Blini programin

Të gjitha pyetjet mund t’i dërgoni në: info@usu.kz
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 581
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti dhe organizimi i transporteve

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Kontabiliteti dhe organizimi i transporteve
Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

Manuali i udhëzimeve

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.
Choose language

Program i klasit premium me një çmim të përballueshëm

monedhë:
JavaScript është fikur
Automatizimi nga organizata jonë është një investim i plotë për biznesin tuaj!
Këto çmime janë të vlefshme vetëm për blerjen e parë
Ne përdorim vetëm teknologji të avancuara të huaja dhe çmimet tona janë të disponueshme për të gjithë

Mënyrat e mundshme të pagesës

 • transferte bankare
  Bank

  transferte bankare
 • Pagesa me karte
  Card

  Pagesa me karte
 • Paguani përmes PayPal
  PayPal

  Paguani përmes PayPal
 • Transferimi ndërkombëtar Western Union ose ndonjë tjetër
  Western Union

  Western Union


Krahasoni konfigurimet e programit

Zgjedhja popullore
Ekonomik Standard profesionale
Funksionet kryesore të programit të zgjedhur Shikoni videon arrow down
Të gjitha videot mund të shikohen me titra në gjuhën tuaj
exists exists exists
Mënyra e funksionimit me shumë përdorues kur blini më shumë se një licencë Shikoni videon arrow down exists exists exists
Mbështetje për gjuhë të ndryshme Shikoni videon arrow down exists exists exists
Mbështetje e harduerit: skanues barkodi, printera faturash, printera etiketash Shikoni videon arrow down exists exists exists
Përdorimi i metodave moderne të postimit: Email, SMS, Viber, telefonimi automatik me zë Shikoni videon arrow down exists exists exists
Aftësia për të konfiguruar plotësimin automatik të dokumenteve në formatin Microsoft Word Shikoni videon arrow down exists exists exists
Mundësia për të personalizuar njoftimet e dolli Shikoni videon arrow down exists exists exists
Zgjedhja e një dizajni programi Shikoni videon arrow down exists exists
Aftësia për të personalizuar importimin e të dhënave në tabela Shikoni videon arrow down exists exists
Kopjimi i rreshtit aktual Shikoni videon arrow down exists exists
Filtrimi i të dhënave në një tabelë Shikoni videon arrow down exists exists
Mbështetje për mënyrën e grupimit të rreshtave Shikoni videon arrow down exists exists
Caktimi i imazheve për paraqitje më vizuale të informacionit Shikoni videon arrow down exists exists
Realiteti i shtuar për edhe më shumë dukshmëri Shikoni videon arrow down exists exists
Fshehja e përkohshme e kolonave të caktuara nga secili përdorues për vete Shikoni videon arrow down exists exists
Fshehja e përhershme e kolonave ose tabelave specifike për të gjithë përdoruesit e një roli specifik Shikoni videon arrow down exists
Vendosja e të drejtave për rolet që të mund të shtojnë, modifikojnë dhe fshijnë informacione Shikoni videon arrow down exists
Përzgjedhja e fushave për të kërkuar Shikoni videon arrow down exists
Konfigurimi i disponueshmërisë së raporteve dhe veprimeve për role të ndryshme Shikoni videon arrow down exists
Eksporto të dhëna nga tabela ose raporte në formate të ndryshme Shikoni videon arrow down exists
Mundësia e përdorimit të Terminalit të Grumbullimit të të Dhënave Shikoni videon arrow down exists
Mundësia për të personalizuar një kopje rezervë profesionale të bazës së të dhënave tuaja Shikoni videon arrow down exists
Auditimi i veprimeve të përdoruesit Shikoni videon arrow down exists

