Blini programin

Të gjitha pyetjet mund t’i dërgoni në: info@usu.kz
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 711
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti në atelie

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin tuaj!
Ju do të jeni në gjendje të shisni programet tona dhe, nëse është e nevojshme, të korrigjoni përkthimin e programeve.
Na dërgoni me email në info@usu.kz
Kontabiliteti në atelie

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.


Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Porositni një llogari në atelie


Kontabiliteti i ateliesë është një pjesë integrale e rrjedhës së punës. Kontrolli nënkupton llogaritjen e bazës së klientit dhe kontrollin e plotë mbi punonjësit dhe aktivitetet e tyre. Sa më i mirë të jetë procesi i kontabilitetit, aq më shumë klientë dhe, rrjedhimisht, fitimi ka atelieja. Një sipërmarrës i suksesshëm di të mbajë gjurmët e ateliesë së tyre. Kontabiliteti me cilësi të lartë supozon automatizimin e proceseve të biznesit, kompjuterizimin dhe informatizimin e sferës së punës, si dhe përfshirjen në procesin e kontabilitetit. E gjithë kjo sigurohet nga një program inteligjent me një libër të ngulitur të kontabilitetit i cili kryen operacione në mënyrë të pavarur pa ndërhyrjen e punonjësve. Një sistem i tillë nuk është vetëm një ndihmës, por edhe një punonjës që përmbush porositë pa diskutim dhe pa gabime.

Në softuerin nga zhvilluesit e USU, i cili ka të gjitha karakteristikat e mësipërme, ka një libër kontabiliteti në atelie, që përmban informacionin e nevojshëm për një punë të suksesshme. Kontabiliteti përfshin kontrollin mbi punonjësit, klientët, porositë, flukset e parave dhe dokumentacionin. E gjithë kjo është e vendosur në një vend dhe e mbrojtur nga një sistem i besueshëm sigurie. Sistemi ju lejon të mbani kontabilitetin e ateliesë në internet, domethënë nga distanca. Një anëtar i stafit nuk ka nevojë të vijë në zyrë për të bërë rregullime ose për të rishikuar informacionin e nevojshëm. Për ta bërë këtë, ata thjesht duhet të futin aplikacionin nga shtëpia ose një zyrë tjetër dhe ta monitorojnë atë nga distanca. Ata mund të vendosin se si të punojnë në softuer nga USU.

Një sipërmarrës që i kushton vëmendjen e duhur kontabilitetit në atelie nuk vuan kurrë nga mungesa e klientëve dhe fitimeve. Nëse proceset janë të organizuara, atelja zhvillohet normalisht. Duke menaxhuar librin kryesor në atelie, menaxheri mund të konsiderojë problemet nga kënde të ndryshme dhe t'i zgjidhë ato në mënyrë sa më efikase për zhvillimin e ndërmarrjes. Falë funksionit të analizimit të lëvizjeve financiare, një sipërmarrës mund të shohë se ku shpenzohen burimet dhe ku është më mirë të drejtohet kapitali. Të gjitha lëvizjet financiare të kryera nga atelieja janë të dukshme për menaxhmentin në libër dhe për lehtësi paraqiten në formën e grafikëve dhe diagrameve. Në softuer, ju mund të gjurmoni dinamikën e fitimeve, të shihni shpenzimet dhe të ardhurat, si dhe t'i vlerësoni ato dhe të zgjidhni strategjinë më të mirë të zhvillimit.

Me ndihmën e tryezës së personelit, menaxhmenti mund të monitorojë punën e punonjësve të ateliesë, duke parë se si punonjës punon individualisht. Menaxheri mund të vendosë si të shpërblejë më të mirët dhe të ndihmojë punëtorët me performancë më të ulët. Kontabiliteti i punonjësve është shumë i rëndësishëm, sepse është ajo që kontribuon në futjen e një qasje të vetëdijshme në ekip, e cila siguron cilësinë e funksionimit të punonjësve. Kur një punonjës i njeh qëllimet që ka për të arritur rezultate dhe për të marrë shpërblime ose paga më të larta, dhe gjithashtu di si të arrijë qëllimet e dëshiruara, ata përpiqen të performojnë më mirë se zakonisht. Nëse menaxheri arrin të arrijë këtë qasje, puna e stafit bëhet gjithnjë e më pak problematike.

Libri i dokumenteve të kontabilitetit ju lejon të merrni raporte nga stafi në kohë dhe të shihni të gjitha kontratat e lidhura me klientët. Kjo thjeshton aktivitetet e drejtuesit të ndërmarrjes, duke kursyer kohën dhe energjinë e tyre. Duke ditur se si të mbajë kontabilitetin në atelie sa më efikase të jetë e mundur për kompaninë, menaxheri kupton se cilat synime dhe strategji duhet të ndiqen për rritjen e ndërmarrjeve.

Më poshtë është një listë e shkurtër e veçorive të USU. Lista e mundësive mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit të zhvilluar.

Platforma përmban libra të kontabilitetit të personelit, porosi, materiale qepëse dhe shumë më të nevojshme për punën e ateliesë.

Ndërfaqja e thjeshtë është për shijen e absolutisht të gjithë anëtarëve të stafit.

Menaxheri mund të zgjedhë në mënyrë të pavarur modelin e programit, duke ndryshuar ngjyrën e dritareve dhe sfondin e punës.

Softueri ju lejon të mbani disa libra të kontrollit në të njëjtën kohë, ndërsa punoni njëkohësisht me të gjithë.

Në aplikacion, ju mund të veproni në llogarinë e ateliesë në internet dhe përmes një rrjeti lokal.

Sistemi plotëson si formularët e aplikimit ashtu edhe kontratat me klientët.

Në softuer, ju mund të kontrolloni ndryshimet që ndodhin në sferën financiare të ateliesë; të analizojë dinamikën e fitimeve, shpenzimeve dhe të ardhurave.

Sistemi ndihmon në përmbushjen e qëllimeve kryesore të kompanisë brenda një periudhe të caktuar kohe.

Magazina dhe pajisjet financiare mund të lidhen me aplikacionin, i cili ndihmon për të shtypur dokumente, për të bërë pagesa dhe shumë më tepër.

Absolutisht çdo punonjës i ateliesë mund të trajtojë programin, sepse ndërfaqja e tij e thjeshtë është thjeshtuar posaçërisht për përdoruesit e kompjuterëve personalë të të gjitha niveleve.

Platforma mund të përdoret nga atelietë, dyqanet e riparimit, departamentet e shërbimit në terren dhe shumë të tjerë.

Sistemi ju tregon se si të mbani kontabilitetin e personelit kompetent dhe të vendosni një qasje të vetëdijshme për punën.

Falë librit të kontrollit, menaxheri është në gjendje të analizojë aktivitetet e anëtarëve të stafit të të gjitha degëve të vendosura në një qytet, vend ose botë.

Aplikimi nga USU u përgjigjet pyetjeve të punonjësve dhe i këshillon ata në momente veçanërisht të pakuptueshme.

Platforma ju lejon t'u dërgoni klientëve si mesazhe elektronike dhe SMS, dhe tani punonjësi nuk ka nevojë të kalojë kohë duke dërguar një letër te secili klient veç e veç, sepse sistemi ka një funksion të postës masive.

Me ndihmën e regjistrit të magazinës, menaxheri është në gjendje të kontrollojë disponueshmërinë e materialeve të caktuara të nevojshme për të qepur produkte.

Kur instaloni platformën, programuesit tanë mund të lidhin një printer dhe një terminal POS me softuerin nga USU, i cili lehtëson punën e punonjësve.