Blini programin

Të gjitha pyetjet mund t’i dërgoni në: info@usu.kz
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 867
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti për një organizatë të dorëzimit

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin ose qytetin tuaj!

Ju mund të shihni përshkrimin e ekskluzivitetit tonë në katalogun e ekskluzivitetit: ekskluzivitet
Kontabiliteti për një organizatë të dorëzimit
Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

Program i klasit premium me një çmim të përballueshëm

monedhë:
JavaScript është fikur
Automatizimi nga organizata jonë është një investim i plotë për biznesin tuaj!
Ne përdorim vetëm teknologji të avancuara të huaja dhe çmimet tona janë të disponueshme për të gjithë

Mënyrat e mundshme të pagesës

 • transferte bankare
  Bank

  transferte bankare
 • Pagesa me karte
  Card

  Pagesa me karte
 • Paguani përmes PayPal
  PayPal

  Paguani përmes PayPal
 • Transferimi ndërkombëtar Western Union ose ndonjë tjetër
  Western Union

  Western Union


Krahasoni konfigurimet e programit

Zgjedhja popullore
Ekonomik Standard profesionale
Funksionet kryesore të programit të zgjedhur Shikoni videon
Të gjitha videot mund të shikohen me titra në gjuhën tuaj
exists exists exists
Mënyra e funksionimit me shumë përdorues kur blini më shumë se një licencë Shikoni videon exists exists exists
Mbështetje për gjuhë të ndryshme Shikoni videon exists exists exists
Mbështetje e harduerit: skanues barkodi, printera faturash, printera etiketash Shikoni videon exists exists exists
Përdorimi i metodave moderne të postimit: Email, SMS, Viber, telefonimi automatik me zë Shikoni videon exists exists exists
Aftësia për të konfiguruar plotësimin automatik të dokumenteve në formatin Microsoft Word Shikoni videon exists exists exists
Mundësia për të personalizuar njoftimet e dolli Shikoni videon exists exists exists
Zgjedhja e një dizajni programi Shikoni videon exists exists
Aftësia për të personalizuar importimin e të dhënave në tabela Shikoni videon exists exists
Kopjimi i rreshtit aktual Shikoni videon exists exists
Filtrimi i të dhënave në një tabelë Shikoni videon exists exists
Mbështetje për mënyrën e grupimit të rreshtave Shikoni videon exists exists
Caktimi i imazheve për paraqitje më vizuale të informacionit Shikoni videon exists exists
Realiteti i shtuar për edhe më shumë dukshmëri Shikoni videon exists exists
Fshehja e përkohshme e kolonave të caktuara nga secili përdorues për vete Shikoni videon exists exists
Fshehja e përhershme e kolonave ose tabelave specifike për të gjithë përdoruesit e një roli specifik Shikoni videon exists
Vendosja e të drejtave për rolet që të mund të shtojnë, modifikojnë dhe fshijnë informacione Shikoni videon exists
Përzgjedhja e fushave për të kërkuar Shikoni videon exists
Konfigurimi i disponueshmërisë së raporteve dhe veprimeve për role të ndryshme Shikoni videon exists
Eksporto të dhëna nga tabela ose raporte në formate të ndryshme Shikoni videon exists
Mundësia e përdorimit të Terminalit të Grumbullimit të të Dhënave Shikoni videon exists
Mundësia për të personalizuar një kopje rezervë profesionale të bazës së të dhënave tuaja Shikoni videon exists
Auditimi i veprimeve të përdoruesit Shikoni videon exists

Porositni një kontabilitet për një organizatë të dorëzimit


Zhvillimi i zhvillimit të informacionit në botën moderne nuk qëndron ende. Çdo vit, teknologjia më e fundit shfaqet për të ndihmuar organizatat të kryejnë biznes. Falë automatizimit të proceseve të biznesit, të gjithë treguesit janë optimizuar. Kontabiliteti për organizimin e dorëzimit kryhet duke përdorur një program të veçantë.

Sistemi universal i kontabilitetit supozon përdorim në çdo ndërmarrje, pavarësisht nga madhësia e objekteve të prodhimit dhe profili i punës. Shërbimet e menaxhimit të dërgesave mbahen vazhdimisht në rend kronologjik. Çdo transaksion gjenerohet në kohë reale. Përcaktohet personi përgjegjës dhe caktohet një numër serial.

Në llogaritjen e shpërndarjes së organizatave korriere, është e nevojshme t'i kushtohet vëmendje e madhe metodës së transportit të mallrave. Prania e automjetit tuaj në kompani kërkon kontroll të kujdesshëm. Është e nevojshme të kryhen masa për të ruajtur gjendjen teknike, si dhe, nëse është e nevojshme, punë riparimi.

Shërbimi i dorëzimit është një proces shumë i përgjegjshëm. Është e nevojshme të ruhen pronat tregtare dhe të kontrollohet përmbajtja gjatë gjithë udhëtimit. Paketimi i saktë i mallrave luan një rol të rëndësishëm, kështu që ju duhet të jepni informacion shtesë kur lidhni një kontratë. Duke përdorur shabllone të dokumenteve standarde, procesi i plotësimit të dokumentacionit kërkon kohë minimale. Edhe një specialist fillestar në shërbimet e organizimit të shpërndarjes së mallrave mund të përballojë një detyrë të tillë.

Programi i Sistemit Universal të Kontabilitetit ka shumë seksione të ndryshme që një kompani mund të zgjedhë për aktivitetet e saj. Shërbimet e dorëzimit janë duke u përmirësuar vazhdimisht. Cilësia po rritet dhe, në përputhje me rrethanat, kërkesa po rritet, kështu që futja e konfigurimeve moderne është thjesht e nevojshme.

