Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 929
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Programi për kontabilitetin mjekësor

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin tuaj!
Ju do të jeni në gjendje të shisni programet tona dhe, nëse është e nevojshme, të korrigjoni përkthimin e programeve.
Na dërgoni me email në info@usu.kz
Programi për kontabilitetin mjekësor

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.


Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Porositni një program për kontabilitetin mjekësor

  • order

Me zhvillimin e teknologjive të reja kompjuterike, gjithnjë e më shpesh, mjekësia kërkon një program të kontabilitetit mjekësor që do të kombinonte të gjitha nevojat e kontabilitetit në qendrat mjekësore së bashku në një platformë. Një program i tillë kontabël i regjistrimit mjekësor mund të ndihmojë në eliminimin e ndërlikimeve në objektet e kujdesit shëndetësor dhe krijimin e një pune cilësore për të gjithë punonjësit. Fatkeqësisht, ka shumë pak programe të kontabilitetit mjekësor në tregun e teknologjive moderne, gjë që i bën të rralla programet e tilla të kontabilitetit mjekësor, pasi ato janë shumë të specializuara. Kompania jonë dëshiron t'ju ofrojë një program të tillë të kontabilitetit mjekësor, pasi që ne jemi të specializuar në programet e kontabilitetit mjekësor dhe mund të zbatojmë çdo ide mjekësore. Programi ynë i kontabilitetit mjekësor quhet programi USU-Soft. Programshtë programi i kontabilitetit mjekësor që kombinon të gjitha funksionet e disponueshme të një institucioni mjekësor dhe ju lejon të kryeni kontabilitet në një nivel të ri! Funksionaliteti i programit të kontabilitetit mjekësor USU-Soft është shumë i gjerë dhe, në këtë mënyrë, i përshtatshëm për çdo ndërmarrje, qofshin ato një spital, klinikë, dhomë masazhesh ose një zyrë e okulistit. Në programin USU-Soft të kontabilitetit mjekësor, ju mund të mbani një bazë të dhënash të pacientëve, e cila nga ana tjetër është shumë e përshtatshme në një poliklinikë ose spital; secili përdorues hyn në programin e kontabilitetit lehtë dhe shpejt. Përveç kësaj, ju mund të shihni historinë mjekësore, progresin e trajtimit, rekomandimet e mjekëve, etj.

Ju gjithashtu mund të bashkëngjitni rrezet X në kartën e pacientit dhe rezultatet e analizës, të cilat, nga ana tjetër, sigurojnë optimizimin e kohës së punës dhe kursimin e hapësirës së lirë në desktop. Në programin e kontabilitetit USU-Soft, ju mund të përshkruani në detaje punën me pacientin, i cili punonjës ndërveproi me të, etj. Përveç kësaj, ju mund të rregulloni ndërrime për stafin dhe të emëroni pacientë për një kohë të caktuar. Gjithashtu, ju mund të llogaritni koston e ilaçeve në programin e kontabilitetit, si dhe të përfshini koston e tyre në koston e shërbimit, etj. Programi i kontabilitetit USU-Soft ka aftësinë për të bashkëvepruar me depot dhe mund të shtoni një sasi të pakufizuar të mallra, ilaçe, materiale të konsumit, pajisje mjekësore dhe e gjithë kjo i nënshtrohet inventarit! USU-Soft është një program unik i kontabilitetit për qendrat mjekësore dhe spitalet; automatizon proceset e punës, duke rritur efikasitetin e stafit dhe duke e bërë punën e përditshme më të përshtatshme!

Sondazhi për klientët është thelbësor nëse doni t'i bëni shërbimet tuaja më të mira, pasi që, para së gjithash, duhet të dini se çfarë mendojnë pacientët tuaj për ju. Përdorni rezultatin e kënaqësisë së klientit për të motivuar stafin tuaj. Kjo është një praktikë shumë e mirë. Por ka një kurth këtu: punonjësit mund ta konsiderojnë këtë tregues të njëanshëm ndaj tyre nëse kënaqësia e klientit ndikohet nga rrethana përtej kontrollit të tyre (për shembull, kondicionimi u prish, ishte nxehtë në dhomë dhe konsumatori ishte i pakënaqur). Në këtë rast sistemi i motivimit ka efektin e kundërt. Për të shmangur këtë, përcaktoni paraprakisht një sekuencë të qartë të veprimeve të punonjësve në rast të situatave anormale (p.sh. diçka e prishur) dhe algoritmin e përgjithshëm të punës në rast të situatave jo standarde (p.sh. pacienti duhet të zhvillojë një bisedë në distancë të gjatë Skype ndërkohë që ofrohet shërbimi). Udhëzime të tilla ndihmojnë stafin tuaj të lërë klientin të kënaqur edhe në rast të problemeve të paparashikuara. Po, ne jetojmë në një kohë kur shpesh ndryshimi i vetëm midis ofertave të kompanive të ndryshme që një klient mund të shohë është ndryshimi në cilësinë e shërbimit. Një ndryshim në favorin tuaj sigurisht që do të krijojë prirjen e klientit për të ardhur tek ju.

Pse pacientët nuk kthehen në organizatën tuaj mjekësore? Në kohë krize nuk keni zgjidhje tjetër përveç se të 'punoni' me pacientin 100% dhe të përmbushni të gjitha pritjet e tij ose të saj, sepse, përndryshe, pacienti thjesht mund të gjejë një alternativë për ju. Një nga arsyet e mosparaqitjes së klientit është kur klienti thjesht harroi ose gjeti një alternativë. Për të mos ndodhur kjo, është e nevojshme të minimizoni mundësinë që klienti të harrojë për ju. Për ta bërë këtë, gjatë faturimit të klientit, administratori duhet të pyesë klientin nëse ai ose ajo mund të kujtohet që të përsërisë shërbimin pas një periudhe të caktuar kohe (për shembull, në gjysmë viti ose dy muaj).

Duke formuar një listë të klientëve të tillë, ju minimizoni humbjet, u kujtoni klientëve takimet dhe kështu kontribuoni në tregues më të mirë të mbajtjes. Funksionaliteti i programit të kontabilitetit USU-Soft ju lejon të vendosni klientë të tillë në një listë pritjeje, në mënyrë që kur të formohet orari për muajin. Klienti vendoset në listën e pritjes dhe do të ketë një njoftim të nevojës për të kujtuar klientin për t'u regjistruar. Klientët pëlqejnë vëmendjen dhe kujdesin. Kjo do të thotë që nëse dini sa më shumë të jetë e mundur për klientin, është më lehtë të flisni me ta dhe t'i tregoni vëmendjen tuaj. Si ta zbatojmë këtë në praktikë? Kjo është e lehtë! Nëse mbani shënime në lidhje me klientin, i keni të gjitha 'kartat atu' në duart tuaja! Nëse zbuloni se klienti preferon kafenë me krem, e vendosni në shënime dhe herën tjetër kur konsumatori të vijë, i bëni një kafe me krem, dhe ai / ajo do ta vlerësojë këtë kujdes dhe do të tërhiqet nga ju. Programi USU-Soft ka një veçori shënimesh që e bën jetën tuaj shumë më të lehtë dhe ju ndihmon të futni të gjitha informacionet e klientit tuaj në një mënyrë të detajuar dhe sistematike. Kur dëshironi cilësi, dhe pastaj provoni aplikacionin tonë të kontabilitetit që është krijuar posaçërisht për t'ju bërë institucionin më të mirë!