Kthehu te çmimi arrow

Renditni një llogari dhe organizim të transporteve


Sistemi i menaxhimit të transportit të ngarkesave automatizuese USU-Soft është një program që zgjidh disa detyra të rëndësishme në të njëjtën kohë. Ndihmon për të optimizuar punën e organizatës duke automatizuar aspektet e saj individuale të biznesit. Programi kompjuterik bën llogaritjen e financave dhe magazinimit automatikisht, dhe puna me dokumente bëhet më e lehtë dhe më e shpejtë. Çdo veprim i çdo specialisti të ndërmarrjes regjistrohet në sistemin e kontabilitetit të organizatës, dhe më pas mblidhet dhe analizohet në lidhje me veprimet e tjera. Kjo është baza e një analize sistematike të thelluar, të dhënat e së cilës janë jashtëzakonisht të rëndësishme për vendimet e drejta të menaxhimit. Programi i kontabilitetit të organizatës nga kompania jonë sigurisht se do të ndihmojë menaxhimin e organizatës suaj. Në fakt, kjo ju siguron një fluks operacional informacioni për gjithçka që ndodh në ndërmarrjen tuaj. Transporti i mallrave është një lloj i veçantë i shërbimit të transportit. Për t'i bërë ato më me kosto efektive dhe fitimprurëse, duhet t'i kushtoni vëmendje secilës trend. Nëse organizata ka harta të hartuara dobët të rrugëve, atëherë mjetet e transportit të mallrave do të përdoren në mënyrë joracionale dhe kostot do të rriten. Në mungesë të kontrollit, kamionët zakonisht mund të jenë bosh ose të përdoren për të gjeneruar të ardhura të paligjshme për punonjësit. Transporti duhet të planifikohet qartë, dhe sistemi i kontrollit të kontabilitetit mund të ndihmojë në këtë.

Sistemi i menaxhimit të transportit të transportit të automatizimit të kontabilitetit të organizatës është një mundësi për të mbajtur marrëdhënie të shkëlqyera me klientët, për të studiuar kërkesat dhe dëshirat e tyre. Programi i kontabilitetit të organizatës mund të analizojë mallrat, kontratat dhe ai kurrë nuk do t'ju lejojë të shkelni kushtet e kontratës, qoftë për nga cilësia e shërbimit, ose për sa i përket kohës. Çdo dërgesë e ngarkesave do të ketë një punonjës të përgjegjshëm i cili sigurohet që secila ngarkesë do të dërgohet dhe merret në kohë. Krijimi i sistemeve të kontrollit të transportit rrugor të mallrave filloi në fund të shekullit të kaluar. Dhe në fillim ato ishin programe mjaft primitive. Me zhvillimin e komunikimeve të automobilave, ngopjen e tregut me transport, kërkesat për programin e kontabilitetit të kontrollit të organizatës gjithashtu ndryshuan. Sot, në biznesin e ngarkesave, nuk mund të bëhet pa një program të fuqishëm, produktiv të kontabilitetit të organizatës, i cili mund të sjellë rregullisht gjithçka.

Çfarë mund t'i japë sistemi i menaxhimit gjithë organizatës së mallrave përveç automatizimit të kontrollit mbi transportet rrugore dhe ngarkesat? Para së gjithash, cilësia e shërbimit rritet dhe klientët e vërejnë këtë shumë shpejt. Optimizimi i kostove të transportit arrin 25% tashmë gjatë gjashtë muajve të parë të përdorimit të sistemit të automatizuar. Koha që duhet për të lundruar nëpër zinxhirin e logjistikës zvogëlohet me të njëjtën sasi. Programi i automatizuar i kontabilitetit të organizatës ju lejon të zvogëloni kilometrazhin e transportit rrugor me gati 15%, dhe procesi i planifikimit të dorëzimit zvogëlohet me 95%. Softueri ndihmon për ta bërë menaxhimin efektiv, sepse në fakt ai do t'i përgjigjet shumë pyetjeve që bëhen shpesh nga specialistë në fushën e menaxhimit të transportit - sa kohë duhet për të planifikuar një itinerar dhe për të organizuar një dërgesë të ngarkesave? Si të zvogëlojmë koston e transportit rrugor, duke rritur përfitimin e shërbimeve? Çfarë është më fitimprurëse - të përdorësh burimet e automjeteve të tua ose të përdorësh shërbimet e transportit të partnerit? A është efektiv i gjithë rrjeti, dhe a ia vlen loja qiriut?

