Blini programin

Të gjitha pyetjet mund t’i dërgoni në: info@usu.kz
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 209
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Blej tavolinë shërbimi

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin ose qytetin tuaj!

Ju mund të shihni përshkrimin e ekskluzivitetit tonë në katalogun e ekskluzivitetit: ekskluzivitet
Blej tavolinë shërbimi
Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

Program i klasit premium me një çmim të përballueshëm

monedhë:
JavaScript është fikur
Automatizimi nga organizata jonë është një investim i plotë për biznesin tuaj!
Ne përdorim vetëm teknologji të avancuara të huaja dhe çmimet tona janë të disponueshme për të gjithë

Mënyrat e mundshme të pagesës

 • transferte bankare
  Bank

  transferte bankare
 • Pagesa me karte
  Card

  Pagesa me karte
 • Paguani përmes PayPal
  PayPal

  Paguani përmes PayPal
 • Transferimi ndërkombëtar Western Union ose ndonjë tjetër
  Western Union

  Western Union


Krahasoni konfigurimet e programit

Zgjedhja popullore
Ekonomik Standard profesionale
Funksionet kryesore të programit të zgjedhur Shikoni videon
Të gjitha videot mund të shikohen me titra në gjuhën tuaj
exists exists exists
Mënyra e funksionimit me shumë përdorues kur blini më shumë se një licencë Shikoni videon exists exists exists
Mbështetje për gjuhë të ndryshme Shikoni videon exists exists exists
Mbështetje e harduerit: skanues barkodi, printera faturash, printera etiketash Shikoni videon exists exists exists
Përdorimi i metodave moderne të postimit: Email, SMS, Viber, telefonimi automatik me zë Shikoni videon exists exists exists
Aftësia për të konfiguruar plotësimin automatik të dokumenteve në formatin Microsoft Word Shikoni videon exists exists exists
Mundësia për të personalizuar njoftimet e dolli Shikoni videon exists exists exists
Zgjedhja e një dizajni programi Shikoni videon exists exists
Aftësia për të personalizuar importimin e të dhënave në tabela Shikoni videon exists exists
Kopjimi i rreshtit aktual Shikoni videon exists exists
Filtrimi i të dhënave në një tabelë Shikoni videon exists exists
Mbështetje për mënyrën e grupimit të rreshtave Shikoni videon exists exists
Caktimi i imazheve për paraqitje më vizuale të informacionit Shikoni videon exists exists
Realiteti i shtuar për edhe më shumë dukshmëri Shikoni videon exists exists
Fshehja e përkohshme e kolonave të caktuara nga secili përdorues për vete Shikoni videon exists exists
Fshehja e përhershme e kolonave ose tabelave specifike për të gjithë përdoruesit e një roli specifik Shikoni videon exists
Vendosja e të drejtave për rolet që të mund të shtojnë, modifikojnë dhe fshijnë informacione Shikoni videon exists
Përzgjedhja e fushave për të kërkuar Shikoni videon exists
Konfigurimi i disponueshmërisë së raporteve dhe veprimeve për role të ndryshme Shikoni videon exists
Eksporto të dhëna nga tabela ose raporte në formate të ndryshme Shikoni videon exists
Mundësia e përdorimit të Terminalit të Grumbullimit të të Dhënave Shikoni videon exists
Mundësia për të personalizuar një kopje rezervë profesionale të bazës së të dhënave tuaja Shikoni videon exists
Auditimi i veprimeve të përdoruesit Shikoni videon exists

Porositni një tavolinë shërbimi për blerje


Për të blerë një tavolinë shërbimi, a duhet të zgjidhni opsionin më të mirë për një kohë të gjatë dhe me kujdes, dhe më pas të prisni ardhjen e një specialisti për instalim? Asgjë si kjo!

