Blini programin

Të gjitha pyetjet mund t’i dërgoni në: info@usu.kz
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 745
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

automatizimi i tavolinës së ndihmës

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin ose qytetin tuaj!

Ju mund të shihni përshkrimin e ekskluzivitetit tonë në katalogun e ekskluzivitetit: ekskluzivitet
automatizimi i tavolinës së ndihmës
Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

Program i klasit premium me një çmim të përballueshëm

monedhë:
JavaScript është fikur
Automatizimi nga organizata jonë është një investim i plotë për biznesin tuaj!
Ne përdorim vetëm teknologji të avancuara të huaja dhe çmimet tona janë të disponueshme për të gjithë

Mënyrat e mundshme të pagesës

 • transferte bankare
  Bank

  transferte bankare
 • Pagesa me karte
  Card

  Pagesa me karte
 • Paguani përmes PayPal
  PayPal

  Paguani përmes PayPal
 • Transferimi ndërkombëtar Western Union ose ndonjë tjetër
  Western Union

  Western Union


Krahasoni konfigurimet e programit

Zgjedhja popullore
Ekonomik Standard profesionale
Funksionet kryesore të programit të zgjedhur Shikoni videon
Të gjitha videot mund të shikohen me titra në gjuhën tuaj
exists exists exists
Mënyra e funksionimit me shumë përdorues kur blini më shumë se një licencë Shikoni videon exists exists exists
Mbështetje për gjuhë të ndryshme Shikoni videon exists exists exists
Mbështetje e harduerit: skanues barkodi, printera faturash, printera etiketash Shikoni videon exists exists exists
Përdorimi i metodave moderne të postimit: Email, SMS, Viber, telefonimi automatik me zë Shikoni videon exists exists exists
Aftësia për të konfiguruar plotësimin automatik të dokumenteve në formatin Microsoft Word Shikoni videon exists exists exists
Mundësia për të personalizuar njoftimet e dolli Shikoni videon exists exists exists
Zgjedhja e një dizajni programi Shikoni videon exists exists
Aftësia për të personalizuar importimin e të dhënave në tabela Shikoni videon exists exists
Kopjimi i rreshtit aktual Shikoni videon exists exists
Filtrimi i të dhënave në një tabelë Shikoni videon exists exists
Mbështetje për mënyrën e grupimit të rreshtave Shikoni videon exists exists
Caktimi i imazheve për paraqitje më vizuale të informacionit Shikoni videon exists exists
Realiteti i shtuar për edhe më shumë dukshmëri Shikoni videon exists exists
Fshehja e përkohshme e kolonave të caktuara nga secili përdorues për vete Shikoni videon exists exists
Fshehja e përhershme e kolonave ose tabelave specifike për të gjithë përdoruesit e një roli specifik Shikoni videon exists
Vendosja e të drejtave për rolet që të mund të shtojnë, modifikojnë dhe fshijnë informacione Shikoni videon exists
Përzgjedhja e fushave për të kërkuar Shikoni videon exists
Konfigurimi i disponueshmërisë së raporteve dhe veprimeve për role të ndryshme Shikoni videon exists
Eksporto të dhëna nga tabela ose raporte në formate të ndryshme Shikoni videon exists
Mundësia e përdorimit të Terminalit të Grumbullimit të të Dhënave Shikoni videon exists
Mundësia për të personalizuar një kopje rezervë profesionale të bazës së të dhënave tuaja Shikoni videon exists
Auditimi i veprimeve të përdoruesit Shikoni videon exists

Porositni një automatizimin e tavolinës së ndihmës


Vitet e fundit, automatizimi i Help Desk ka qenë në kërkesë të konsiderueshme, i cili pranon shërbime të specializuara për të përmirësuar në çast cilësinë e komunikimit me përdoruesit, për të përmirësuar raportimin dhe dokumentet rregullatore, për të pranuar dhe përpunuar aplikacione dhe për t'iu përgjigjur problemeve me shpejtësinë e rrufesë. Në rast automatizimi, nuk duhet të shqetësoheni se një pjesë e proceseve të Help Desk mbeten të paplota, menaxheri nuk i përgjigjet kërkesës, nuk është në gjendje të përgatisë formularët e nevojshëm në kohë, të transferojë informacionin te specialistët e riparimit dhe të kalojë në kryerjen e plotë. detyrë e re.

