Blini programin

Të gjitha pyetjet mund t’i dërgoni në: info@usu.kz
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 264
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Programi për logjistikën e transportit

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin ose qytetin tuaj!

Ju mund të shihni përshkrimin e ekskluzivitetit tonë në katalogun e ekskluzivitetit: ekskluzivitet
Programi për logjistikën e transportit
Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.
Choose language

Program i klasit premium me një çmim të përballueshëm

monedhë:
JavaScript është fikur
Automatizimi nga organizata jonë është një investim i plotë për biznesin tuaj!
Ne përdorim vetëm teknologji të avancuara të huaja dhe çmimet tona janë të disponueshme për të gjithë

Mënyrat e mundshme të pagesës

 • transferte bankare
  Bank

  transferte bankare
 • Pagesa me karte
  Card

  Pagesa me karte
 • Paguani përmes PayPal
  PayPal

  Paguani përmes PayPal
 • Transferimi ndërkombëtar Western Union ose ndonjë tjetër
  Western Union

  Western Union


Krahasoni konfigurimet e programit

Zgjedhja popullore
Ekonomik Standard profesionale
Funksionet kryesore të programit të zgjedhur Shikoni videon
Të gjitha videot mund të shikohen me titra në gjuhën tuaj
exists exists exists
Mënyra e funksionimit me shumë përdorues kur blini më shumë se një licencë Shikoni videon exists exists exists
Mbështetje për gjuhë të ndryshme Shikoni videon exists exists exists
Mbështetje e harduerit: skanues barkodi, printera faturash, printera etiketash Shikoni videon exists exists exists
Përdorimi i metodave moderne të postimit: Email, SMS, Viber, telefonimi automatik me zë Shikoni videon exists exists exists
Aftësia për të konfiguruar plotësimin automatik të dokumenteve në formatin Microsoft Word Shikoni videon exists exists exists
Mundësia për të personalizuar njoftimet e dolli Shikoni videon exists exists exists
Zgjedhja e një dizajni programi Shikoni videon exists exists
Aftësia për të personalizuar importimin e të dhënave në tabela Shikoni videon exists exists
Kopjimi i rreshtit aktual Shikoni videon exists exists
Filtrimi i të dhënave në një tabelë Shikoni videon exists exists
Mbështetje për mënyrën e grupimit të rreshtave Shikoni videon exists exists
Caktimi i imazheve për paraqitje më vizuale të informacionit Shikoni videon exists exists
Realiteti i shtuar për edhe më shumë dukshmëri Shikoni videon exists exists
Fshehja e përkohshme e kolonave të caktuara nga secili përdorues për vete Shikoni videon exists exists
Fshehja e përhershme e kolonave ose tabelave specifike për të gjithë përdoruesit e një roli specifik Shikoni videon exists
Vendosja e të drejtave për rolet që të mund të shtojnë, modifikojnë dhe fshijnë informacione Shikoni videon exists
Përzgjedhja e fushave për të kërkuar Shikoni videon exists
Konfigurimi i disponueshmërisë së raporteve dhe veprimeve për role të ndryshme Shikoni videon exists
Eksporto të dhëna nga tabela ose raporte në formate të ndryshme Shikoni videon exists
Mundësia e përdorimit të Terminalit të Grumbullimit të të Dhënave Shikoni videon exists
Mundësia për të personalizuar një kopje rezervë profesionale të bazës së të dhënave tuaja Shikoni videon exists
Auditimi i veprimeve të përdoruesit Shikoni videon exists

Porositni një program për logjistikën e transportit


A është një aplikim falas për logjistikë një realitet apo është e pamundur të marrësh diçka me të vërtetë të vlefshme falas? Ne do të përpiqemi t'i përgjigjemi kësaj pyetjeje në këtë artikull. Përgjigja e shkurtër është po - është reale. Por pyetja është, sa efektiv është ky lloj programi, dhe a ka ndonjë të mirë fare? Ekipi i zhvillimit të softuerit i Softuerit USU jep një përgjigje të qartë - vetëm versionet demo të programeve të mira mund të jenë falas. Versionet e plota të programeve të tilla janë gjithmonë një produkt me pagesë dhe Softueri USU nuk bën përjashtim nga kjo.

