Blini programin

Të gjitha pyetjet mund t’i dërgoni në: info@usu.kz
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 224
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

llogari për organizatën mjekësore

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin ose qytetin tuaj!

Ju mund të shihni përshkrimin e ekskluzivitetit tonë në katalogun e ekskluzivitetit: ekskluzivitet
llogari për organizatën mjekësore

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.


Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Urdhëroni një llogari për organizatën mjekësore


Kontabiliteti dhe raportimi i organizatave mjekësore është një komponent i domosdoshëm për të arritur qëllimet e tyre dhe për të maksimizuar rezultatet pozitive. Mbajtja e shënimeve dhe raportimi në një organizatë mjekësore është mjaft e vështirë dhe kërkon shumë kohë; punonjësit mund të mos jenë në kohë, apo edhe të harrojnë për pika të ndryshme që kërkojnë vëmendje të shtuar, sepse një organizatë në fushën mjekësore është edhe më e përgjegjshme dhe më e rrezikshme. Në këtë moment, është e vështirë të imagjinohet jeta pa teknologji moderne shumë të zhvilluara që kanë mbushur çdo grimcë të hapësirës. Para së gjithash, aplikacionet e automatizuara janë krijuar për lehtësi, efikasitet dhe cilësi të punës së kryer dhe rezultateve të marra. Gjithashtu, mos harroni se programet e kontabilitetit të menaxhimit të organizatave mjekësore janë në gjendje të përballojnë më shumë punë sesa një punonjës, madje edhe më i kualifikuari, duke marrë parasysh faktorin njerëzor dhe mjedisin. Nëse keni nevojë të përdorni softuer kontabël të menaxhimit të organizatave mjekësore, atëherë zgjidhni vetëm USU-Soft! Ai zë një pozicion drejtues në treg dhe ka potencial të pakufizuar, aftësi, funksionalitet, efikasitet, përsosmëri të dizajnit, të cilat ju mund t'i ndryshoni vetë dhe madje të zhvilloni modelin tuaj personal, sipas shablloneve ose ideve personale. Përveç gjithçkaje të thënë më parë, vlen të përmendet kostoja e përballueshme, e cila nuk do të godasë xhepin tuaj, por përkundrazi do t'ju japë mundësi për të kursyer para.

Për të provuar vlerën dhe aftësitë e tij, softueri i kontabilitetit mund të përdoret në formën e "vëllait të tij të vogël" - një version demo, i cili ofrohet falas në faqen tonë të internetit. Softueri i bukur dhe me shumë detyra i kontabilitetit do të takojë përdoruesit e tij me një ndërfaqe të përshtatshme dhe përgjithësisht të arritshme që nuk kërkon trajnim paraprak dhe rregullohet shpejt dhe intuitivisht për secilin përdorues, duke siguruar mundësi për instalim, vendosje dhe punë të mëtejshme me raportimin dhe kontabilitetin mjekësor. Pra, ka gjuhë të ndryshme për të zgjedhur, të cilat mund t'i ndryshoni ose përdorni disa në të njëjtën kohë, si dhe shabllone të desktopit. Duke vendosur një mbrojtje me fjalëkalim të sistemit të kontabilitetit të kontrollit të organizatave mjekësore, ju automatikisht mbroni të dhënat tuaja me besueshmëri nga sytë kureshtarë. Gjithashtu, në mënyrë që të minimizohet kostoja e një prej burimeve kryesore në jetë (kohë), është e mundur të kalohet nga kontrolli manual në aplikimin automatik të kontrollit të organizatave, duke arritur të dhëna ideale dhe korrekte që ruhen automatikisht në sistemin e kontabilitetit të organizatat e mjekësisë kontrollojnë për një kohë të gjatë. Në një bazë të dhënash të përbashkët, ju mund të mbani shënime të disa organizatave mjekësore, duke kryer punë të përshtatshme me raportimin, kontrollin, si dhe procese të ndryshme, përfshirë inventarin.

Me një bazë të dhënash të madhe, sistemi i kontabilitetit me shumë përdorues i kontrollit të organizatave mjekësore është shumë i rëndësishëm dhe thjeshton dhe bashkon të gjithë punonjësit në një tërësi të vetme, duke siguruar aftësinë për të përdorur shpejt të dhënat nga baza e të dhënave, por me të drejtat personale të përdorimit dhe sigurimin e një identifikimi dhe fjalëkalimin, duke marrë parasysh konfidencialitetin dhe mbrojtjen e rritur të materialeve. Për të mos harruar operacione të ndryshme mjekësore dhe operacione, punonjësit, duke u futur me një identifikues personal, mund të plotësojnë një formular për rastet e planifikuara për ditën, javën dhe muajin. Sistemi i kontabilitetit të kontrollit të organizatës mjekësore do t'ju njoftojë për detyrat paraprakisht çdo herë në mënyrë që të mos i humbni ato, dhe menaxhmenti mund të monitorojë statusin dhe efektivitetin e operacioneve. Në programin e kontabilitetit të menaxhimit të organizatave mjekësore, mund të kryhen proceset e mirëmbajtjes së tabelave dhe raportimit. Në tabelat e organizatës për pacientët, është e lehtë të merret parasysh historia mjekësore dhe të bashkëngjiten skanime të ndryshme të dokumenteve dhe udhëzimeve, të regjistrohet shpërndarja e testeve dhe të kontrollohet statusi i pagesës. Në tabelat për produktet mjekësore, bëhet një llogari sasiore dhe përshkrim. Falë zhvillimit tonë, punonjësit nuk kanë nevojë të mësojnë përmendësh pozicione dhe analoge të reja; mjafton të futni analogun e fjalës kyçe dhe informacioni i hollësishëm do të shfaqet në ekran. Kontabiliteti i punonjësve dhe orari i punës regjistrohet në revista shtesë, si dhe pagesa të pagave, bazuar në leximet e dhëna. Në softuerin e kontabilitetit, është shumë më e lehtë për të kryer operacione të ndryshme, sepse programi i kontabilitetit të menaxhimit të organizatës mjekësore kryen gjithçka automatikisht, duke marrë parasysh integrimin e pajisjeve të teknologjisë së lartë, e cila zvogëlon kohën e pritjes në disa minuta.

Kontabiliteti sasior dhe cilësor kryhet në një kohë të shkurtër, duke siguruar lexime të sakta. Në rast të sasisë së pamjaftueshme, asortimenti plotësohet; kur zbulohen shkelje në aspektin e skadimit ose ruajtjes, bëhet një analizë për të identifikuar shkaqet dhe korrigjimet në mënyrë që të mos humbasin pikë në reputacion dhe të mos dëmtojmë pacientët. Sistemi i kontabilitetit të organizatave mjekësore të kontrollit punon me çdo lloj raportimi, gjenerimi dhe shkrimi, automatikisht plotësimin dhe kursimin. Ndërveprimi me programin 1C lejon jo vetëm të kurseni kohë dhe përpjekje, por edhe të zvogëloni kostot financiare, duke pasur parasysh faktin se nuk keni nevojë të blini disa aplikacione për të menaxhuar organizatën tuaj; një sistem kontabël me shumë detyra i menaxhimit të organizatave mjekësore përballet me gjithçka pa humbur potencialin e saj dhe fuqinë dhe funksionalitetin e saj.