Blini programin

Të gjitha pyetjet mund t’i dërgoni në: info@usu.kz
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 93
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti për shpërndarjen e ushqimit

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin ose qytetin tuaj!

Ju mund të shihni përshkrimin e ekskluzivitetit tonë në katalogun e ekskluzivitetit: ekskluzivitet
Kontabiliteti për shpërndarjen e ushqimit
Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

Program i klasit premium me një çmim të përballueshëm

monedhë:
JavaScript është fikur
Automatizimi nga organizata jonë është një investim i plotë për biznesin tuaj!
Ne përdorim vetëm teknologji të avancuara të huaja dhe çmimet tona janë të disponueshme për të gjithë

Mënyrat e mundshme të pagesës

 • transferte bankare
  Bank

  transferte bankare
 • Pagesa me karte
  Card

  Pagesa me karte
 • Paguani përmes PayPal
  PayPal

  Paguani përmes PayPal
 • Transferimi ndërkombëtar Western Union ose ndonjë tjetër
  Western Union

  Western Union


Krahasoni konfigurimet e programit

Zgjedhja popullore
Ekonomik Standard profesionale
Funksionet kryesore të programit të zgjedhur Shikoni videon
Të gjitha videot mund të shikohen me titra në gjuhën tuaj
exists exists exists
Mënyra e funksionimit me shumë përdorues kur blini më shumë se një licencë Shikoni videon exists exists exists
Mbështetje për gjuhë të ndryshme Shikoni videon exists exists exists
Mbështetje e harduerit: skanues barkodi, printera faturash, printera etiketash Shikoni videon exists exists exists
Përdorimi i metodave moderne të postimit: Email, SMS, Viber, telefonimi automatik me zë Shikoni videon exists exists exists
Aftësia për të konfiguruar plotësimin automatik të dokumenteve në formatin Microsoft Word Shikoni videon exists exists exists
Mundësia për të personalizuar njoftimet e dolli Shikoni videon exists exists exists
Zgjedhja e një dizajni programi Shikoni videon exists exists
Aftësia për të personalizuar importimin e të dhënave në tabela Shikoni videon exists exists
Kopjimi i rreshtit aktual Shikoni videon exists exists
Filtrimi i të dhënave në një tabelë Shikoni videon exists exists
Mbështetje për mënyrën e grupimit të rreshtave Shikoni videon exists exists
Caktimi i imazheve për paraqitje më vizuale të informacionit Shikoni videon exists exists
Realiteti i shtuar për edhe më shumë dukshmëri Shikoni videon exists exists
Fshehja e përkohshme e kolonave të caktuara nga secili përdorues për vete Shikoni videon exists exists
Fshehja e përhershme e kolonave ose tabelave specifike për të gjithë përdoruesit e një roli specifik Shikoni videon exists
Vendosja e të drejtave për rolet që të mund të shtojnë, modifikojnë dhe fshijnë informacione Shikoni videon exists
Përzgjedhja e fushave për të kërkuar Shikoni videon exists
Konfigurimi i disponueshmërisë së raporteve dhe veprimeve për role të ndryshme Shikoni videon exists
Eksporto të dhëna nga tabela ose raporte në formate të ndryshme Shikoni videon exists
Mundësia e përdorimit të Terminalit të Grumbullimit të të Dhënave Shikoni videon exists
Mundësia për të personalizuar një kopje rezervë profesionale të bazës së të dhënave tuaja Shikoni videon exists
Auditimi i veprimeve të përdoruesit Shikoni videon exists

Porosit një kontabilitet për dërgimin e ushqimit


Zhvillimi i biznesit të kompanive të furnizimit me ushqim dhe ujë bazohet në efikasitetin dhe automatizimin e të gjitha proceseve të punës. Shërbimet korriere duhet të sistemojnë aktivitetet e tyre për një ecuri të qartë dhe të mirëkoordinuar të punës dhe forcimin e avantazheve konkurruese në treg. Sa më e lartë të jetë shpejtësia me të cilën shpërndahen ushqimi dhe uji, aq më shumë vlerësime dhe ndjekje pozitive do të marrë kompania. Prandaj, llogaritja e shpërndarjes së ushqimit kërkon përdorimin e softuerit që do të maksimizojë efikasitetin e përpunimit dhe zbatimit të porosive dhe, në përputhje me rrethanat, shumën e fitimit. Zgjidhja më e mirë për këtë problem do të jetë blerja e programit të Sistemit Universal të Kontabilitetit, i zhvilluar në përputhje me specifikat e proceseve të kompanive korriere. Softueri që ne ofrojmë mund të zëvendësojë lehtësisht aplikacione të tjera dhe t'ju lejojë të organizoni të gjitha fushat e punës në mënyrën më efikase. Punonjësit e shërbimit tuaj të dorëzimit do të jenë në gjendje jo vetëm të formojnë porosi dhe të monitorojnë ekzekutimin e tyre, por edhe të mbajnë regjistrime të personelit dhe kontabilitetit, të gjenerojnë dokumente, të përditësojnë bazën e të dhënave, të hartojnë raporte analitike dhe shumë më tepër.