Versioni demo i softuerit USU përfshin të gjithë funksionalitetin bazë që mund të ketë nevojë për çdo biznes. Sidoqoftë, versioni demo ka një periudhë prove të kufizuar dhe kështu nuk është i përshtatshëm për automatizmin e logjistikës së transportit afatgjatë. Qëllimi i shpërndarjes është vetëm për qëllime informative. Programi ynë mund të shkarkohet falas dhe ju mund të njiheni me funksionalitetin e tij gjatë dy javëve të plota të periudhës së provës. Ju mund ta gjeni versionin demo në faqen tonë zyrtare. Për të blerë versionin e plotë, kontaktoni ekipin e mbështetjes teknike duke përdorur kushtet që mund të gjenden gjithashtu në faqen e internetit. Të gjitha informacionet e hollësishme rreth aftësive të aplikacionit gjenden gjithashtu atje.

Nuk është e arsyeshme të përdoren programe falas për logjistikën e transportit. Programet si ky nuk mund të sigurojnë zbatimin e plotë të automatizimit për të gjitha detyrat që qëndrojnë përpara ndërmarrjes që ka nevojë për menaxhim më të saktë për çdo kompani transporti dhe logjistike. Për shembull, nëse blini një aplikacion nga zhvilluesit e Softuerit USU, do të keni një mundësi të shkëlqyeshme për të ndjekur punën e ndërmarrjes si një e tërë, dhe për secilin punonjës individualisht. Programi është i pajisur me funksionalitet për të ndjekur orët e punës së punonjësve. Secila detyrë e kryer nga punonjësi regjistrohet. Si dhe kohën e kaluar në të dhe cilësinë e punës së ofruar.

Nëse keni nevojë për një program për logjistikën e transportit, është e paarsyeshme që thjesht të përpiqeni ta shkarkoni atë falas, por biznesi juaj nuk ka ende buxhete të mëdha, ne mund t'ju ofrojmë zgjidhjen tonë për automatizimin e logjistikës së transportit, për një çmim të ulët, megjithatë me një larmi e madhe e funksioneve të dobishme. Për shembull, me ndihmën e Softuerit USU, do të jeni në gjendje të gjurmoni të gjitha dërgesat në kohë reale. Por funksionaliteti i programit për menaxhimin logjistik të transportit nuk ndalet vetëm këtu.

Baza e të dhënave të shërbimeve përmban informacione gjithëpërfshirëse në lidhje me logjistikën e transportit. Ju do të jeni në gjendje të përdorni shpejt informacionin që është ruajtur në bazën e të dhënave të programit. Për shembull informacion në lidhje me marrësin dhe dërguesin e parcelës, karakteristikat e produktit, madhësinë e tij, peshën, etj. Për më tepër, ju mund të kërkoni vlerën e ngarkesës, vendndodhjen e dërgesës në hartë dhe datën e dërgimit.

Programi i menaxhimit të logjistikës së transportit, i cili mund të shkarkohet falas si një version demo, ka një numër përparësish krahasuar me aplikacionet plotësisht falas. Programi që shkarkoni falas nuk do të jetë në gjendje të ofrojë një mbulim të tillë për sa i përket funksioneve për të cilat është i aftë Softueri USU. Për më tepër, për sa i përket raportit të parametrave të ndryshëm siç është cilësia e çmimit, madje edhe midis aplikacioneve jo-falas, dobia jonë ende spikat. Brezi i ri i programit të llogaritjes së logjistikës së transportit nga ekipi i Softuerit USU do të përshtatet në mënyrë të përsosur në strukturën e kompanive të transportit të ngarkesave dhe çdo agjencie tjetër logjistike.

Aplikacionet falas të logjistikës së transportit nuk do të jenë në gjendje të gjurmojnë dërgesat multimodale me efikasitet të mjaftueshëm. Dhe Softueri USU do të trajtojë në mënyrë të përsosur detyrën e gjurmimit të rrugës së transportit të ngarkesave, llojet e dërgesave dhe është në gjendje t'i klasifikojë ato sipas transportit të përdorur. Kur bëhet fjalë për programin tonë, nuk ka rëndësi se çfarë lloj transporti përdor kompania gjatë lëvizjes së mallrave. Pavarësisht nëse është transport ajror, hekurudhor, kamionë, anije apo transport multimodal - programi ynë do të jetë efikas dhe i shpejtë në përmbushjen e të gjitha detyrave të tij. Karakteristika të tjera të programit që do të ndihmojnë me logjistikën e transportit në çdo ndërmarrje përfshijnë përparësi të tilla si aftësia për të kategorizuar transportin dhe dërgesat sipas llojit, në varësi të madhësisë së ngarkesës dhe sasisë së mallrave në transport.

