Blini programin

Të gjitha pyetjet mund t’i dërgoni në: info@usu.kz
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 870
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti për dispeçerin

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin ose qytetin tuaj!

Ju mund të shihni përshkrimin e ekskluzivitetit tonë në katalogun e ekskluzivitetit: ekskluzivitet
Kontabiliteti për dispeçerin
Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.
Choose language

Program i klasit premium me një çmim të përballueshëm

monedhë:
JavaScript është fikur
Automatizimi nga organizata jonë është një investim i plotë për biznesin tuaj!
Ne përdorim vetëm teknologji të avancuara të huaja dhe çmimet tona janë të disponueshme për të gjithë

Mënyrat e mundshme të pagesës

 • transferte bankare
  Bank

  transferte bankare
 • Pagesa me karte
  Card

  Pagesa me karte
 • Paguani përmes PayPal
  PayPal

  Paguani përmes PayPal
 • Transferimi ndërkombëtar Western Union ose ndonjë tjetër
  Western Union

  Western Union


Krahasoni konfigurimet e programit

Zgjedhja popullore
Ekonomik Standard profesionale
Funksionet kryesore të programit të zgjedhur Shikoni videon
Të gjitha videot mund të shikohen me titra në gjuhën tuaj
exists exists exists
Mënyra e funksionimit me shumë përdorues kur blini më shumë se një licencë Shikoni videon exists exists exists
Mbështetje për gjuhë të ndryshme Shikoni videon exists exists exists
Mbështetje e harduerit: skanues barkodi, printera faturash, printera etiketash Shikoni videon exists exists exists
Përdorimi i metodave moderne të postimit: Email, SMS, Viber, telefonimi automatik me zë Shikoni videon exists exists exists
Aftësia për të konfiguruar plotësimin automatik të dokumenteve në formatin Microsoft Word Shikoni videon exists exists exists
Mundësia për të personalizuar njoftimet e dolli Shikoni videon exists exists exists
Zgjedhja e një dizajni programi Shikoni videon exists exists
Aftësia për të personalizuar importimin e të dhënave në tabela Shikoni videon exists exists
Kopjimi i rreshtit aktual Shikoni videon exists exists
Filtrimi i të dhënave në një tabelë Shikoni videon exists exists
Mbështetje për mënyrën e grupimit të rreshtave Shikoni videon exists exists
Caktimi i imazheve për paraqitje më vizuale të informacionit Shikoni videon exists exists
Realiteti i shtuar për edhe më shumë dukshmëri Shikoni videon exists exists
Fshehja e përkohshme e kolonave të caktuara nga secili përdorues për vete Shikoni videon exists exists
Fshehja e përhershme e kolonave ose tabelave specifike për të gjithë përdoruesit e një roli specifik Shikoni videon exists
Vendosja e të drejtave për rolet që të mund të shtojnë, modifikojnë dhe fshijnë informacione Shikoni videon exists
Përzgjedhja e fushave për të kërkuar Shikoni videon exists
Konfigurimi i disponueshmërisë së raporteve dhe veprimeve për role të ndryshme Shikoni videon exists
Eksporto të dhëna nga tabela ose raporte në formate të ndryshme Shikoni videon exists
Mundësia e përdorimit të Terminalit të Grumbullimit të të Dhënave Shikoni videon exists
Mundësia për të personalizuar një kopje rezervë profesionale të bazës së të dhënave tuaja Shikoni videon exists
Auditimi i veprimeve të përdoruesit Shikoni videon exists