Struktura e softuerit USU është e ndarë në tre blloqe për zgjidhjen sekuenciale të një numri të caktuar detyrash. Seksioni Referencat është i nevojshëm për të formuar një burim informacioni universal: përdoruesit e programit futin një sërë shërbimesh, rrugësh, artikujsh kontabël, mallra dhe materiale, informacione rreth degëve dhe punonjësve. Fleksibiliteti i cilësimeve të sistemit ju lejon të punoni me çdo kategori ushqimesh dhe uji, në mënyrë që të zgjeroni vazhdimisht gamën tuaj të asortimentit. Përveç kësaj, ndërsa të dhënat përditësohen, punonjësit tuaj do të jenë në gjendje të përditësojnë kredencialet, kështu që ju mund të mbani gjurmët e dërgesës së ujit, materialeve përkatëse dhe çdo mall. Në seksionin Modulet, menaxhohen të gjitha fushat e aktivitetit: këtu regjistroni porositë e dorëzimit, përcaktoni të gjithë parametrat e nevojshëm, llogaritni kostot dhe gjeneroni çmime në një mënyrë të automatizuar. Përdoruesit mund të fusin manualisht çdo artikull si artikull dërgese. Pas përpunimit të të dhënave, sistemi gjeneron formularët e faturave dhe fletëve të dorëzimit me funksion të plotësimit automatik të fushave për lëshimin e tyre te korrierët. Dorëzimi i çdo porosie ushqimore gjurmohet duke përdorur një status dhe një shenjë specifike me ngjyra, e cila thjeshton shumë procesin e monitorimit të shumë shërbimeve të kryera njëkohësisht. Sistemi regjistron faktin e marrjes së pagesës për ushqimin dhe ujin e dorëzuar në mënyrë që të kontrollojë marrjen e fondeve në vëllimet e llogaritura. Seksioni i Raporteve kërkohet për të analizuar rezultatet financiare të shërbimit të korrierit. Ju mund, pa shpenzime të konsiderueshme të kohës së punës, të shkarkoni raporte financiare dhe të menaxhimit për çdo periudhë të caktuar, në mënyrë që të analizoni dinamikën dhe strukturën e kompleksit të treguesve të aktiviteteve financiare dhe ekonomike të kompanisë: të ardhurat, shpenzimet, fitimin dhe përfitimin. Informacioni me interes do të paraqitet qartë në diagrame, grafikë dhe tabela të strukturuara, dhe falë automatizimit të llogaritjeve, nuk do të duhet të dyshoni në korrektësinë e të dhënave të përdorura për të vlerësuar gjendjen financiare të organizatës.

Përveç kësaj, sistemi i kontabilitetit të shpërndarjes së ushqimit i zhvilluar nga ne ka funksionalitetin për të kryer një auditim të personelit, për të zhvilluar marrëdhënie me klientët dhe për të kryer aktivitetet e magazinës. Kështu, softueri USU ndihmon në optimizimin e proceseve të ndryshme për të forcuar në mënyrë efektive pozicionin në tregun shumë konkurrues të shërbimeve të korrierëve!

Softueri i shërbimit korrier ju lejon të përballoni lehtësisht një gamë të gjerë detyrash dhe të përpunoni shumë informacione për porositë.

Programi për dërgimin e mallrave ju lejon të monitoroni shpejt ekzekutimin e porosive si brenda shërbimit korrier ashtu edhe në logjistikën midis qyteteve.

Programi i dorëzimit ju lejon të mbani gjurmët e përmbushjes së porosive, si dhe të gjurmoni treguesit e përgjithshëm financiarë për të gjithë kompaninë.

Mbani gjurmët e dorëzimit të mallrave duke përdorur një zgjidhje profesionale nga USU, e cila ka funksionalitet dhe raportim të gjerë.

