Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 255
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Programi i kontabilitetit të qepjes

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin tuaj!
Ju do të jeni në gjendje të shisni programet tona dhe, nëse është e nevojshme, të korrigjoni përkthimin e programeve.
Na dërgoni me email në info@usu.kz
Programi i kontabilitetit të qepjes

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.


Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Porositni një program të kontabilitetit për qepje

  • order

Softueri i kontabilitetit për qepje është programi më i fundit i krijuar nga programuesit tanë profesionistë të klasit të lartë për industrinë e dizenjimit dhe rrobaqepësisë. Ata po krijonin programin bazuar në të gjitha standardet dhe nevojat e mundshme të kësaj industrie. Duke pasur cilësitë dhe komoditetin e nevojshëm të programit, ai është udhëheqësi i padiskutueshëm midis programeve të tjera për llogaritjen e qepjes së rrobave.

Krijimi i veshjeve është një proces kompleks teknologjik, i përbërë nga shumë elementë dhe hapa të vegjël, por shumë të rëndësishëm. Ju as nuk bëni gjë për ta derisa të shfaqen në mënyrë të paparashikueshme. Këto hollësi duhet të merren parasysh. Sado e veçantë të duket, por prodhimi i rrobave fillon me komunikimin e klientit me përfaqësuesin e ateliesë gjatë pranimit të porosisë. Programi që ne paraqesim i kushton vëmendje të madhe saktësisht punës me klientët e një punishte qepjeje. Programet për kontabilitetin e rrobaqepësisë janë në gjendje të marrin parasysh një numër të pakufizuar klientësh. Kur klienti komunikon me menaxherin e ateliesë, duke përdorur programin e kontabilitetit, përfaqësuesi i ateliesë mund të tregojë të gjithë gamën dhe larminë e rrobave të prodhuara nga organizata. Programi USU ka një dosje depoje, në të cilën mund të vendosni një numër të pakufizuar fotografish të rrobave dhe modeleve të ndryshme, të cilat janë një shumëllojshmëri e plotë e ateliesë. Klientët do të vlerësojnë një qasje të tillë ndaj tyre dhe ndaj produkteve të prodhuara.

Klientët janë të ndryshëm, të gjatë dhe të shkurtër, të hollë dhe të trashë, i njëjti model i veshjeve do të kërkojë një sasi të ndryshme të materialit në varësi të madhësisë. Programi i kontabilitetit të qepjes regjistron dhe merr parasysh të gjitha dimensionet e nevojshme, të cilat i merren klientit. Çdo punonjës i ndërmarrjes që merret me qepje, për punën e tij, mund t'i zbulojë lehtësisht këto dimensione. Të gjithë ata do të jenë në një bazë të dhënash dhe kjo parandalon llogaritjet e përsëritura. Çdo model i veshjeve që klienti ka zgjedhur mund të bëhet nga materiali që vizitorit i pëlqen më shumë. Shumë shpesh, në një atelie rrobaqepësie të zakonshme ose në një punëtori qepjeje, ndërsa pranon një porosi, administratori kapërcen çështjen e disponueshmërisë së pëlhurës në depo. Me programin tonë të kontabilitetit të qepjes, një situatë e tillë është absolutisht e pamundur, për një arsye që programi USU bën një llogari totale të disponueshmërisë së rrobave, butonave dhe aksesorëve të ndryshëm në depo, ju informon paraprakisht për fundin e afërt të mallrave . Falë problemit të kontabilitetit të qepjes nuk duhet të shqetësoheni më për këtë, gjë që ju lejon të bëni gjëra më të rëndësishme, të tilla si një realizim i menjëhershëm i një porosie.

Në momentin e regjistrimit të një klienti, numri i tij i telefonit futet në program. Programi ka një funksion njoftimi me zë. Mos u habitni, por programi do të transmetojë informacionin e nevojshëm tek klienti me zë. Ju gjithmonë mund ta informoni atë për lloje të ndryshme të zbritjeve, promovimeve dhe gjithashtu ta përgëzoni atë për pushime të ndryshme, duke përfshirë ditëlindjen e tij. Nëse ky lloj njoftimi nuk ju kënaq, programi i kontabilitetit të qepjes thjesht mund të dërgojë në Viber tekste, e-mail ose mesazhe.

Gjetja e materialeve dhe aksesorëve të duhur në depo e bën më të lehtë përdorimin e barkodit. Programi 'Sistemi Universal i Kontabilitetit' ka funksionin e leximit të një barkodi, shtyp etiketat, gjë që lehtëson shumë punën e kontabilitetit dhe kërkimit të mallrave në depo.

Shpresojmë që atelieja juaj të funksionojë shkëlqyeshëm dhe të keni shumë porosi. Por a nuk është gjithmonë e vështirë të gjesh klientin që kërkon në një grumbull letre. USU ka një funksion për të kërkuar porosi sipas kritereve të nevojshme në arkiv, për shembull: sipas datës, emrin e klientit, emrin e punonjësit që pranoi porosinë.

Njerëz të ndryshëm kanë marrëdhënie të ndryshme. Sigurisht që ekziston një marrëdhënie midis atelies tuaj dhe klientëve tuaj. Baza e të dhënave të klientëve mund të grupohet sipas kritereve të ndryshme, për shembull, për të krijuar një bazë të të dhënave të klientëve VIP, dhe disa klientë janë problematikë, dhe kjo gjithashtu mund të shënohet në mënyrë që kur të na kontaktoni përsëri, të dini se si dhe me kë të silleni , sidomos me mirësjellje ose me kujdes.

Kur pranon një porosi, klienti shumë shpesh ka kërkesa të veçanta për qepjen. Këto kërkesa futen në një fushë të veçantë në program. Siç e dini, jo gjithmonë klientët janë të kënaqshëm për të punuar, kështu që në të ardhmen, këto kërkesa të veçanta do të shtypen të gjitha në faturë, dhe klienti nuk do të jetë në gjendje të sfidojë pretendimet e largëta. Siç mund ta shihni, programi i kontabilitetit të qepjes është gati për nuanca të tilla.

Kulmi i rrobaqepësisë është pagesa e klientit për shërbimet tuaja. Programi USU gjeneron automatikisht një faturë pagese. Kërkesat speciale të qepjes, materialet e konsumuara, pagesa paradhënie dhe bilancet e papaguara do të renditen këtu gjithashtu.

Më poshtë në faqen e internetit mund të gjeni një lidhje direkte ku mund të shkarkoni një version provë të Programeve të Kontabilitetit të Qepjes. Versioni demo nuk përfshin të gjitha funksionet që paraqiten në programin kryesor. Për njëzet e një ditë, ju mund të ndjeni se sa ky program do ta bëjë më të lehtë për ju të kontrolloni qepjen e rrobave. Në rast të kërkesave tuaja të veçanta, ju gjithmonë keni mundësinë të kontaktoni mbështetjen teknike dhe të përmirësoni disa nga funksionet në programin USU. Soft Sistemi i Kontabilitetit Universal - përfshin një larmi të madhe të burimeve funksionale!