Kompania e sistemit USU Software ju ofron programin më të mirë të shërbimit në periudhën më të shkurtër të mundshme. Përveç kësaj, të gjitha hapat e instalimit kryhen nga distanca, gjë që ju kursen kohë dhe përpjekje. Pra, ne instalojmë shpejt dhe me efikasitet softuerin. Blini atë dhe merrni në dispozicionin tuaj një mjet ideal të kontabilitetit dhe kontrollit. Është një softuer shumëfunksional i krijuar për të zgjidhur shumë probleme. Avantazhi i tij i rëndësishëm është se funksionon shkëlqyeshëm në modalitetin multiplayer. Do të thotë duke blerë një tavolinë shërbimi një herë, ju optimizoni aktivitetet e të gjithë punonjësve tuaj me një goditje. Aplikacioni funksionon përmes Internetit ose rrjeteve lokale. Nëse të gjithë kompjuterët në ndërmarrje janë të përqendruar në të njëjtën ndërtesë, është më e lehtë të përdoret opsioni i dytë. Me ndihmën e internetit, ju mund të sinkronizoni objektet në distancë nga njëri-tjetri dhe të punoni edhe në distancë. Çdo përdorues regjistrohet në program veç e veç. Në këtë rast, lëshohet një fjalëkalim personal i mbrojtur me një fjalëkalim. Falë këtyre masave, ju siguroni sigurinë e procesit të punës, si dhe merrni mundësinë për të monitoruar aktivitetet e punonjësve. Të drejtat e aksesit të përdoruesit ndryshojnë në varësi të përgjegjësive të tyre të punës. Pra, menaxheri dhe disa njerëz afër tij shohin gamën e plotë të aftësive të aplikimit në tavolinë dhe i përdorin ato pa asnjë kufizim. Punonjësit e zakonshëm operojnë vetëm drejtpërdrejt të përfshirë në zonën e tyre të blloqeve të autoritetit të tavolinës. Menyja e tavolinës së shërbimit përbëhet nga tre seksione - module, libra referimi dhe raporte. Para se të vazhdoni me punë të mëtejshme, duhet të plotësoni librat e referencës. Mos kini frikë, kjo bëhet vetëm një herë, dhe në të ardhmen, garanton automatizimin e shumë operacioneve të përsëritura të tavolinës. Duke specifikuar këtu një listë të punonjësve dhe shërbimin e ofruar, ju nuk i kopjoni ato kur krijoni kërkesa të reja - sistemi zëvendëson informacionin e nevojshëm në vetvete. Përveç kësaj, seksioni i referencave është fokusi i rregullimeve specifike të rregulluara të veprimeve tuaja të mëtejshme. Llogaritjet bazë kryhen në module. Këtu krijohet automatikisht një bazë të dhënash e gjerë, e cila ruan të dhënat e të gjitha operacioneve të institucionit. Për të mos humbur një minutë kohë shtesë për këtë, mund të përdorni funksionin e kërkimit kontekstual. Si punon? Në krye të dritares, ka një dritare të veçantë ku futni emrin e klientit ose emrin e skedarit që kërkoni. Brenda pak sekondash, programi shfaq një listë të plotë të ndeshjeve në bazën e të dhënave, dhe ju vetëm duhet të zgjidhni opsionin që dëshironi. Në të njëjtën kohë, është e rëndësishme që softueri të mbështesë shumicën e formateve të zyrës, gjë që e bën shumë më të lehtë menaxhimin e rrjedhës së dokumenteve. Përveç kësaj, këtu bëhet vazhdimisht monitorim i detajuar, rezultatet e të cilit shndërrohen në një sërë raportesh menaxheriale dhe financiare. Ato ruhen në seksionin e fundit me emrin e duhur. Bazuar në këto raporte, ju mund të arrini rezultatin e dëshiruar shumë më shpejt. Përveç funksionalitetit bazë, mund të blini blloqe shtesë për të porositur. Është ‘Bibla e një lideri modern’ ose integrimi me centralet telefonike.

Blerja e një tavoline shërbimi është vetëm hapi i parë drejt suksesit. Ne ju ndihmojmë të bëni pjesën tjetër pa shpenzuar para shtesë për të.

Ndërfaqja e lehtë u krijua duke marrë parasysh dallimin në aftësitë e njerëzve që punojnë në të njëjtën fushë. Prandaj, ky konfigurim është i përsosur si për profesionistët ashtu edhe për fillestarët. Aplikacioni ka ruajtjen e tij virtuale me vëllim pothuajse të pakufishëm. Ju as nuk keni nevojë të largoheni nga zyra juaj për të blerë një softuer të tillë. Tavolina e paraqitur e shërbimit është në gjendje të thjeshtojë edhe infrastrukturën më konfuze. Në të njëjtën kohë, ai mund të blihet nga ndërmarrjet shtetërore dhe private. Ekziston edhe regjistrimi i detyrueshëm sipas çdo procedure të përdoruesit. Është një garantues i sigurisë që nuk kërkon shumë kohë. Pasi ka blerë një tavolinë shërbimi, drejtuesi i një ndërmarrje ka në dispozicion një mjet ideal të kontabilitetit dhe kontrollit. Ruajtja rezervë mbron nga rreziqet e paparashikuara. A keni fshirë një dokument të rëndësishëm? Nuk ka rëndësi, thjesht rivendoseni përsëri. Programi rezervë dhe veprimet e tjera të programit konfigurohet paraprakisht. Ekziston një funksion i veçantë i planifikuesit të detyrave. Një sistem fleksibël i kontrollit të aksesit lejon rregullimin e informacionit të ofruar për punonjësit që përpunojnë. Rregulloni urgjencën e kryerjes së detyrave të caktuara. Komunikimi i vazhdueshëm midis degëve të largëta për shkak të formimit të një baze të vetme. Mund të blini veçori shtesë të tavolinës së shërbimit për t'i shtuar më shumë personalitet projektit tuaj. Aplikacionet celulare mund të synojnë stafin ose klientët. Prandaj, ata kryejnë funksione të ndryshme me të njëjtin efikasitet. Duke blerë një bonus në formën e integrimit me centralet telefonike, lehtësoni procesin e komunikimit me çdo abonent. Postimet e personalizuara dhe masive në tregun e konsumit ndihmojnë në mbajtjen e shumë njerëzve në të njëjtën kohë. Një version demo i aplikacionit është i disponueshëm për të gjithë. Nëse keni pyetje shtesë, ju lutemi na kontaktoni, ne patjetër ju japim përgjigje gjithëpërfshirëse. Zbulimi i automatizimit të operacioneve të biznesit i dha shtysë zhvillimit të një disipline të re të menaxhimit të quajtur riinxhinierimi i proceseve të biznesit. Ishte riinxhinierimi ai që u bë një nga levat më të rëndësishme për ristrukturimin e suksesshëm të kompanive amerikane, duke i lejuar ato të rifitonin me sukses joefikasitetin e lidershipit botëror dhe të siguronin rritje të paprecedentë në ekonominë amerikane dhe tregun e aksioneve.