Zhvillimi i softuerit USU (usu.kz) ka funksionuar në fushën e mbështetjes së përdoruesve të Help Desk për një periudhë mjaft të gjatë kohore, e cila përcakton cilësinë e lartë të automatizimit, një gamë të gjerë produktesh IT dhe një gamë funksionale të gjithanshme dhe të larmishme. . Nuk është sekret, jo të gjitha problemet mund të fshihen nga automatizimi, disa gabime strukturore dhe mangësi menaxheriale mund të zgjidhen. Regjistrat e Help Desk ofrojnë informacion të detajuar për klientët. Përdoruesit nuk e kanë problem të shikojnë historikun e kërkesave, për të gjetur një master falas për disa karakteristika të aplikacionit. Në rast të automatizimit, është e vështirë të humbasësh një nuancë që më vonë mund të jetë vendimtare. Nëse specialistët kërkojnë pjesë dhe materiale shtesë, pajisje speciale, pjesë këmbimi, atëherë informacioni përfshihet në raport, i cili përgatitet nga programi i automatizimit pas përfundimit të riparimit. Platforma Help Desk lejon shkëmbimin e lirë të të dhënave, tekstit dhe skedarëve grafikë, shpërndarjen organike të ngarkesës së punës në stafin e organizatës, duke monitoruar rreptësisht respektimin e afateve të riparimit. Pa automatizim, është e vështirë të komunikosh në mënyrë efektive me klientët, të përfshihesh në shpërndarjen e SMS-ve reklamuese dhe thjesht të informosh klientin se detyra është përfunduar. Nëse nuk ka probleme me një ose dy porosi, atëherë kur ka dhjetëra prej tyre, lindin disa vështirësi. Një avantazh i veçantë i platformës Help Desk është aftësia për të përshtatur kushte specifike të cilësimeve të funksionimit, e cila ka një rëndësi thelbësore në automatizimin. Çdo kompani përcakton detyrat e veta: aktivitetet financiare, komunikimi me klientët, marrëdhëniet e punës, etj. Programet e Help Desk janë bërë të përhapura në shumë industri dhe fusha të veprimtarisë, duke përfshirë qendrat e zakonshme të shërbimit, organizatat mjekësore, shërbimet e mbështetjes së përdoruesve dhe agjencitë qeveritare të specializuara në komunikimi me popullatën. Automatizimi duket si zgjidhja më e mirë. Është e vështirë të gjesh një projekt funksional cilësor që ndryshon rrënjësisht menaxhimin në pak minuta. Platforma Help Desk është e angazhuar në shërbimin dhe mbështetjen e informacionit të përdoruesve, monitoron detyrat aktuale dhe të planifikuara, përgatit rregullore dhe raporte. Me automatizimin, koha e regjistrimit të një aplikimi reduktohet ndjeshëm. Përdoruesit nuk kanë nevojë të ndërmarrin veprime të panevojshme. Procesi i regjistrimit zgjat disa sekonda. Planifikuesi sigurohet që të gjitha riparimet e punës të përfundojnë në kohë. Nëse disa detyra kërkojnë materiale, pjesë dhe pjesë këmbimi shtesë, atëherë inteligjenca artificiale kontrollon shpejt disponueshmërinë e tyre ose ndihmon në organizimin e shpejtë të blerjeve.

Konfigurimi i Help Desk është ideal për të gjithë përdoruesit, pavarësisht nga aftësitë dhe përvoja kompjuterike. Me automatizimin, riparimet monitorohen në çdo fazë dhe në çdo fazë. Informacioni paraqitet në formë vizuale. Nuk është e ndaluar informimi i klientëve për masat e riparimit me anë të postës SMS, raportimi i kostos së shërbimit, reklamimi i shërbimeve të kompanisë etj. Përdoruesit nuk e kanë problem të shkëmbejnë të dhëna operacionale për porositë aktuale, tekstin dhe skedarët grafikë. , për të gjetur një specialist falas për një detyrë specifike. Është e lehtë të shfaqen metrikat e performancës në ekrane për një pasqyrë kuptimplotë të performancës së çdo anëtari të stafit. Konfigurimi i Help Desk jo vetëm që gjurmon veprimet aktuale dhe të planifikuara, por gjithashtu përgatit automatikisht raporte, regjistron performancën dhe përcakton koston e shërbimeve.

Si parazgjedhje, projekti i automatizimit është i pajisur me një modul alarmi për të mbajtur duart në puls, për të blerë pjesët e nevojshme në kohë, për të mos humbur një takim të rëndësishëm, për të mos harruar përfundimin e afateve të punës, etj. Integrimi me të avancuara shërbimet dhe sistemet nuk përjashtohet të rrisin ndjeshëm produktivitetin e shërbimit. Programi mund të përdoret lehtësisht nga çdo qendër shërbimi, departamenti i mbështetjes kompjuterike dhe organizata qeveritare. Jo të gjitha opsionet janë përfshirë në konfigurimin bazë të produktit. Disa veçori janë në dispozicion me një tarifë. Ne ju rekomandojmë të studioni listën përkatëse. Zgjedhja e një konfigurimi të përshtatshëm duhet të fillojë me versionin demo për të njohur, praktikuar, studiuar gamën funksionale në mënyrë elementare. Procesi i biznesit karakterizohet nga: teknologjia ekzistuese për zbatimin e procesit të biznesit, struktura ekzistuese e sistemit të biznesit, mjetet e automatizimit, pajisjet, mekanizmat etj., duke siguruar zbatimin e procesit. Treguesit kryesorë për vlerësimin e efektivitetit të proceseve të biznesit janë numri i produkteve të një cilësie të caktuar, të paguara për një interval të caktuar kohor, numri i konsumatorëve të produkteve, numri i operacioneve tipike që duhet të kryhen në prodhimin e produkteve për një intervali specifik kohor, kostoja e kostove të prodhimit, kohëzgjatja e operacioneve tipike, investimet kapitale në prodhim, si dhe një asistent kompetent si një Help Desk për automatizimin.