Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 378
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

llogari për sallon bukurie

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin tuaj!
Ju do të jeni në gjendje të shisni programet tona dhe, nëse është e nevojshme, të korrigjoni përkthimin e programeve.
Na dërgoni me email në info@usu.kz
llogari për sallon bukurie

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.


Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Porositni një llogari për sallonin e bukurisë

  • order

Kontabiliteti i një salloni bukurie është një proces i mundimshëm dhe përbëhet nga shumë operacione të specializuara, të cilat nuk janë të nevojshme në fusha të tjera të një veprimtarie të tillë biznesi. Ndonjëherë mund të ndodhë që drejtori i kompanisë t'u japë përparësi programeve të kontabilitetit dhe mirëmbajtjes së salloneve të bukurisë me cilësi të dobët që dëshirojnë të ulin kostot sa më shumë që të jetë e mundur. Si rezultat, ai ose ajo përballet me mungesën e kohës për përpunimin dhe analizimin e një vëllimi të madh të të dhënave në kryerjen e biznesit, si dhe menaxhimin, materialin dhe regjistrat e kontabilitetit, mirëmbajtjen e statistikave në sallonin e pjesëmarrjes së klientit, specialistët e menaxhimit të punës , kontrollin e një sistemi kompleks dhe të gjerë të shpërblimeve dhe zbritjeve dhe shumë aktivitete të tjera. Në këtë rast, mjeti më i mirë për të optimizuar procesin e prodhimit të kësaj ndërmarrje është prezantimi i programit të kontabilitetit USU-Soft për një sallon bukurie. Konsiderohet të jetë programi më i mirë për biznesin e salloneve të bukurisë dhe mund të automatizojë shpejt kontabilitetin e materialit, si dhe kontabilitetin e personelit dhe menaxhimit në sallonin tuaj të bukurisë. Softueri i kontabilitetit të salloneve të bukurisë USU-Soft ju ndihmon të mbani shënime në kohën e duhur bazuar në informacione të besueshme të krijuara nga aftësitë e programit të kontabilitetit. Sistemi USU-Soft i kontabilitetit dhe administrimit të biznesit të sallonit të bukurisë përshtatet në mënyrë të përkryer me nevojat e ndërmarrjeve të absolutisht çdo linje biznesi: sallone bukurie, studio bukurie, sallone thonjsh, qendra spa, sallone rrezitje, studio tatuazhesh, sallone masazhi, dhe të tjerët. USU-Soft si një sistem i kontabilitetit dhe mirëmbajtjes së sallonit të bukurisë ka provuar vazhdimisht veten në një dritë të favorshme në tregun e Republikës së Kazakistanit dhe vendeve të tjera të CIS. Programi i kontabilitetit USU-Soft shquhet për thjeshtësinë dhe komoditetin e tij të funksionimit, si dhe për aftësinë për të sistemuar dhe analizuar informacionin në lidhje me rezultatet e sallonit tuaj të bukurisë në çdo kohë. Programi i mirëmbajtjes dhe i kontabilitetit të sallonit të bukurisë USU-Soft është po aq i lehtë për t'u përdorur si nga drejtori, administratori ose masteri i sallonit të bukurisë, si dhe nga një punonjës i ri. Një pasojë shumë e rëndësishme e instalimit të programit të kontabilitetit USU-Soft është që tani të monitoroni të gjitha analizat dhe të dini për drejtimin e përmirësimit të kompanisë, e cila duhet të mbikëqyret vazhdimisht.

Raporte të ndryshme ndihmojnë për të kontrolluar biznesin e salloneve të bukurisë. Programi i kontabilitetit i ofron ndihmë të paçmuar kreut të sallonit të bukurisë i cili i jep atij ose asaj mundësinë për të marrë vendime të rëndësishme menaxheriale. Programi i kontabilitetit të automatizimit dhe llogaritjes së aktiviteteve të salloneve të bukurisë ju ofron ndihmë thelbësore, duke përshpejtuar procesin e hyrjes dhe nxjerrjes së informacionit. Programi i menaxhimit të biznesit lejon që qendra e bukurisë të krijojë një analizë të aktiviteteve të studios së bukurisë, e cila do t'u japë punonjësve një mundësi për të liruar kohën e tyre nga puna e panevojshme rutinë. Le të sqarojmë veçoritë dhe përfitimet e USU-Soft si një program për menaxhimin e salloneve të bukurisë (studio bukurie, banjë, qendër spa, dhomë me diell, studio tatuazhesh, etj.). Nëse salloni juaj i bukurisë ka një dyqan, atëherë jeni i sigurt se do të pëlqeni mënyrën se si mund të punoni me produktet në programin e kontabilitetit për sallonet e bukurisë. Ju mund të bëni statistikë tabele për secilën kategori dhe nënkategori të mallrave, si dhe vizualizimin e shumës totale të të ardhurave nga shitjet për secilën kategori përmes një diagrami. Të dhënat përfshijnë numrin e artikujve të shitur me njësitë e tyre të matjes dhe shumat totale të shitjeve. Në pjesën e poshtme të secilit grup të produkteve mund të shihni rezultatet sipas kategorive dhe nënkategorive veç e veç, dhe në 'bodrumin' e raportit tabelor ka vlerat totale për të gjithë periudhën. Si shumë të tjerë, ky raport gjenerohet me logon tuaj dhe të gjitha referencat e specifikuara. Në zonën e lundrimit në të majtë të raportit, mund të zgjidhni një kategori ose nënkategori të caktuar për të kaluar automatikisht në statistika. Ju mund ta eksportoni vetë raportin me lehtësi në një nga formatet moderne elektronike, për shembull, për të dërguar të dhëna te menaxhmenti me postë. Për ta bërë këtë, mund të përdorni komandën 'Eksport'. Ju keni një mundësi për të shtypur çdo raport. Për ta bërë këtë, klikoni në komandën 'Print', zgjidhni printerin dhe specifikoni numrin e kopjeve ose cilësimet e tjera për shtypje.

Gjëja më e rëndësishme në punën e çdo biznesi janë njerëzit, d.m.th klientët që vijnë për të marrë një shërbim dhe paguajnë para për të. Pa to biznesi juaj është i dënuar të prishet. Njerëzit janë baza e ekzistencës tuaj. Kjo është arsyeja pse ju duhet të bëni gjithçka që është e mundur në mënyrë që klientët të ju zgjedhin. Si e arrini këtë? Ju duhet të jeni më i miri në shërbim, në mënyrën e bashkëveprimit me klientin dhe në shpejtësinë e shërbimit. Impossibleshtë e pamundur të arrihet pa teknologji moderne dhe programe të reja të kontabilitetit që ju lejojnë të optimizoni punën e biznesit tuaj. Falë softverit tonë, ju mund të harroni përgjithmonë punën e ngadaltë, gabimet e stafit dhe pakënaqësinë e klientit! E tëra çfarë ju duhet të bëni është të ndërmarrni një hap të rëndësishëm (të blini sistemin tonë) dhe ta çoni biznesin tuaj në nivelin tjetër. Nëse keni frikë se nuk do të jeni në gjendje të përballoni detyrën, ne mund t'ju sigurojmë se kompania jonë ofron një mbështetje të shkëlqyeshme teknike. Ne nuk do të largohemi nga ju derisa të mësoni plotësisht se si ta përdorni aplikacionin! Grupi ynë i mbështetjes është gjithmonë në kontakt. Nuk ka asnjë problem që ata nuk mund ta zgjidhin, sepse punonjësit tanë janë profesionistë të shkëlqyeshëm.