Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 372
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Programi për shërbimet komunale

Kujdes! Ne po kërkojmë përfaqësues në vendin tuaj!
Ju do të duhet të përktheni programin dhe ta shesni me kushte të favorshme.
Na dërgoni me email në info@usu.kz
Programi për shërbimet komunale

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Porositni një program për shërbimet komunale

  • order

Shtë e vështirë të nënvlerësohet rëndësia e strehimit dhe shërbimeve komunale për popullatën. Ata monitorojnë gjendjen e stokut të banesave dhe krijojnë atmosferën e jetës së rehatshme për njerëzit, të cilëve ne jemi të mësuar kaq shumë. Ekziston një mendim se nëse puna nuk është e dukshme, do të thotë që po bëhet me efikasitet dhe në kohë. Sidoqoftë, kjo industri gjithashtu ka disa vështirësi në mbajtjen e shënimeve. Fakti është se strehimi dhe shërbimet komunale shpesh menaxhohen në një mënyrë të modës së vjetër - në letër ose duke përdorur programe të vjetruara. Ky keqkuptim fatkeq e hedh cilësinë e kontrollit në organizata të tilla në një nivel mjaft të ulët. Por shumë në këtë fushë të veprimtarisë varet nga afati kohor i kryerjes së kësaj ose asaj pune. Një rrugëdalje e mirë në një situatë të tillë do të ishte futja e softuerit special në organizatë për menaxhimin e banesave dhe shërbimeve komunale. Në veçanti, një program i tillë si sistemi i kontabilitetit universal. Le të hedhim një vështrim më të afërt në aftësitë e tij në një hollësi pak më të detajuar. Ne kemi instaluar softuer modern për disa vjet në mënyrë që menaxhimi i banesave dhe shërbimeve komunale të jetë sa më efikas që të jetë e mundur. Strehimi dhe shërbimet komunale Programi automatizon aktivitetet e ndërmarrjes në të gjitha frontet e punës, vendos rregull dhe kontroll. Pse pikërisht zhvillimi ynë? Gjithçka është shumë e thjeshtë. Deri më tani, ne kemi automatizuar një numër të madh organizatash në të gjithë botën. USU i detyrohet suksesin e tij të madh pronave të tilla si aftësinë për t'u përshtatur me nevojat e çdo kompanie, gjetjen e një qasje për të thjeshtuar çdo proces, si dhe aftësinë për të siguruar informacione përmbledhëse për gjendjen e punëve të kompanisë për çdo periudhë të zgjedhur. Për më tepër, zhvillimi ynë është i dukshëm për komoditetin e tij dhe ka për qëllim jo vetëm përdoruesit e përparuar që njihen mirë me produkte të ngjashëm softuerësh (kontabilistë dhe financues profesionistë), por edhe tek njerëzit e zakonshëm. Ndërfaqja do të jetë e qartë për secilin prej tyre. Do funksion ose raport mund të gjendet fjalë për fjalë brenda sekondave. USU do t'ju ofrojë punë të shpejtë dhe të përshtatshme me çdo numër të pajtimtarëve. Për secilën prej tyre, ju mund të specifikoni të gjitha informacionet që ju nevojiten në punën tuaj. Programi i shërbimeve mund të mbajë shënime për çdo shërbim të ofruar. Këto mund të jenë shërbime dhe shërbime të mirëmbajtjes në shtëpi. Menaxhimi i kompanisë administruese kryhet duke përdorur raporte analitike të disponueshme në sistemin e administrimit të banesave dhe shërbimeve komunale. Menaxhimi i banesave do të kërkojë më pak punë, pasi analiza më e madhe do të përfundojë brenda disa sekondave. Ne gjithashtu mund të zhvillojmë ndonjë raport shtesë ose të shtojmë një funksion për të porositur. Kontabiliteti në strehimin dhe shërbimet komunale kryhet sipas tarifave dhe pagesave. Në këtë rast, vetë programi për kompaninë administruese llogarit bilancin për secilin pajtimtar (borxhin ose parapagimin). Kontabiliteti në ndërmarrjet e menaxhimit mund të bëhet si me pagesa masive, të cilat fillojnë në fillim të çdo muaji, ashtu edhe me tarifa një herë, për shembull, nëse ka pajisje matëse. Numri i pajisjeve matëse mund të jetë çdo për secilin klient të kompanisë. Shërbimet e banesave dhe ato komunale monitorohen me ritme të ndryshme. Sistemi i Kontabilitetit Universitar mbështet multi-tarifë dhe një tarifë të diferencuar për ofrimin e shërbimeve të caktuara (për shembull, energji elektrike). Një mbulim më i plotë i funksionalitetit të zhvillimit tonë mund të gjendet në versionin demo të tij. Isshtë në dispozicion për të shkarkuar në portalin tonë të Internetit. Ju mund të na kontaktoni në çfarëdo mënyre të përshtatshme për ju, duke përdorur informacionin për kompaninë tonë në seksionin "Kontaktet" në faqen e internetit.