Blini programin

Të gjitha pyetjet mund t’i dërgoni në: info@usu.kz
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 446
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti i logjistëve

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin ose qytetin tuaj!

Ju mund të shihni përshkrimin e ekskluzivitetit tonë në katalogun e ekskluzivitetit: ekskluzivitet
Kontabiliteti i logjistëve
Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.
Choose language

Program i klasit premium me një çmim të përballueshëm

monedhë:
JavaScript është fikur
Automatizimi nga organizata jonë është një investim i plotë për biznesin tuaj!
Ne përdorim vetëm teknologji të avancuara të huaja dhe çmimet tona janë të disponueshme për të gjithë

Mënyrat e mundshme të pagesës

 • transferte bankare
  Bank

  transferte bankare
 • Pagesa me karte
  Card

  Pagesa me karte
 • Paguani përmes PayPal
  PayPal

  Paguani përmes PayPal
 • Transferimi ndërkombëtar Western Union ose ndonjë tjetër
  Western Union

  Western Union


Krahasoni konfigurimet e programit

Zgjedhja popullore
Ekonomik Standard profesionale
Funksionet kryesore të programit të zgjedhur Shikoni videon
Të gjitha videot mund të shikohen me titra në gjuhën tuaj
exists exists exists
Mënyra e funksionimit me shumë përdorues kur blini më shumë se një licencë Shikoni videon exists exists exists
Mbështetje për gjuhë të ndryshme Shikoni videon exists exists exists
Mbështetje e harduerit: skanues barkodi, printera faturash, printera etiketash Shikoni videon exists exists exists
Përdorimi i metodave moderne të postimit: Email, SMS, Viber, telefonimi automatik me zë Shikoni videon exists exists exists
Aftësia për të konfiguruar plotësimin automatik të dokumenteve në formatin Microsoft Word Shikoni videon exists exists exists
Mundësia për të personalizuar njoftimet e dolli Shikoni videon exists exists exists
Zgjedhja e një dizajni programi Shikoni videon exists exists
Aftësia për të personalizuar importimin e të dhënave në tabela Shikoni videon exists exists
Kopjimi i rreshtit aktual Shikoni videon exists exists
Filtrimi i të dhënave në një tabelë Shikoni videon exists exists
Mbështetje për mënyrën e grupimit të rreshtave Shikoni videon exists exists
Caktimi i imazheve për paraqitje më vizuale të informacionit Shikoni videon exists exists
Realiteti i shtuar për edhe më shumë dukshmëri Shikoni videon exists exists
Fshehja e përkohshme e kolonave të caktuara nga secili përdorues për vete Shikoni videon exists exists
Fshehja e përhershme e kolonave ose tabelave specifike për të gjithë përdoruesit e një roli specifik Shikoni videon exists
Vendosja e të drejtave për rolet që të mund të shtojnë, modifikojnë dhe fshijnë informacione Shikoni videon exists
Përzgjedhja e fushave për të kërkuar Shikoni videon exists
Konfigurimi i disponueshmërisë së raporteve dhe veprimeve për role të ndryshme Shikoni videon exists
Eksporto të dhëna nga tabela ose raporte në formate të ndryshme Shikoni videon exists
Mundësia e përdorimit të Terminalit të Grumbullimit të të Dhënave Shikoni videon exists
Mundësia për të personalizuar një kopje rezervë profesionale të bazës së të dhënave tuaja Shikoni videon exists
Auditimi i veprimeve të përdoruesit Shikoni videon exists

Renditni një llogari për logjistët


Sistemi i kontrollit të kontabilitetit të logjistëve USU-Soft është një projekt për të siguruar transportin e mallrave të produkteve të ndryshme. Aplikimi është krijuar në përputhje me absolutisht të gjitha standardet e nevojshme, të cilat duhet të garantojnë ekzistencën e një pune të tillë. Karakteristikat aktuale të platformës lejojnë rritjen e kostos së rotacionit. Softueri i kontabilitetit të menaxhimit të ngarkesave për logjistikë mund të ndihmojë firmat të sigurojnë mbikëqyrje të hollësishme të rrugës së ngarkesës. Sistemi përcakton shkallën e përdorimit të automjetit, si dhe gjen tendencat më të nevojshme. Versioni falas eksperimental i aplikimit të logjistikës për kontrollin e kontabilitetit u krijua posaçërisht në mënyrë që t'ju lejojë të mësoni se si të punoni në revista elektrike dhe në drejtoritë. Në kohën tonë, është shumë e rëndësishme të gjesh një mjet të mirë informacioni (p.sh. sistemet e llogaritjes së logjistëve për transportin e mallrave). Logjistika po zvarritet në fazën e saj më të re të zhvillimit falë konfigurimeve të konceptit super-teknologjik. Krijuesit vazhdimisht përpiqen të fusin përmirësime, dhe për këtë arsye, funksionet ndihmëse shfaqen kur kryejnë veprime në shtëpi të specialistëve.