Porositni një llogari për dispeçerin


Menaxhimi i suksesshëm i transportit të ngarkesave varet drejtpërdrejt nga efikasiteti i punës së dërgimit, azhurnimi në kohë dhe i shpejtë i informacionit të përdorur dhe një organizim i qartë i koordinimit të transportit. Për të zgjidhur këtë problem, është e nevojshme të përdoren teknologjitë e softuerit përkatës. Programi i kontabilitetit për shpërndarësit e mallrave, i zhvilluar nga specialistët e USU-Soft, ofron një seri të plotë të mjeteve për monitorimin e furnizimeve dhe gjendjen teknike të transportit, dhe gjithashtu ju lejon të sistemoni të gjitha proceset operacionale dhe të prodhimit të një kompanie logjistike. Programi USU-Soft i kontabilitetit për shpërndarësit ka të gjitha aftësitë për ta bërë punën tuaj sa më efikase dhe të përshtatshme, sepse ka shumë funksione të dobishme: automatizimi i rrjedhës së punës, vendbanimet dhe operacionet, shërbimet falas të komunikimeve të brendshme dhe të jashtme, një ndërfaqe intuitive dhe një strukturë e thjeshtë. Në të njëjtën kohë, sistemi i llogaritjes kompjuterike i krijuar nga ne dallohet vërtet nga shkathtësia e tij. Në të mund të menaxhoni furnizimet dhe rezervat e magazinës, të planifikoni transportin dhe të hartoni një orar të prodhimit të automjeteve, të rregulloni konsumin e karburantit dhe burimeve të energjisë, të punoni në promovimin e shërbimeve në treg dhe tërheqjen aktive të klientëve, të kryeni auditim të personelit dhe shumë më tepër. Programi ynë i dërgimit të kontabilitetit të transportit të ngarkesave ka cilësime fleksibël, në mënyrë që konfigurimi i softuerit të kontabilitetit të marrë parasysh veçoritë dhe kërkesat e secilës kompani.

Duke punuar në programin e kontabilitetit të dispeçerëve USU-Soft, dispeçerët monitorojnë progresin e secilës fazë të transportit të ngarkesave, shënojnë fazat e kaluara, krahasojnë kilometrazhin aktual dhe të planifikuar për ditën, llogaritin kilometrazhin e mbetur dhe parashikojnë kohën e parashikuar të mbërritjes në destinacioni Për të siguruar që çdo dërgesë të dorëzohet në kohë, punonjësit tuaj janë në gjendje të ndryshojnë rrugët e transportit në kohë reale, të konsolidojnë dërgesat dhe të punojnë në optimizimin e rrugës. Dhe kjo është vetëm një pjesë e mundësive të ofruara nga programi i dispeçerëve tanë të kontrollit të kontabilitetit. Dispeçeri i transportit do të shënojë të dhëna për kostot e bëra gjatë dorëzimit në mënyrë që të kontrollojë marrjen e dokumenteve nga shoferët që konfirmojnë kostot. Falë kësaj, ju mund të kontrolloni arsyetimin e kostove në çdo kohë. Për më tepër, dispeçerët kanë mundësi të kontrollojnë gjendjen teknike të automjeteve të përdorura dhe të mbajnë një bazë të dhënash të hollësishme të të gjithë flotës së automjeteve.

Struktura lakonike e programit të kontrollit të kontabilitetit të dispeçerëve ka tre seksione kryesore, secila prej të cilave kryen funksione specifike. Seksioni Directories është një bazë e të dhënave universale që formohet nga përdoruesit. Katalogët, të cilët mund të azhurnohen nëse është e nevojshme, përmbajnë kategori të ndryshme të informacionit: llojet e shërbimeve logjistike, linjat dhe fluturimet e dizajnuara, nomenklatura e mallrave dhe materialeve, degët dhe depot, artikujt për të bërë llogaritjen e shpenzimeve dhe të ardhurave, bankat llogaritë. Seksioni i Moduleve është i nevojshëm për organizimin e fushave të ndryshme të punës. Në të, punonjësit regjistrojnë porositë e transportit, llogaritin kostot e nevojshme për zbatimin e tij dhe përcaktojnë çmimin e shërbimeve të transportit, zhvillojnë rrugën më të përshtatshme dhe caktojnë fluturimin e duhur. Kontrolli i dispeçerit të transportit, gjurmimi i lëvizjes së fondeve, mbajtja e regjistrave të magazinës dhe zhvillimi i strategjive të marketingut gjithashtu kryhen këtu. Punonjësit tuaj përdorin mjete të tilla si hinka e shitjeve dhe analiza e efektivitetit të mjeteve të promovimit që shpërndarësit tanë; programi i kontabilitetit të cilësisë parashikon shpërndarësin e ngarkesave. Shërbimet e telefonisë dhe postës elektronike janë gjithashtu në dispozicion falas. Seksioni i Raporteve ju lejon të shkarkoni raporte financiare dhe të menaxhimit në mënyrë që të bëni një analizë gjithëpërfshirëse të treguesve të fitimit, përfitimit, të ardhurave dhe kostove.

