Blini programin

Të gjitha pyetjet mund t’i dërgoni në: info@usu.kz
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 28
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti dhe kontrolli i transporteve

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin ose qytetin tuaj!

Ju mund të shihni përshkrimin e ekskluzivitetit tonë në katalogun e ekskluzivitetit: ekskluzivitet
Kontabiliteti dhe kontrolli i transporteve
Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Choose language

Program i klasit premium me një çmim të përballueshëm

monedhë:
JavaScript është fikur
Automatizimi nga organizata jonë është një investim i plotë për biznesin tuaj!
Ne përdorim vetëm teknologji të avancuara të huaja dhe çmimet tona janë të disponueshme për të gjithë

Mënyrat e mundshme të pagesës

 • transferte bankare
  Bank

  transferte bankare
 • Pagesa me karte
  Card

  Pagesa me karte
 • Paguani përmes PayPal
  PayPal

  Paguani përmes PayPal
 • Transferimi ndërkombëtar Western Union ose ndonjë tjetër
  Western Union

  Western Union


Krahasoni konfigurimet e programit

Zgjedhja popullore
Ekonomik Standard profesionale
Funksionet kryesore të programit të zgjedhur Shikoni videon
Të gjitha videot mund të shikohen me titra në gjuhën tuaj
exists exists exists
Mënyra e funksionimit me shumë përdorues kur blini më shumë se një licencë Shikoni videon exists exists exists
Mbështetje për gjuhë të ndryshme Shikoni videon exists exists exists
Mbështetje e harduerit: skanues barkodi, printera faturash, printera etiketash Shikoni videon exists exists exists
Përdorimi i metodave moderne të postimit: Email, SMS, Viber, telefonimi automatik me zë Shikoni videon exists exists exists
Aftësia për të konfiguruar plotësimin automatik të dokumenteve në formatin Microsoft Word Shikoni videon exists exists exists
Mundësia për të personalizuar njoftimet e dolli Shikoni videon exists exists exists
Zgjedhja e një dizajni programi Shikoni videon exists exists
Aftësia për të personalizuar importimin e të dhënave në tabela Shikoni videon exists exists
Kopjimi i rreshtit aktual Shikoni videon exists exists
Filtrimi i të dhënave në një tabelë Shikoni videon exists exists
Mbështetje për mënyrën e grupimit të rreshtave Shikoni videon exists exists
Caktimi i imazheve për paraqitje më vizuale të informacionit Shikoni videon exists exists
Realiteti i shtuar për edhe më shumë dukshmëri Shikoni videon exists exists
Fshehja e përkohshme e kolonave të caktuara nga secili përdorues për vete Shikoni videon exists exists
Fshehja e përhershme e kolonave ose tabelave specifike për të gjithë përdoruesit e një roli specifik Shikoni videon exists
Vendosja e të drejtave për rolet që të mund të shtojnë, modifikojnë dhe fshijnë informacione Shikoni videon exists
Përzgjedhja e fushave për të kërkuar Shikoni videon exists
Konfigurimi i disponueshmërisë së raporteve dhe veprimeve për role të ndryshme Shikoni videon exists
Eksporto të dhëna nga tabela ose raporte në formate të ndryshme Shikoni videon exists
Mundësia e përdorimit të Terminalit të Grumbullimit të të Dhënave Shikoni videon exists
Mundësia për të personalizuar një kopje rezervë profesionale të bazës së të dhënave tuaja Shikoni videon exists
Auditimi i veprimeve të përdoruesit Shikoni videon exists

Porositni një llogari dhe kontroll të transporteve


Kontabiliteti i transporteve përmes programit tonë universal USU-Soft ju ndihmon të mbani nën kontroll të gjitha aspektet kryesore të kompanisë! Organizimi dhe menaxhimi i transporteve kryhen nga një sistem i vetëm i kontrollit të informacionit. Të gjithë punonjësit e kompanisë do të punojnë në të si pjesë e një zinxhiri të vetëm teknologjik. Programi kontabël i kontrollit të transportit shfaq informacione si në kontekstin e porosive individuale nga klientët, ashtu edhe nga mënyra se si janë konsoliduar porositë. Në sistemin e kontrollit të menaxhimit të transportit, secilit përdorues i jepen të drejta të caktuara aksesi. Parimet e funksionimit dhe qasjet e programit të kontrollit të kontabilitetit të mjeteve të transportit mund të ndryshojnë në varësi të specializimit të klientit: mund të jetë menaxhimi i automjeteve të mallrave, dhe menaxhimi i transportit rrugor, hekurudhor, etj.

Duhet të kihet parasysh se kontabiliteti i transportit gjithashtu ka karakteristikat e veta. Menaxhimi i transporteve mund të sinkronizohet me faqen e internetit të kompanisë dhe sisteme të ndryshme të tjera. Automatizimi i transportit të pasagjerëve dhe ngarkesave është detyra më e rëndësishme e çdo menaxheri, sepse nga kjo varen porositë, të ardhurat e organizatës dhe respektimi i ndërmarrjeve bashkëpunuese!

