Blini programin

Të gjitha pyetjet mund t’i dërgoni në: info@usu.kz
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 784
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti për dërgimin e materialeve

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin ose qytetin tuaj!

Ju mund të shihni përshkrimin e ekskluzivitetit tonë në katalogun e ekskluzivitetit: ekskluzivitet
Kontabiliteti për dërgimin e materialeve
Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

Program i klasit premium me një çmim të përballueshëm

monedhë:
JavaScript është fikur
Automatizimi nga organizata jonë është një investim i plotë për biznesin tuaj!
Ne përdorim vetëm teknologji të avancuara të huaja dhe çmimet tona janë të disponueshme për të gjithë

Mënyrat e mundshme të pagesës

 • transferte bankare
  Bank

  transferte bankare
 • Pagesa me karte
  Card

  Pagesa me karte
 • Paguani përmes PayPal
  PayPal

  Paguani përmes PayPal
 • Transferimi ndërkombëtar Western Union ose ndonjë tjetër
  Western Union

  Western Union


Krahasoni konfigurimet e programit

Zgjedhja popullore
Ekonomik Standard profesionale
Funksionet kryesore të programit të zgjedhur Shikoni videon
Të gjitha videot mund të shikohen me titra në gjuhën tuaj
exists exists exists
Mënyra e funksionimit me shumë përdorues kur blini më shumë se një licencë Shikoni videon exists exists exists
Mbështetje për gjuhë të ndryshme Shikoni videon exists exists exists
Mbështetje e harduerit: skanues barkodi, printera faturash, printera etiketash Shikoni videon exists exists exists
Përdorimi i metodave moderne të postimit: Email, SMS, Viber, telefonimi automatik me zë Shikoni videon exists exists exists
Aftësia për të konfiguruar plotësimin automatik të dokumenteve në formatin Microsoft Word Shikoni videon exists exists exists
Mundësia për të personalizuar njoftimet e dolli Shikoni videon exists exists exists
Zgjedhja e një dizajni programi Shikoni videon exists exists
Aftësia për të personalizuar importimin e të dhënave në tabela Shikoni videon exists exists
Kopjimi i rreshtit aktual Shikoni videon exists exists
Filtrimi i të dhënave në një tabelë Shikoni videon exists exists
Mbështetje për mënyrën e grupimit të rreshtave Shikoni videon exists exists
Caktimi i imazheve për paraqitje më vizuale të informacionit Shikoni videon exists exists
Realiteti i shtuar për edhe më shumë dukshmëri Shikoni videon exists exists
Fshehja e përkohshme e kolonave të caktuara nga secili përdorues për vete Shikoni videon exists exists
Fshehja e përhershme e kolonave ose tabelave specifike për të gjithë përdoruesit e një roli specifik Shikoni videon exists
Vendosja e të drejtave për rolet që të mund të shtojnë, modifikojnë dhe fshijnë informacione Shikoni videon exists
Përzgjedhja e fushave për të kërkuar Shikoni videon exists
Konfigurimi i disponueshmërisë së raporteve dhe veprimeve për role të ndryshme Shikoni videon exists
Eksporto të dhëna nga tabela ose raporte në formate të ndryshme Shikoni videon exists
Mundësia e përdorimit të Terminalit të Grumbullimit të të Dhënave Shikoni videon exists
Mundësia për të personalizuar një kopje rezervë profesionale të bazës së të dhënave tuaja Shikoni videon exists
Auditimi i veprimeve të përdoruesit Shikoni videon exists

