Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 819
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Program për llogaritjen e shërbimeve komunale

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin tuaj!
Ju do të jeni në gjendje të shisni programet tona dhe, nëse është e nevojshme, të korrigjoni përkthimin e programeve.
Na dërgoni me email në info@usu.kz
Program për llogaritjen e shërbimeve komunale

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.


Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Urdhëroni një program për llogaritjen e shërbimeve komunale

  • order

Shërbimet në baza mujore zgjidhin problemin e tarifimit të saktë për shërbimet e tyre. Tarifat totale për faturat e shërbimeve varen nga shumë komponentë. Për të krijuar kushte të rehatshme të jetesës, gamën e shërbimeve të ofruara për popullatën përfshin një listë të gjatë të punimeve që synojnë përmirësimin e ndërtesave të banimit dhe territoreve fqinje, dhe një listë po aq të gjatë të burimeve të konsumuara nga banorët çdo sekondë. Do shërbim, secili burim ka treguesit dhe metodat e veta për tarifat, në varësi të kushteve të jetesës, shkallës së konsumit dhe tarifave të përcaktuara. Me gjithë këtë, çdo pronar i shtëpisë ka një listë personale të pajisjeve të instaluara në apartament, i cili gjithashtu duhet të merret parasysh kur llogaritni faturat e shërbimeve. Në situatën e përshkruar, ndihmë mund të ofrohet vetëm nga programi "Shërbimet komunale" nga kompania "Universal Accounting System" (USU) dhe aplikimi tek ai Llogaritësi për llogaritjen e faturave të shërbimeve. Llogaritësi për llogaritjen e faturave të shërbimeve ofron mundësi të ndryshme për tarifat, në varësi të faktit nëse ekziston një pajisje matëse e shtëpisë së përgjithshme, nëse ka pajisje matëse në apartamente, cila është zona e zënë nga banorët dhe sa njerëz ka. Pajtohem, është pothuajse e pamundur të merren parasysh me saktësi të gjithë këta faktorë në të njëjtën kohë edhe për një ekip të tërë specialistësh. Llogaritësi i faturave të shërbimeve do ta bëjë këtë punë në mënyrë të pavarur. Llogaritësi për llogaritjen e faturave të shërbimeve funksionon me një sistem informacioni të ngarkuar në një kompjuter pune. Programi është i thjeshtë për tu instaluar vetë. Disa specialistë mund të punojnë në të njëkohësisht, të cilët pajisen me fjalëkalime personale që kufizojnë hyrjen e tyre në informacione të shërbimit jashtë zonës së tyre të veprimtarisë. Ju mund të punoni në Llogaritësi për llogaritjen e faturave të shërbimeve si në vend ashtu edhe në distancë. Një ndërfaqe miqësore për përdoruesit dhe një paraqitje vizuale e informacionit lejojnë që përdoruesit jo shumë të sigurt të mbajnë shënime në të. E gjithë përmbajtja e programit është në dispozicion të menaxhimit të ndërmarrjes. Llogaritësi për llogaritjen e faturave të shërbimeve ka një konfigurim fleksibël dhe ju lejon të instaloni shërbime shtesë për të zgjidhur probleme të reja që shfaqen me kalimin e kohës. Sistemi i informacionit, i cili është baza e aplikacionit, është një koleksion i të dhënave - të gjitha informacionet për pajtimtarët që jetojnë në territorin në varësi të ndërmarrjes: emri, zona e strehimit, numri i banorëve, kontaktet, lista e shërbimeve, lista e pajisjeve matëse dhe përshkrimi i tyre. Karakteristikat e një ndërtese banimi dhe një listë të pajisjeve të shtëpive të zakonshme tregohen gjithashtu, pasi llogaritësi për llogaritjen e faturave të shërbimeve duhet të marrë parasysh të gjitha nuancat gjatë llogaritjes së kostos për konsumin e burimeve, të cilat varen nga shumë kushte. Llogaritësi për llogaritjen e faturave të shërbimeve, bën llogaritjet automatikisht për të gjithë pajtimtarët e ndërmarrjes brenda disa sekondave në fillim të periudhës së raportimit. Kur hyni në leximet e instrumenteve matëse, programi do të rillogarit menjëherë duke marrë parasysh vlerat e reja dhe të vjetra, nivelet e konsumit dhe ndryshimin në tarifa. Nëse pajtimtari është në vonesa, atëherë Llogaritësi për llogaritjen e faturave të shërbimeve do të ngarkojë automatikisht një gjobë në përpjesëtim me borxhin dhe periudhën e kufizimit. Llogaritjet që rezultojnë nga llogaritësi janë formatizuar në fletëpalosje pagese dhe shtypen vetëm për ata që u kërkohet të bëjnë pagesën tjetër dhe / ose të paguajnë borxhin. Llogaritësi për llogaritjen e faturave të shërbimeve menjëherë jep informacion për çdo parametër të dhënë dhe në mënyrë efektive lufton kundër llogarive të arkëtueshme.