Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 547
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Planifikimi i prodhimit

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin tuaj!
Ju do të jeni në gjendje të shisni programet tona dhe, nëse është e nevojshme, të korrigjoni përkthimin e programeve.
Na dërgoni me email në info@usu.kz
Planifikimi i prodhimit

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.


Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Porositni një planifikim të prodhimit

  • order

Industritë prodhuese janë të vetëdijshme për trendin e automatizimit, kur zgjidhjet e ndërsjella, furnizimi material i strukturës, qarkullimi i dokumenteve, puna e anëtarëve të stafit, logjistika dhe nivelet e tjera të aktivitetit ekonomik janë nën kontrollin e një zgjidhjeje dixhitale. Planifikimi i prodhimit është gjithashtu brenda kompetencës së programit, i cili do të jetë në gjendje të sjellë disa elemente të një organizate efektive në menaxhimin e ndërmarrjes, të modernizojë mirëmbajtjen e mbështetjes rregullatore dhe të referencës dhe përgatitjen e raporteve për secilin nga proceset e prodhimit.

Një studim i hollësishëm i mjedisit operativ i sjell produktet e Sistemit Universal të Kontabilitetit (USU.kz) në kategorinë e zgjidhjeve më të mira IT në tregun e industrisë, ku organizimi i planifikimit të prodhimit zë një vend të veçantë. Shumë biznese pëlqyen funksionalitetin e programit dhe grupin bazë të mjeteve. Nuk ka asgjë të komplikuar në to. Proceset e prodhimit mund të kontrollohen në distancë, ndërsa qasja në informacion kontrollohet nga opsioni i administratës. Planifikimi mund të përvetësohet lehtësisht nga një përdorues fillestar i cili së pari merret me një sistem automatizimi.

Planifikimi i prodhimit në një ndërmarrje përfshin operacione parashikuese në mënyrë që organizata në një moment kritik të mos mbetet pa sasinë e kërkuar të lëndëve të para dhe materialeve. Blerjet janë të automatizuara. Inteligjenca dixhitale është e orientuar në mënyrë perfekte në hapësirën e magazinës. Konfigurimi do të jetë në gjendje të regjistrojë marrjen e produkteve, të përdorë pajisje të veçanta matëse, të ndjekë lëvizjen e mallrave, të përgatisë raporte për një fazë specifike të prodhimit, të planifikojë dërgesën e artikujve të mallrave, të pranojë pagesa, etj.

Mos harroni se suksesi i proceseve të prodhimit varet kryesisht nga cilësia e planifikimit, ku çdo gjë e vogël mund të jetë e një rëndësie thelbësore. Nëse ndërmarrja nuk është në gjendje të mbyllë pozicionet e furnizimit në kohë, atëherë kjo është e mbushur me një dështim të prodhimit, shkelje të orarit. Gjithashtu, organizata mund të vendosë lehtësisht detyra logjistike, të llogarisë në detaje fluturimet dhe kostot e karburantit, të mbajë një direktori të flotës së transportit, të kontrollojë punësimin e transportuesve, të përgatisë dokumentacionin shoqërues, të ndjekë vlefshmërinë e lejeve dhe kontratave aktuale.

Çdo objekt prodhimi kërkon të përmirësojë efikasitetin operacional dhe të ulë kostot, gjë që lehtësohet nga një larmi opsionesh dhe nënsistemesh standarde të mbështetjes së softuerit. Këto përfshijnë jo vetëm planifikimin, por edhe llogaritjen e kostove të prodhimit, analizën e marketingut, koston, etj. Organizimi i menaxhimit do të bëhet më i arritshëm dhe i kuptueshëm kur minimizohet ndikimi i faktorit njerëzor dhe ndërmarrja përjashton mundësinë e bërjes së gabimeve. Në të njëjtën kohë, inteligjenca dixhitale nuk shpenzon shumë kohë në operacione shumë, shumë të mundimshme.

Nuk ka asnjë arsye objektive për të këmbëngulur në metoda të vjetruara të kontrollit të proceseve të prodhimit, kur planifikimi është i lidhur ngushtë me dokumentet, shpërndarjen joefikase të burimeve, organizimin e dobët dhe pamundësinë për të bërë rregullime dhe shtesa të planeve në kohë. Kur pajiseni me porosi, mund të merrni mundësi më të gjera që do të ndikojnë në performancën e objektit, të ndihmojnë për të marrë informacion nga faqja, për të punuar me pajisje të palëve të treta / profesionale, për të mbushur dokumente në mënyrë automatike, etj.