtypjes, ndihmoni në vendosjen e kursorit në motorin e kërkimit, duke futur emrin e pozicionit. Ju jeni në gjendje të shihni monitorin e secilit punonjës me identifikimin e qëndrimit të tij ndaj përgjegjësive të tij të drejtpërdrejta në punë. Krahasimi i performancës akademike dhe nivelit të performancës midis punonjësve do të lejojë një funksion të veçantë në bazën e të dhënave. Një plan i ndryshëm i grafikëve, diagrameve dhe tabelave mund të krijohet për personelin për të përcaktuar nivelin e punueshmërisë.

Ekziston një funksion i veçantë i njohjes së pamjes, i cili do t'ju lejojë të njihni inicialet e vizitorit në hyrje të ndërtesës.

Në procesin e kryerjes së aktiviteteve të punës, ju filloni të ngarkoni informacionin e marrë në një disk të lëvizshëm në rast të një rrjedhje ose një emergjence. Programi ju ndihmon të kuptoni çdo pyetje në lidhje me kontabilitetin dhe kontrollin e personelit, duke pasur aftësi moderne të monitorimit. Për listën e pagave, përdoruesit mund të bëjnë një llogaritje të veçantë me përllogaritjen e shpërblimeve shtesë sipas deklaratës. Drejtorët marrin mesazhe nga klientët me reagime mbi performancën e stafit dhe cilësinë e shërbimit ndaj klientit.