Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 982
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Programi për automatizimin e stomatologjisë

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin tuaj!
Ju do të jeni në gjendje të shisni programet tona dhe, nëse është e nevojshme, të korrigjoni përkthimin e programeve.
Na dërgoni me email në info@usu.kz
Programi për automatizimin e stomatologjisë

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.


Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Urdhëroni një program për automatizimin e stomatologjisë

  • order

Automatizimi i stomatologjisë po zhvillohet shpejt për shkak të disponueshmërisë së teknologjive të automatizimit. Një program i automatizmit të stomatologjisë, i cili është një nga metodat teknike të automatizimit të stomatologjisë si një lloj sfera e veprimtarisë së biznesit, përdoret gjithashtu, por më rrallë. Ju mund të gjeni kopje të rralla të programeve të automatizmit të stomatologjisë në Internet, por të gjithë ata ose kërkojnë pagesa të rregullta vetëm për t'u lejuar të punojnë në të, ose thjesht u mungon funksionaliteti i gjerë që dikush dëshiron të shohë në një aplikacion si ai. Një përjashtim nga sa më sipër është USU-Soft - një program i automatizuar i avancuar i stomatologjisë i gjeneratës së re. USU-Soft bashkoi të gjitha tiparet që sipërmarrësit do të ishin të lumtur të shihnin në automatizimin e stomatologjisë. Programi i automatizmit të stomatologjisë është i lehtë për t’u përdorur dhe nuk bën kërkesa mujore të tarifave të pajtimit për të punuar në të. Programi i automatizmit të stomatologjisë funksionon edhe në një kompjuter të thjeshtë në shtëpi dhe nuk ka nevojë për pajisje të specializuara për të. Pusi i funksioneve është një avantazh i madh, pasi që programi i automatizmit të stomatologjisë mund të gjejë një qasje në punën e çdo klinike stomatologjike dhe e fut atë në mënyrën e vet. Me ndihmën e programit të automatizmit të stomatologjisë, ju kontrolloni orët e punës së anëtarëve të stafit, caktoni një takim me pacientë, kontrolloni ilaçet, llogaritni shpenzimet për kryerjen e shërbimeve dhe gjithashtu punoni me disa lista të çmimeve dhe grupe të ndryshme të klientëve në një herë

Programi i automatizimit të stomatologjisë USU-Soft nuk kërkon shumë nga kompjuteri juaj dhe i duhet vetëm pak hapësirë për të qenë në gjendje të funksionojë me sukses. Dhe ju mund të ruani informacionin si një kopje rezervë në një USB të rregullt, në mënyrë që nëse diçka të ndodhë, të merrni lehtësisht informacionin tuaj. Gjithashtu, programi i automatizmit të stomatologjisë komunikon me regjistruesit fiskalë, printera të faturave, gjë që, nga ana tjetër, lehtëson ndjeshëm shpejtësinë e punës me klientët dhe ju lejon t'u lëshoni atyre një dokument financiar si një provë pagese për shërbimet. Me ndihmën e programit USU-Soft të automatizmit të stomatologjisë, ju vendosni proceset e punës së organizatës së kontrollit dhe të ekuilibruar që punojnë fjalë për fjalë në një automode. Në të njëjtën kohë, puna me pacientët bëhet shumë më e shpejtë, duke ju lejuar të bëni shërbime për më shumë njerëz. Kjo ju lejon të rriteni në një udhëheqës midis rivalëve dhe të merrni shumë më shumë të ardhura.

Për të marrë vendimin për të automatizuar një klinikë, duhet të jeni të vetëdijshëm për përfitimet e zbatimit të këtyre teknologjive. Sipas mendimit tonë, ne do të rendisim përfitimet kryesore (ekonomike dhe të tjera) që një klinikë dentare ose një qendër mjekësore mund të marrë nga zbatimi i një programi të menaxhimit të automatizuar të automatizmit të stomatologjisë. Këto përfitime mund të grupohen në blloqet kryesore të mëposhtme të problemeve. Së pari, është përjashtimi ose minimizimi i kërcënimeve ndaj ndërmarrjes nga personeli i paskrupullt (referimet e pacientëve për trajtim të paguar në klinika të tjera, ofrimi i shërbimeve në hije, humbja e materialeve të konsumit). Së dyti, është disiplina financiare e pacientëve (siç tregon praktika, në mungesë të kontrollit të duhur nga administrata, mos pagesa e pacientëve mund të shkaktojë dëm të konsiderueshëm financiar të kompanisë). Së treti, rritja e frekuentimit të klinikave nga pacientët përmes aktiveve punë me bazën e të dhënave të klientit (ekzaminime parandaluese, thirrje për të vazhduar trajtimin); zvogëlimi i mos frekuentimit të pacientit përmes telefonit dhe lajmërimeve SMS

Shpesh mjekët në klinika nuk kontrollojnë pagesat e pacientëve, duke ia lënë ndërgjegjes së administratës. Kjo mund të jetë e justifikuar, pasi mjeku duhet të interesohet kryesisht për procesin e trajtimit. Programi kompjuterik i automatizmit të stomatologjisë ju lejon të gjurmoni qartë debitorët, t'i kujtoni borxhin e tyre në vizitën tjetër të pacientit dhe të mbani gjurmët e programeve të tyre të sigurimit. Si të mbroheni nga humbjet? Programi i automatizmit të stomatologjisë mund të kujtojë borxhin jo vetëm në momentin e regjistrimit të shërbimeve të kryera, por edhe në momentin e mbërritjes së pacientit apo edhe në momentin e regjistrimit të pacientit në orar. Kjo i lejon administratorit të kujtojë pacientin për borxhin në kohë, dhe mundësisht të shtyjë shërbime shtesë të shtrenjta derisa të paguhet borxhi. Një modul i veçantë ('Marketingu') ju lejon të bëni një përzgjedhje të debitorëve në mënyrë që të punoni me ta posaçërisht për të mbyllur borxhin. Programi USU-Soft i automatizmit të stomatologjisë kujton për programet e skaduara të sigurimeve.

Ne ofrojmë një program shumëfunksional cilësor që automatizon të gjitha aspektet e klinikës dentare dhe e gjithë kjo me një çmim të volitshëm. Aplikimi USU-Soft përbëhet nga module softuerësh me kosto të ulët me cilësi të lartë që mund të aktivizohen në mënyrë selektive ose sipas nevojës. Modulet blihen një herë e përgjithmonë dhe nuk ka tarifa të detyrueshme abonimi.

Aplikimi USU-Soft mund të quhet universal, pasi mund të rregullohet për çdo biznes. Ne kemi analizuar shumë programe të ngjashme, kemi konsideruar gabimet që bëjnë shumica e programuesve dhe kemi ardhur në përfundim se sistemi ynë duhet të jetë sa më i thjeshtë, në mënyrë që ta bëjë më të lehtë dhe jo më të komplikuar procesin e punës në të. Si rezultat, ju merrni sistemin që mund të bëjë më të mirë proceset e punës, me një cilësi të re të shpejtësisë dhe saktësisë. Aftësitë e aplikacionit nuk mund të mos ju befasojnë me fuqinë e automatizimit të teknologjive moderne. Vetëm teknologjitë e përparuara mund të sigurojnë suksesin e zhvillimit të kompanisë suaj.