Kontrolli i transportit fillon me bashkëpunimin me klientët. Aplikacioni që ne ofrojmë ka një sërë mjetesh për të komunikuar me klientët. Si rezultat, ju mund t'u ofroni atyre shërbimet tuaja në mënyrën më të mirë, duke i lënë të gjithë të kënaqur. Ekziston mundësia e regjistrimit të klientëve me të gjitha informacionet e nevojshme, të tilla si numri i kontaktit etj. Kjo ju lejon të jeni në kontakt me klientët tuaj, si dhe të planifikoni takime dhe negociata. Menaxhimi i transporteve logjistike me sistemin e kontrollit USU-Soft sigurohet që çdo kërkesë të mos mbetet kurrë pa mbikëqyrje, pasi secila prej tyre është shënuar me një status: paraprak, në proces, refuzim, i përfunduar. Ju gjithashtu mund të shtoni shumë statuse shtesë me kërkesë të klientit. Kontabiliteti automatik i trafikut ndërkombëtar përfshin formimin e dokumenteve të ndryshme: aplikacione, kontrata, etj. Softueri i transportit të udhëtarëve siguron qasje të lehtë në menaxhimin e raportimit. Instalimi i sistemit të kontabilitetit të menaxhimit kontribuon ndjeshëm në rritjen e prestigjit të organizatës suaj.

Menaxhimi organizativ me aplikacionin USU-Soft ofron gjithashtu një mundësi për të kontrolluar të gjitha proceset e punës. Menaxhimi financiar është i sigurt se do të bëhet më i suksesshëm me instalimin e programit kontabël të kontrollit të transportit. Duke shtuar grupin e përgjithshëm të karakteristikave, ne gjithashtu ju ofrojmë mundësi të ndryshme. Ju mund të shkarkoni falas planifikimin tematik nga faqja jonë e internetit. Programi i kontabilitetit të kontrollit të transportit jep një qasje të lehtë në menaxhimin e raportimit, i cili do të rrisë efikasitetin e të gjitha aktiviteteve të ndërmarrjes. Automatizimi i vendit të punës me aplikacionin tonë optimizon punën e punonjësve, gjë që do të ketë një efekt pozitiv në rritjen e motivimit të tyre. Procesi i bërjes së sistemeve të tilla të përparuara të informacionit është një detyrë e përgjegjshme dhe që kërkon kohë. Ne ju ofrojmë një produkt me cilësi të lartë! Analiza e menaxhimit e kryer në programin e kontrollit të kontabilitetit ofron një pamje objektive të aktiviteteve të secilit punonjës. Zhvillimi strategjik i ndërmarrjes bëhet më i suksesshëm dhe i ekuilibruar kur përdoret programi i kontrollit të kontabilitetit. Kontabiliteti në Excel i mallrave nuk është i besueshëm dhe i modës së vjetër me vëllimet aktuale të biznesit. Programi i kontrollit të kontabilitetit ju lejon jo vetëm të punoni me informacion, por edhe ta ruani atë në arkiva për aq kohë sa ju nevojitet.

Shtimi i përdoruesve të rinj dhe caktimi i të drejtave të hyrjes nuk është një proces i gjatë dhe i komplikuar. Programi i kontrollit të menaxhimit të transportit përfshin llogaritjen e anës financiare të secilës kërkesë. Nëse dëshironi të regjistroni ndonjë transaksion tjetër financiar që nuk është i lidhur me një aplikacion të veçantë, lehtë mund ta bëni me ndihmën e programit tonë. Softueri i kontabilitetit ka edhe shumë karakteristika të tjera interesante! Mund t'i provoni vetë duke shkarkuar një version demo falas nga faqja jonë e internetit.

Menaxhimi bëhet jo vetëm më i besueshëm, por edhe modern, sepse programi është i integruar me pothuajse të gjitha kanalet moderne të komunikimit dhe mjetet teknike. Integrimi i softuerit me kamera video siguron kontroll automatik të videove dhe njohje të automjeteve dhe klientëve. Integrimi me pajisjet në depo do të ndihmojë në parandalimin e vjedhjeve, dhe lidhja me faqen e internetit dhe PBX është një shans për të tërhequr klientë të rinj. Rrugët e transportit do të hartohen më shpejt dhe më saktë, ndërsa specialistët do të jenë në gjendje të marrin parasysh numrin më të mrekullueshëm dhe kombinimin e faktorëve - kohën, llojin e dërgimit, kërkesat e transportit, dëshirat e klientëve. Çdo dërgesë me sistemin tonë mund të kontrollohet nga fillimi i saj deri në fund të saj. Dërguesi do të gjurmojë ngarkesën gjatë rrugës duke përdorur harta elektronike dhe duke u përqëndruar në të dhënat e vendndodhjes. Drejtuesit e mjeteve, duke ditur që ata janë parë, nuk do të shkelin rrugën, kohën dhe afatet. Programi i kontrollit të kontabilitetit llogarit koston, shpenzimet e shërbimeve të automobilave, si dhe mallrat, duke përdorur formula të sakta dhe të sakta. Shtë e mundur sipas listave të ndryshme të çmimeve, me tarifa të ndryshme, në kushte individuale që i ofrohen një klienti të veçantë.

Softueri ju lejon të bëni gjithnjë me saktësi çdo llogaritje teknike, sepse drejtoritë elektronike do të formohen lehtësisht në programin e kontrollit. Automjetet e përdorura në transport mund të përshkruhen në përputhje me të dhënat e fabrikës, ose mund të shkarkoni informacionin e referencës në çdo skedar elektronik dhe ta shtoni atë në softuer.