Nëse organizata nuk ka shumë degë jashtë shtetit, dhe vëllimi i mallrave të transportuar nuk është shumë i madh, është e nevojshme të blini një version për një kompani të vogël, ndërsa ekziston gjithashtu një mundësi për ndërmarrjet logjistike që kanë degë në vende të ndryshme. Një program i dobishëm për logjistikën e transportit që mund ta shkarkoni falas vetëm në formën e një versioni demo do të funksionojë për një kohë të kufizuar.

Programet falas të logjistikës ofrojnë vetëm një kohë të kufizuar përdorimi. Blerja e një versioni të licencuar të aplikacionit për një çmim shumë të mirë, ju merrni një program të përkryer të optimizuar për menaxhimin e punës në zyrë në fushën e transportit të mallrave dhe pasagjerëve. Softueri USU është aq i gjithanshëm sa është i përshtatshëm për automatizimin e çdo kompanie logjistike.

Kur të përdorni për herë të parë ndërmarrjen, do të duhet ta regjistroni dhe autorizoni atë në sistem. Pas hyrjes në përdorues, ofrohet një zgjedhje e modeleve të shumta të paravendosura, që do t'i ndihmojë ata të personalizojnë vendin e tyre të punës. Pas zgjedhjes së temave të dizajnit dhe personalizimit, operatori vazhdon me zgjedhjen e funksionalitetit dhe cilësimet e ndërfaqes. Të gjitha ndryshimet po ruhen në një llogari personale dhe gjatë autorizimeve pasuese, nuk ka nevojë të konfiguroni gjithçka përsëri më vonë. Për secilin përdorues individual, krijohet llogaria e tij personale, me cilësimet e saj personale.

Programet falas nuk janë përshtatur me sasi të mëdha pune, prandaj është më mirë dhe më fitimprurëse që menjëherë të blini një program të paguar, me efektshmëri që do t'ju ndihmojë të kryeni të gjitha detyrat e ngarkuara. Në Softuerin USU, të gjitha funksionet janë rregulluar në mënyrë të rregullt, informacioni ruhet në dosjet përkatëse, në të cilat është e lehtë të gjesh bllokun e informacionit me interes. Programet falas për logjistikë nuk do të jenë në gjendje t'ju ndihmojnë të kryeni një postë masive të audiencës së zgjedhur të synuar, por programi ynë mund ta trajtojë lehtë këtë detyrë. Mjafton vetëm të bësh një përzgjedhje të synuar të kontakteve dhe të regjistrosh një mesazh. Aplikimi do të kryejë veprime të mëtejshme në një mënyrë të automatizuar, e cila do të zvogëlojë shumë shpenzime.

Zbatimi dhe përdorimi i programit tonë ju lejon të zvogëloni numrin e punonjësve që kërkohen për ndërmarrjen tuaj në mënyrë dramatike. Ju mund të shkarkoni dhe të filloni të përdorni programin e logjistikës së transportit tani, pa shtyrë optimizmin e punës së zyrës. Duke paguar një shumë shumë të vogël parash për të blerë Softuerin USU, ju kurseni shuma të mëdha parash në mirëmbajtjen e një stafi tepër të fryrë të punëtorëve.

Programi ynë për logjistikën e transportit, të cilin mund ta shkarkoni falas në faqen e internetit të USU Software në një formë të një versioni demo, ka një skemë të pajisjes modulare, e cila e bën më të lehtë për operatorët të punojnë me të. Ju mund ta shkarkoni dhe përdorni programin shpejt dhe pa ndonjë ndërlikim. Për të blerë një version të licencuar të aplikacionit, ju lutemi kontaktoni specialistët e kompanisë sonë. Të gjitha kontaktet janë të shënuara në faqen zyrtare të kompanisë sonë.