Porositni një kontabilitet për dërgimin e materialeve


Sistemi Universal i Kontabilitetit është një program që mund të përshtatet me çdo prodhim dhe biznes, të ndërveprojë me një sërë pajisjesh dhe të importojë të dhëna nga lloje të ndryshme bazash informacioni. Ju gjithashtu mund të transferoni informacione nga USU në burimin tuaj të internetit, për shembull, në mënyrë që klienti të dijë se në cilën fazë është transporti i ngarkesës së tij. Me një shërbim të tillë, baza e klientëve do të rritet çdo ditë. Nëse biznesi juaj është i specializuar në logjistikën ose transportin e mallrave, atëherë USU është një program i krijuar posaçërisht për ju. Aplikacioni është i përshtatshëm si për dërgimin e korrierit ashtu edhe për kontabilitetin e dërgesës së materialit. Meqenëse kontabiliteti i dorëzimit të materialeve është një komponent i rëndësishëm i transportit të mallrave në ndërmarrje. Dhe kërkon monitorim të kujdesshëm për të përmirësuar cilësinë e shërbimit ndaj klientit në sektorin e shërbimeve. Kur zgjidhni softuer për biznesin tuaj, duhet të merrni parasysh qëllimet që po ndiqni. Programuesit tanë kanë investuar në USU të gjitha funksionet e nevojshme të nevojshme për funksionimin normal të një organizate në fushën e kontabilitetit për shërbimet për dërgimin e materialeve. Dhe nëse nuk e gjeni funksionin që ju nevojitet, ne do të jemi të lumtur ta shtojmë atë në Sistemin Universal të Kontabilitetit. Gjithashtu, programuesit tanë ofrojnë mbështetje në të gjitha fazat e zbatimit të softuerit. Dhe mund të njiheni me funksionalitetin standard të softuerit më poshtë në faqe duke shkarkuar versionin e tij demo.

Kontabiliteti i shërbimeve për dorëzimin e materialeve ndikon në nuanca të tilla si: llogaritja e automjeteve dhe drejtuesve, kostot e transportit të materialeve, llogaritja e kohës dhe rrugëve të dorëzimit, si dhe llogaritja e magazinës dhe produkteve për to. Siç u përmend më lart, Sistemi Universal i Kontabilitetit është një program universal që mund të menaxhojë jo vetëm shpërndarjen, por edhe të marrë parasysh të gjitha aspektet e ruajtjes dhe kontabilitetit të materialit në magazinë. USU do të shfaqë çfarë materiali dhe në çfarë sasie ruhet në magazinë, aplikacioni do të marrë parasysh të gjitha mungesat dhe do të shfaqë tepricën. Kjo është e nevojshme për kontrollin e plotë të biznesit tuaj të kontabilitetit të shpërndarjes së materialeve. Duke ndërvepruar me pajisjet tregtare, pa vështirësi, drejtpërdrejt, mund të merrni informacion për gjithçka që ruhet në magazinë. Tani nuk keni nevojë të shpenzoni të gjithë energjinë tuaj dhe disa ditë në inventar. Duke lexuar kodet, USU do të kryejë një inventar brenda një kohe të shkurtër. Është një mjet i domosdoshëm në prodhimin tuaj, me të cilin do të kurseni kohë dhe para.

USU funksionon si një sistem CRM, që do të thotë se do ta bëjë komunikimin midis jush dhe klientëve tuaj sa më komod dhe informues. Me marrjen e aplikacioneve për dorëzimin e materialeve, ju futni të dhënat e nevojshme në softuer për përpunimin e mëtejshëm të informacionit. Çdo punonjës do të jetë në dijeni të një porosie të re, pasi dritaret kërcyese do ta informojnë atë për të. Ju gjithashtu mund të dalloni të drejtat e hyrjes në mënyrë që punonjësi të mos shohë informacione të panevojshme dhe të angazhohet vetëm në detyrat e tij personale. Programi është i lehtë për t'u përdorur, duke e zbatuar atë në organizatën tuaj, secili punonjës do të kuptojë shpejt se çfarë është. Ndërfaqe e thjeshtë dhe plot ngjyra, menu e përshtatshme dhe informuese - gjithçka është bërë për punë të rehatshme me softuerin tonë. Sistemi Universal i Kontabilitetit dhe kontabiliteti për shërbimet e dorëzimit të materialeve do të bëhen të domosdoshme në organizimin e transportit dhe dërgesës së mallrave. Programi ynë do ta çojë biznesin tuaj në një nivel të ri më të lartë përfitimi dhe popullariteti në fushën e tij të veprimtarisë.

Softueri i shërbimit korrier ju lejon të përballoni lehtësisht një gamë të gjerë detyrash dhe të përpunoni shumë informacione për porositë.

Automatizimi i një shërbimi korrier, përfshirë edhe për bizneset e vogla, mund të sjellë fitime të konsiderueshme duke optimizuar proceset e dorëzimit dhe duke ulur kostot.

Nëse një kompani kërkon kontabilitet për shërbimet e dorëzimit, atëherë zgjidhja më e mirë mund të jetë softueri nga USU, i cili ka funksionalitet të avancuar dhe raportim të gjerë.