Kontabiliteti i dorëzimit duke përdorur programin USU do t'ju lejojë të gjurmoni shpejt përmbushjen e porosive dhe të ndërtoni në mënyrë optimale një rrugë korrieri.

Automatizimi i një shërbimi korrier, përfshirë edhe për bizneset e vogla, mund të sjellë fitime të konsiderueshme duke optimizuar proceset e dorëzimit dhe duke ulur kostot.

Nëse një kompani kërkon kontabilitet për shërbimet e dorëzimit, atëherë zgjidhja më e mirë mund të jetë softueri nga USU, i cili ka funksionalitet të avancuar dhe raportim të gjerë.

Programi i korrierit do t'ju lejojë të optimizoni rrugët e dorëzimit dhe të kurseni kohën e udhëtimit, duke rritur kështu fitimet.

Automatizimi i dorëzimit i ekzekutuar me kompetencë ju lejon të optimizoni punën e korrierëve, duke kursyer burime dhe para.

Me kontabilitetin operacional për porositë dhe kontabilitetin e përgjithshëm në kompaninë e dërgesave, programi i dorëzimit do të ndihmojë.

Kontabiliteti i plotë i shërbimit të korrierit pa probleme dhe telashe do të ofrohet nga softueri i kompanisë USU me funksionalitet të madh dhe shumë veçori shtesë.

Programi USU ofron shërbime të tilla të përshtatshme si informimi i klientëve për statusin e një porosie, si dhe dërgimi i njoftimeve për zbritjet dhe ngjarjet e tjera.

Mund të shikoni aktivitetin e rimbushjes së bazës së klientëve, si dhe të shikoni arsyet e refuzimeve nga shërbimet e ofruara.

Duke punuar me sistemin tonë kompjuterik, ju do të jeni në gjendje të mbani shënime për shërbimet e korrierit, përfshirë për klientët e mëdhenj - për shembull, furnizimin me dërgesa uji në zyra dhe qendra biznesi.

Përdoruesit mund të punojnë me skedarë të ndryshëm, të importojnë dhe eksportojnë informacione në formatet MS Excel dhe MS Word, të vendosin çdo plan tarifor.

Punonjësit tuaj do të kenë mundësinë të formojnë shpejt dokumentet e nevojshme dhe printimin e tyre të mëvonshëm në letrën zyrtare të kompanisë me vendosjen automatike të kërkesave.

Nëse është e nevojshme, mund të shkarkoni një raport për të gjitha mallrat e dorëzuara në kontekstin e korrierëve për të vlerësuar efektivitetin dhe shpejtësinë e punonjësve.

Konfigurimi i softuerit mund të personalizohet sipas karakteristikave dhe kërkesave të organizatës suaj të veçantë, duke ofruar zgjidhje individuale për problemet ekzistuese.

Menaxhmenti i kompanisë do të ketë akses për të kontrolluar performancën e punonjësve të detyrave të tyre dhe për të analizuar efektivitetin e zgjidhjes së detyrave të caktuara për të kontrolluar cilësinë e shërbimeve dhe për të zhvilluar masa për të motivuar dhe shpërblyer personelin.

Për të zbatuar strategjitë e marketingut, do t'ju jepet mundësia të vlerësoni efektivitetin e llojeve të ndryshme të reklamave në drejtim të tërheqjes së klientëve.

Ju mund të krahasoni numrin e telefonatave të marra, rikujtesat e bëra dhe sasinë e punës së kryer në të vërtetë për të vlerësuar pjesën potenciale dhe të zënë të tregut.

Analiza e kostos dhe vlerësimi i fizibilitetit të tyre do të identifikojë dhe përjashtojë kostot e paarsyeshme dhe në këtë mënyrë do të optimizojë strukturën e kostos.

Një vlerësim i fuqisë blerëse të klientit mund t'ju ndihmojë të gjeneroni kuota çmimesh tërheqëse për klientët tuaj dhe të përmirësoni avantazhin tuaj konkurrues.

Një paraqitje vizuale e të dhënave mbi strukturën dhe dinamikën e treguesve financiarë kontribuon në kontabilitetin efektiv të menaxhimit dhe kontrollin mbi përputhshmërinë e vlerave aktuale me ato të planifikuara.

Menaxhmenti i kompanisë do të ketë akses jo vetëm në rregullimin e zbatimit të planeve të biznesit, por edhe për të parashikuar gjendjen financiare të kompanisë në të ardhmen.

Nëse është e nevojshme, mbështetja teknike e specialistëve tanë është e mundur, e kryer nga distanca.