Një zbatim i shkëlqyeshëm i menaxhimit të transportit të kontabilitetit të logjistëve është shumë i rëndësishëm në punën e logjistëve. Zhvillimi i porosive, në përputhje me tiparet dalluese të produkteve, sigurisht që do të përshpejtohet me softuerin e llogaritarëve të kontabilitetit të cilësisë. Prodhuesit e shumtë të programeve të llogaritjes për logjistikë ofrojnë një listë të vogël të funksioneve (p.sh. një projekt i transportit të mallrave 1C). Programi i llogaritjes USU-Soft për logjistët përmban një listë gjithëpërfshirëse të mundësive për qëllimet e secilit sektor të ekonomisë. Programi i kontabilitetit për logjistët konsiderohet të jetë një nga përbërësit kryesorë për qëllimet e aktiviteteve në shtëpi. Softueri monitoron hyrjen e rregullt të të dhënave në një mënyrë kronologjike. Në fund të çdo faze, ajo jep informacionin e grumbulluar që ka një ndikim të madh në zhvillimin e kompanisë.

Në logjistikë, proceset teknologjike të zgjedhura në mënyrë korrekte bëjnë të mundur përmirësimin e shërbimit të personelit, kështu që ata duhet të monitorojnë gjendjen e të gjithë automjetit në gjendje pune. Në kompanitë e logjistikës, një pjesë e konsiderueshme e parave kryesore huazohet drejtpërdrejt nga automjetet, kështu që kjo është e një rëndësie të veçantë. Sistemi ynë përshtatës i logjistikës mund të shkarkohet falas si një version demo. Në të njëjtën kohë, mjafton të kontaktoni programuesit tanë dhe do të merrni një lidhje pune që nuk është e rrezikshme për të shkarkuar një provë falas. Programi i llogaritjes së optimizimit të logjistikës për logjististët e mallrave mund të ndihmojë në kombinimin e porosive dhe krijimin e masave të sigurisë që kërkohen në biznesin e transportit. Në çdo fazë të ofrimit të shërbimeve, dokumente specifike kërkohen për qëllime kontrolli, si si rezultat i rrugëve për në adresat, ashtu edhe në fushën e adresave të aktiviteteve dhe rrugëve të një kompanie logjistike, ose për shkak të kufijve të saj. Programi i llogaritjes logjistike për logjistikë ju lejon të transferoni përgjegjësi të shumta të drejtpërdrejta të personelit dhe të normalizoni vazhdimësinë e biznesit. Falë mbështetjes së teknologjive më të fundit në logjistikë, arrihet optimizimi i pavarur i shumë kostove. Ju mund të shkarkoni një provë falas të softuerit në këtë faqe.

Programi i logjistëve të kontabilitetit të kontrollit dhe optimizimit të transportit të ngarkesave nga adresat dhe rrugët fillon llogaritjen e transportit të ngarkesave me kontejnerë me zhvillimin e një baze të të dhënave të përbashkët të kontraktorëve. Programi logjistik i kontrollit dhe optimizimit të transportit të kontejnerëve përmban shumë tipare të bashkëpunimit të partnerëve dhe klientëve. Mbikëqyrja në terren dhe koncepti i optimizimit të transportit çon në sistematizimin e kërkesave në përputhje me vendndodhjen gjeologjike dhe me statuset. Për të kontrolluar ofrimin e ndërlidhësve, sistemi i menaxhimit të shërbimit të shpërndarjes merr parasysh një numër të pakufizuar të porosive. Programi i logjistëve të kontabilitetit ndihmon në rritjen e popullaritetit të kompanisë. Shërbimet e telefonisë dhe dërgimi i korrespondencës me e-mail do të jenë në dispozicionin tuaj falas. Menaxhmenti i ndërmarrjes në asnjë mënyrë nuk kërkon investimin e mjeteve ndihmëse. Performanca financiare e kompanive të logjistikës do të varet shumë nga stimujt dhe motivimi i synuar mirë.

Programi i llogaritjes së logistëve do të sigurojë një mundësi për të investuar siç duhet buxhetin e shtetit në të ardhmen e afërt. Aplikacioni ka shumë tema për të personalizuar ndërfaqen. Sistemi i rrugës së automjetit ju lejon të personalizoni modelin e dritares për çdo përdorues. Programi ju lejon të kombinoni mallrat sipas destinacionit. Raportimi i automatizuar është një mënyrë e shkëlqyeshme për të shpëtuar punonjësit nga kryerja e detyrave rutinë dhe për të marrë informacione shumë të sakta dhe të besueshme në lidhje me gjendjen reale të ndërmarrjeve. Softueri mund të gjenerojë raporte në formën e grafikëve, diagrameve ose tabelave - sipas zgjedhjes suaj. Softueri vendos kontrollin mbi secilën nga porositë e pranuara për punë. Stafi nuk do të ngatërrojë asnjë term, kusht ose procedurë. Për menaxhimin, është e rëndësishme të merren parasysh veprimet e personelit. Kontabiliteti i automatizuar do të tregojë performancën reale të secilit punonjës. Sistemi llogarit pagat dhe tregon ata që meritojnë të shpërblehen. Fluksi i dokumentit të mallrave është mjaft i rreptë; nuk duhet të ketë gabime në të. Procesi i plotësimit të formularëve, akteve, faturave gjithmonë do të ndihmojë në sigurimin e shpejtë dhe të saktë të dokumentacionit për çdo transaksion.