Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 698
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti për prodhimin e veshjeve

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin tuaj!
Ju do të jeni në gjendje të shisni programet tona dhe, nëse është e nevojshme, të korrigjoni përkthimin e programeve.
Na dërgoni me email në info@usu.kz
Kontabiliteti për prodhimin e veshjeve

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.


Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Porositni një llogari për prodhimin e veshjeve

  • order

Në program është i përshtatshëm të punoni përmes internetit me një larmi të madhe të depove dhe departamenteve të ndryshme, të kontrolloni dhe të kryeni të gjitha lëvizjet e mallrave.

Convenientshtë i përshtatshëm dhe i shpejtë për të llogaritur çështjen e pagave të pjesëve për punonjësit e prodhimit të veshjeve. Harrojeni për llogaritjet manuale dhe ndjejeni bukurinë e programit të kontabilitetit të prodhimit të veshjeve.

Kontabilizimi i bilanceve të aksioneve, dorëzimi i ofertave për blerjen e materialeve dhe aksesorëve të caktuar që përfundojnë në kohë, marrja e inventarit bëhet shumë e lehtë dhe e shpejtë; të dhënat për depot mbahen nga softueri USU.

Procesi i planifikimit të prodhimit të veshjeve deri në datën e montimit dhe dorëzimit të porosisë, prerjes dhe qepjes së produktit bëhet tepër i përshtatshëm.

Procesi i llogaritjes së pëlhurave, aksesorëve dhe çdo elementi të nevojshëm për të krijuar një produkt bëhet i përshtatshëm. Më parë, duhej të llogaritni manualisht secilën pozicion të kërkuar për të krijuar një produkt.

Zbatimi kontabël i prodhimit të veshjeve automatikisht llogarit koston e një njësie të prodhimit. Për menaxhimin, nxjerrja e kostove është një proces shumë i rëndësishëm.

Programi është në gjendje të llogarisë vlerësimin e kostos së produkteve të gatshme dhe të shkruajnë në mënyrë të pavarur materialet e konsumit.

Sistemi është bërë në një dizajn origjinal, në të cilin ju kënaqeni duke punuar dhe ju pëlqen syri.

Dërgimi i dokumenteve të ndryshme klientëve me email gjithashtu bëhet veprim shumë i përballueshëm dhe i shpejtë.

Ju mund të krijoni një sistem të tërë të kontakteve dhe adresave të klientëve dhe punonjësve tuaj, brenda pak sekondash gjeni të dhëna për çdo palë tjetër.

Mundësia për të dërguar mesazhe në lidhje me ndryshime të ndryshme në kompaninë tuaj të prodhimit të veshjeve bëhet e disponueshme, ndryshime në adresë ose kontakte, ulje, ardhja e produkteve të reja sezonale.

Hidhni një listë postimesh zanore për të njoftuar klientët në lidhje me informacionin e rëndësishëm, gatishmërinë për porosinë, kushtet e pagesës, çdo gjë tjetër të rëndësishme.

Puna me teknologjinë më të fundit të kontabilitetit e bën reputacionin e prodhimit tuaj të veshjeve si sallonin më në modë dhe modern.

Duke përdorur programin tonë të kontabilitetit, ju mund të kombinoni punën e departamenteve tuaja si një mekanizëm i plotë.

Për të krijuar një galeri me punimet tuaja të përfunduara, duhet të bëni vetëm një foto duke përdorur një kamerë në internet; gjithashtu shfaqet gjatë shitjes.