Puna e automatizuar nuk ka të bëjë me përdorimin e tabelave Excel siç mendojnë disa njerëz. Automatizimi real bëhet përmes përdorimit të sistemit të përparuar. Dhe duhet të jetë i shpejtë, i saktë, i pandërprerë, efikas, i besueshëm, duke garantuar shpejtësi të lartë të llogaritjeve. Procesi i përdorimit të tij nuk ka pse të jetë i ndërlikuar; ne zgjedhim ndërfaqet e thjeshta që nuk janë të ngarkuara me shpërqendrime të panevojshme. Një nga programet më të mira të kontabilitetit të logjistikës së mallrave është USU-Soft. Shtë krijuar nga zhvillues me përvojë të cilët u përpoqën të merrnin parasysh numrin maksimal të kërkesave dhe veçorive të këtyre llojeve të transporteve, dhe për këtë arsye programi i kontabilitetit të organizatës është i shkëlqyeshëm për monitorimin dhe optimizimin e proceseve të transportit kur punoni me ngarkesa dhe transportin rrugor. Sistemi i automatizuar USU-Soft lehtëson planifikimin e rrugës, duke marrë parasysh të gjithë faktorët - nga koha e caktuar deri te porosia te lloji i ngarkesës. Kjo do t'ju ndihmojë të merrni raporte në çdo kohë. Kontabiliteti dhe kontrolli i automatizuar i financave, depoja e automatizuar dhe rrjedha e dokumenteve - këto janë vetëm një pjesë e funksionalitetit të pasur dhe të gjerë të programit USU-Soft të kontabilitetit të organizatës. Procesi i kryerjes së transporteve bëhet më i shpejtë, sepse lëvizja e secilit automjet është e lehtë për tu gjurmuar.

Sistemi i automatizuar i kontrollit zvogëlon ngarkesën e punës për punonjësit duke zvogëluar numrin e veprimeve të detyrueshme rutinë. Çdo punë nga planifikimi i një shërbimi deri në zbatimin e tij është e sigurt që do të bëhet më e shpejtë. Sistemi ndihmon për të përmirësuar menaxhimin e proceseve të transportit. Nuk do të duhet më shumë kohë që kompania të bëhet lider në segmentin e saj, dhe sa i përket cilësisë së dorëzimit të mallrave, sigurisht që do të bëheni të pakrahasueshëm. Në të njëjtën kohë, sistemi i kontrollit nuk do të prishë buxhetin e ndërmarrjes. Nuk ka nevojë të paguani një tarifë pajtimi për të, pasi kostoja e licencës është mjaft e përshtatshme.

Softueri gjeneron baza të të dhënave shumë të hollësishme dhe të sakta të klientëve me një përshkrim të secilës kontratë dhe secilës ngarkesë të dërguar më parë. Kjo lehtëson një ndërveprim të personalizuar me secilin klient. Programi i kontabilitetit të organizatës ndihmon për të optimizuar furnizimet që kompania blen për nevojat e saj. Do të shfaqë shpenzimet, nevojat, kushtet më të mira të furnitorëve për t'i dhënë kompanisë së makinave një shans për të ulur kostot. Kontrolli në depo do të ndihmojë për të bërë dërgesën dhe shkarkimin në kohë dhe për të marrë parasysh lëvizjen e secilës pjesë rezervë, karburantit. Aplikimet celulare të pajisjeve elektronike, të cilat mund të plotësojnë opsionalisht sistemin kompjuterik, do të ndihmojnë në çështjet e telekomandës, si dhe në lehtësimin e komunikimit midis punonjësve të kompanisë dhe klientëve të shërbimeve të ngarkesave. Ju mund të mësoni më shumë rreth nuancave të biznesit të automobilave, mënyrave për të optimizuar transportimet e mallrave nga Bibla e një udhëheqësi modern. Edicioni i tij i azhurnuar do të ndihmojë drejtorin për të udhëhequr ndërmarrjen drejt suksesit.