Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 352
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

kontabiliteti i punës së një dentisti

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin tuaj!
Ju do të jeni në gjendje të shisni programet tona dhe, nëse është e nevojshme, të korrigjoni përkthimin e programeve.
Na dërgoni me email në info@usu.kz
kontabiliteti i punës së një dentisti

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.


Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Urdhëroni një llogari të punës së një dentisti

  • order

Stomatologët dhe organizatat dentare kanë qenë gjithmonë në kërkesa të mëdha. Mbi të gjitha, të gjithë kërkojnë të kenë buzëqeshjen e tij ose të saj për të qenë e bukur. Kontabiliteti i stomatologut kërkon njohuri të procedurave, listës së dokumenteve dhe raporteve që dentisti duhet të mbajë, dhe shumë të tjerë. Në mënyrën e nxitimit të vazhdueshëm dhe rritjes së shumës së detyrave, ekziston një nevojë urgjente për të futur automatizimin në kontabilitetin e punës së dentistit duke zbatuar një program të specializuar të kontabilitetit të punës së stomatologëve. Për fat të mirë, sfera e ndihmës mjekësore gjithmonë ka ecur në hap me kohën, duke përdorur përfitimet më të fundit të ideve njerëzore në fushën e saj. Sot, tregu gjithnjë në ndryshim i teknologjive të informacionit u ofron të gjithëve një gamë të madhe të programeve të automatizimit të kontabilitetit të punës së stomatologut për të sjellë optimizim në kontabilitet dhe menaxhim të punonjësve të organizatave të ndryshme. Programet e tilla të kontabilitetit të punës së stomatologut ju lejojnë të harroni këtë makth të krijimit të dokumenteve dhe kërkimin për pacientin e një dentisti, një regjistër ditor të detyrave të një dentisti dhe një ditar të detyrave të një dentisti.

Tani regjistri i procedurave dhe koha e punës së dentistit mund të mbahen në një aplikim. Ju shpejt e kuptoni se është shumë më komode dhe më e shpejtë. Disa njerëz preferojnë të shkarkojnë një sistem të kontabilitetit të kontabilitetit të punës së mjekut nga interneti në mënyrë që të kursejnë në shpenzime. Kjo metodë është thelbësisht e pasaktë, pasi askush nuk mund të garantojë sigurinë e të dhënave të futura në një aplikacion të tillë kontabël të menaxhimit të punës dentare. Teknikët dhe programuesit njëzëri rekomandojnë zbatimin e vetëm softverit të kontabilitetit të punës së mjekut nga specialistë të besuar. Shenja kryesore e cilësisë së sistemit është mbështetja shoqëruese e programit të kontabilitetit për punën e një dentisti. Deri më sot, një nga programet më të mira të kontabilitetit të menaxhimit të punës së stomatologut është rezultat i punës së programuesve të aplikacionit USU-Soft. Implementedshtë implementuar me sukses për disa vjet në organizata të ndryshme të Republikës së Kazakistanit, si dhe jashtë saj. Një veçori dalluese e softuerit të menaxhimit të punës dentare është thjeshtësia e menusë së programit të kontabilitetit të punës dentare, si dhe besueshmëria e tij. Mbështetja teknike kryhet në një nivel të lartë profesional. Nëse njerëzit nuk po kërkojnë një klinikë specifike, por për një shërbim (p.sh., 'kuroni prishjen e dhëmbëve', 'merrni një mbushje', 'rregulloni dhëmbët tuaj), ekziston një konkurrencë shumë serioze për dukshmëri. Ju duhet të investoni shumë në reklamat kontekstuale dhe / ose promovimin e SEO të faqes suaj të internetit. Reklamimi kontekstual (zakonisht dy ose tre lidhjet kryesore në faqen e parë të rezultateve), mund të çojë jo vetëm në faqen kryesore të kompanisë, por edhe në faqet e uljes - faqet me një faqe, duke paraqitur një shërbim specifik. Klientët gjithashtu mund t'ju telefonojnë nga lidhjet, ose të lënë një kërkesë mbi ta.

Por edhe kjo po bëhet e pamjaftueshme. 'Vendet më të mira' në faqen e parë të rezultateve të kërkimit tani janë 'në duart' e grumbulluesve të specializuar që grumbullojnë informacione për të gjitha organizatat ku njerëzit mund të marrin shërbimin që kërkojnë. 'Lojtarët kryesorë' më të mëdhenj në fushën mjekësore në Rusi janë shërbimet NaPopravku, ProDoctors dhe SberZdorovye (ish DocDoc). Për ta bërë më të lehtë për klientët e mundshëm që t'ju gjejnë në këto faqe, zakonisht ju kërkohet të dërgoni orarin tuaj atje. Bashkëveprimi me grumbulluesit është padyshim një trend për vitet e ardhshme, dhe nuk mund të injorohet. Nëse moduli i marketingut është i lidhur, ju mund të regjistroni të gjitha thirrjet që vijnë në klinikë, të lini komente për secilën bisedë dhe t'i përdorni këto komente për të trajnuar punonjësit dhe për të përmirësuar punën e tyre. Me programin e kontabilitetit të punës së stomatologut mund të identifikoni shpejt se kush po telefonon. Kur një administrator merr një telefonatë, ai ose ajo duhet të klikojë në butonin 'Thirrjet hyrëse' në menunë në të majtë. Një dritare pop-up do të hapet para tij ose të saj me informacionin e pacientit. Anëtari i stafit të klinikës është në gjendje të befasojë telefonuesin duke iu drejtuar atij / asaj me emër. Përveç kësaj, administratori sheh kanalin e reklamimit (nëse përcaktohet) nga i cili bën thirrje pacienti dhe, nëse klinika ka skripta të ndara për komunikimin me telefonuesit nga kanale të ndryshme, përdorni saktësisht atë të duhur.

Administratorët e sotëm të dhëmbëve gjithnjë e më shumë duhet të trajtojnë jo vetëm thirrjet, por edhe mesazhet nga klientët e mundshëm në rrjetet sociale, aplikacionet nga grumbulluesit dhe faqet e internetit. Ju mund të mbani statistika për të gjitha këto lloje të komunikimit në aplikacionin USU-Soft. Përveç kësaj, ju mund të regjistroni biseda me njerëz që thjesht vijnë në klinikën tuaj për të bërë pyetje personalisht. Ne i quajmë të gjitha këto gjëra së bashku nën termin 'komunikim'.

Dizajni i aplikacionit të kontabilitetit është diçka për të cilën ne jemi krenarë. Ne investuam shumë kohë dhe energji për të krijuar diçka komplekse dhe të thjeshtë në të njëjtën kohë. Kompleks në kuptimin që programi i kontabilitetit të punës së stomatologut përdor teknologjitë moderne dhe kryen detyra të ndryshme, nga të cilat ju shihni vetëm rezultate perfekte dhe saktësinë e të dhënave. E thjeshtë në kuptimin që përdoruesit nuk kanë ndonjë vështirësi në përdorimin e aplikacionit, si dhe që ata nuk e shohin kompleksitetin e proceseve të brendshme dhe as nuk mendojnë se është kaq kompleks. E tëra që shohin në sipërfaqe është punë perfekte dhe rezultate të shkëlqyera. Përdorni aplikimin e kontrollit të të gjitha procedurave të institucionit tuaj mjekësor dhe tejkaloni të gjithë konkurrentët tuaj.