Dinamika dhe ndryshimet strukturore të rezultateve financiare do të paraqiten në tabela vizuale, grafikë dhe diagrame, ndërsa gjenerimi i raporteve në programin e dispeçerëve të kontrollit të kontabilitetit do të marrë kohë minimale. Kështu, softueri ka të gjitha karakteristikat dhe mundësitë e gjera të optimizimit të proceseve që duhet të ketë një program i efektshëm kontabël i dispeçerëve. Ju mund të shkarkoni një version demo falas të softuerit në këtë faqe pas përshkrimit të produktit. Menaxhimi i transportit do të bëhet më efikas për shkak të formimit të një orari të dërgesave më të afërta në kontekstin e klientëve dhe përgatitjes paraprake të transportit për përmbushjen e porosive. Specialistët e ndërmarrjes suaj do të fusin informacione në lidhje me targat, markat dhe karakteristikat e tjera të automjeteve, pronarët e tyre dhe dokumentet përkatëse. Sistemi i kontrollit të dërgimit të transportit njofton punonjësit përgjegjës për nevojën e kryerjes së mirëmbajtjes së një automjeti të veçantë. Pas dorëzimit të mallrave dhe ngarkesave, të gjitha pagesat e avancuara të marra nga klientët regjistrohen në bazën e të dhënave të porosive në mënyrë që të rregullojnë me kohë pyetjet që lindin. Për më tepër, falë transparencës së informacionit të sistemit të kontabilitetit, ju do të keni mundësi të monitoroni flukset e parave dhe performancën financiare, ndërsa të dhënat financiare të të gjitha degëve do të konsolidohen në një burim të vetëm.

Rregullimi i vëllimeve të konsumit të karburanteve dhe lubrifikantëve kryhet përmes regjistrimit dhe lëshimit të kartave të karburantit për shoferët, për të cilat përcaktohen kufijtë e konsumit të karburantit. Gjithashtu, dispeçerët formojnë fletëpalosje, të cilat përshkruajnë rrugën dhe një listë të kostove. Sistemi elektronik i miratimit të porosisë njofton përdoruesit për mbërritjen e detyrave të reja dhe ju lejon të bëni komente dhe të kontrolloni se sa kohë ishte shpenzuar për përfundimin e tyre. Në modulin CRM (Menaxhimi i Marrëdhënieve me Klientin), menaxherët e klientëve janë në gjendje të përdorin mjete të tilla falas si një hinkë shitjesh, shndërrimi dhe regjistrimi i arsyeve për marrjen e refuzimeve nga porositë. Në një bazë të dhënash të porosive vizuale, çdo dërgesë ka statusin dhe ngjyrën e vet specifike, gjë që thjeshtëson shumë punën e dërgimit, ndjekjen e fazës së dorëzimit dhe informimin e klientëve. Vlerësimi i efektivitetit të fushatave reklamuese të përdorura ju lejon të përcaktoni mjetet e promovimit që janë më të përshtatshme për tërheqjen aktive të klientëve të rinj. Falë analizës së fuqisë blerëse, ju mund të krijoni oferta konkurruese të çmimeve, të krijoni lista çmimesh dhe katalogë shërbimesh dhe t'i dërgoni ato me email.

Funksionaliteti analitik i programit të kontabilitetit ndihmon për të monitoruar gjendjen aktuale financiare të kompanisë dhe për të përcaktuar fushat më fitimprurëse për zhvillimin e mëtejshëm të biznesit. Vlerësimi i realizueshmërisë së kostove zbulon shpenzime të paarsyeshme, optimizon kostot dhe rrit përfitimin e aktiviteteve. Dokumentacioni i nevojshëm i dërgimit do të gjenerohet menjëherë dhe do të shtypet në një formë standarde.