Programi për dërgimin e mallrave ju lejon të monitoroni shpejt ekzekutimin e porosive si brenda shërbimit korrier ashtu edhe në logjistikën midis qyteteve.

Mbani gjurmët e dorëzimit të mallrave duke përdorur një zgjidhje profesionale nga USU, e cila ka funksionalitet dhe raportim të gjerë.

Kontabiliteti i plotë i shërbimit të korrierit pa probleme dhe telashe do të ofrohet nga softueri i kompanisë USU me funksionalitet të madh dhe shumë veçori shtesë.

Me kontabilitetin operacional për porositë dhe kontabilitetin e përgjithshëm në kompaninë e dërgesave, programi i dorëzimit do të ndihmojë.

Programi i dorëzimit ju lejon të mbani gjurmët e përmbushjes së porosive, si dhe të gjurmoni treguesit e përgjithshëm financiarë për të gjithë kompaninë.

Automatizimi i dorëzimit i ekzekutuar me kompetencë ju lejon të optimizoni punën e korrierëve, duke kursyer burime dhe para.

Kontabiliteti i dorëzimit duke përdorur programin USU do t'ju lejojë të gjurmoni shpejt përmbushjen e porosive dhe të ndërtoni në mënyrë optimale një rrugë korrieri.

Programi i korrierit do t'ju lejojë të optimizoni rrugët e dorëzimit dhe të kurseni kohën e udhëtimit, duke rritur kështu fitimet.

Ndërfaqe e thjeshtë dhe plot ngjyra, menu e përshtatshme dhe informuese - gjithçka është bërë për punë të rehatshme me softuerin tonë.

Sistemi Universal i Kontabilitetit është një program që mund të përshtatet me çdo biznes prodhimi dhe shërbimi, të ndërveprojë me një sërë pajisjesh.

Ju mund të transferoni informacion nga aplikacioni në burimin tuaj të internetit, për shembull, në mënyrë që klienti të dijë se në cilën fazë transportohet ngarkesa e tij.

Nëse biznesi juaj është i specializuar në logjistikë ose transport mallrash, atëherë USU është një aplikacion i krijuar posaçërisht për ju. Aplikacioni është i përshtatshëm si për dërgimin me korrier ashtu edhe për dërgimin e materialeve.

Sistemi Universal i Kontabilitetit do të bëhet asistent i pazëvendësueshëm në ofrimin e shërbimeve logjistike.

Programuesit tanë kanë investuar në softuer të gjitha funksionet e nevojshme të nevojshme për funksionimin normal të organizatës në fushën e kontabilitetit për dërgimin e materialeve. Dhe nëse nuk e gjeni funksionin që ju nevojitet, ne do të jemi të lumtur ta shtojmë atë në Sistemin Universal të Kontabilitetit.

Softueri do të shfaqë: çfarë materiali dhe në çfarë sasie ruhet në magazinë, aplikacioni do të marrë parasysh të gjitha mungesat dhe do të shfaqë tepricën.

Softueri ndërvepron me pajisjet tregtare, në këtë mënyrë ju mund të merrni informacion për gjithçka që ruhet në magazinë. Duke lexuar kodet, USU do të kryejë një inventar brenda një kohe të shkurtër.

Aplikacioni funksionon si një sistem CRM, që do të thotë se rezultati do të jetë sa më komod dhe informues. Shërbimet e cilësisë më të lartë sigurisht që do të kënaqin klientët.

Softueri përmban formularët e nevojshëm të printueshëm dhe opsionet e raportit.

Çdo punonjës do të jetë në dijeni të një porosie të re, pasi dritaret kërcyese do ta informojnë atë për të.

Ju mund të dalloni të drejtat e hyrjes në mënyrë që punonjësi të mos shohë informacione të panevojshme dhe të angazhohet vetëm në detyrat e tij personale.

Një ndërfaqe shumëngjyrëshe, një zgjedhje e dizajnit nga qindra tema parafjalëshe.

Hyni në aplikacion përmes një emri përdoruesi dhe fjalëkalimi individual.

Programuesit tanë ofrojnë mbështetje në të gjitha fazat e zbatimit të softuerit.

Për t'u njohur me funksionet standarde të softuerit, mund të shkarkoni versionin demo më poshtë në faqe.