Të gjitha organizatat përpiqen të maksimizojnë fitimet e tyre. Pas çdo periudhe raportimi, ata analizojnë gjendjen e treguesve financiarë që ndihmojnë në marrjen e vendimeve të menaxhimit. Në takim u diskutuan qëllimet strategjike dhe detyrat taktike. Nëse është e nevojshme, ndryshimet regjistrohen në politikën e kontabilitetit.

Kontabiliteti i shërbimeve për organizimin e shpërndarjes kalon në një mënyrë të automatizuar për të shmangur ndërprerjet e mundshme në punën e punonjësve. Optimizimi i proceseve duke përdorur një program të specializuar ju lejon të monitoroni çdo operacion, si dhe të siguroni një raport për çdo periudhë të zgjedhur. Falë funksionit të renditjes dhe përzgjedhjes, mund të bëni një kërkesë sipas kritereve dhe të nënvizoni, për shembull, një depo ose një klient.

Sistemi universal i kontabilitetit përmban strukturën më të rëndësishme, e cila përfshin zhvillimin e plotë të aktiviteteve ekonomike. Asistenti elektronik i integruar dhe mbështetja teknike do t'ju ndihmojnë nëse keni ndonjë pyetje. Grafikët e veçantë, klasifikuesit dhe librat e referencës ju lejojnë të krijoni operacione tipike në një format të përshtatshëm. Zhvilluesit janë siguruar që puna në program të jetë e përshtatshme dhe e këndshme gjatë përdorimit.

Programi për dërgimin e mallrave ju lejon të monitoroni shpejt ekzekutimin e porosive si brenda shërbimit korrier ashtu edhe në logjistikën midis qyteteve.

Programi i dorëzimit ju lejon të mbani gjurmët e përmbushjes së porosive, si dhe të gjurmoni treguesit e përgjithshëm financiarë për të gjithë kompaninë.

Softueri i shërbimit korrier ju lejon të përballoni lehtësisht një gamë të gjerë detyrash dhe të përpunoni shumë informacione për porositë.

Kontabiliteti i plotë i shërbimit të korrierit pa probleme dhe telashe do të ofrohet nga softueri i kompanisë USU me funksionalitet të madh dhe shumë veçori shtesë.

Me kontabilitetin operacional për porositë dhe kontabilitetin e përgjithshëm në kompaninë e dërgesave, programi i dorëzimit do të ndihmojë.

Automatizimi i dorëzimit i ekzekutuar me kompetencë ju lejon të optimizoni punën e korrierëve, duke kursyer burime dhe para.

Automatizimi i një shërbimi korrier, përfshirë edhe për bizneset e vogla, mund të sjellë fitime të konsiderueshme duke optimizuar proceset e dorëzimit dhe duke ulur kostot.

Kontabiliteti i dorëzimit duke përdorur programin USU do t'ju lejojë të gjurmoni shpejt përmbushjen e porosive dhe të ndërtoni në mënyrë optimale një rrugë korrieri.

Nëse një kompani kërkon kontabilitet për shërbimet e dorëzimit, atëherë zgjidhja më e mirë mund të jetë softueri nga USU, i cili ka funksionalitet të avancuar dhe raportim të gjerë.

Mbani gjurmët e dorëzimit të mallrave duke përdorur një zgjidhje profesionale nga USU, e cila ka funksionalitet dhe raportim të gjerë.

Programi i korrierit do t'ju lejojë të optimizoni rrugët e dorëzimit dhe të kurseni kohën e udhëtimit, duke rritur kështu fitimet.

Përdoret në çdo degë të ekonomisë.

Zbatimi në organizata të mëdha dhe të vogla.

Performancë e lartë.

Hyrja në sistem kryhet duke përdorur një emër përdoruesi dhe fjalëkalim.

Krijimi i pakufizuar i depove, divizioneve, departamenteve dhe shërbimeve.

Krijimi i një kopje rezervë të sistemit të informacionit në server.

Libra dhe klasifikues aktualë të referencës.

Përditësimi në kohë i bazës së të dhënave.

Hartimi i planeve dhe planeve për afat të shkurtër dhe afatgjatë.

Shkëmbimi i informacionit me faqen e internetit të kompanisë.

Konsolidimi.

Përgatitja e raportimit kontabël dhe tatimor.

Kontabiliteti i personelit dhe pagave.

Marrja e inventarit.

Krahasimi i treguesve të planifikuar dhe aktual bazuar në rezultatet e menaxhimit.

Raporte, libra dhe revista të ndryshme.

Shpërndarja e automjeteve sipas karakteristikave të tyre.

Hartimi i vlerësimeve të kostos dhe vlerësimeve të buxhetit.

Përcaktimi i ngarkesës së punës.

Analiza e ofertës dhe kërkesës për shërbime.

Llogaritja e kostos së shërbimeve.

Pagesa duke përdorur terminalet e pagesave.

Kontabiliteti për dërgimin e mallrave.

Identifikimi i pagesave të vonuara.

Ndjekja e transaksioneve në kohë reale.

Dalja e të dhënave në ekranin e madh.

Shpërndarja e SMS dhe letra në e-mail.

Identifikimi dhe korrigjimi i martesës.

Vlerësimi i cilësisë së shërbimeve të ofruara.

Asistent elektronik i integruar.

Modelet e formularëve standardë të dokumenteve të ndryshme me logon dhe detajet e kompanisë.

Baza e unifikuar e furnitorëve dhe klientëve.

Kontabiliteti për punë riparimi dhe inspektime, nëse ka një njësi të veçantë.

Automatizimi i plotë i aktiviteteve.

Optimizimi i proceseve të biznesit.

Deklaratat e pajtimit.

Kontrolli i pasqyrës bankare.

Dizajn i ndritshëm.

Ndërfaqe moderne miqësore për përdoruesit.