Рејтинг: 4.9. Број на организации: 728
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

Програма за курсеви

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја!
Beе можете да ги продадете нашите програми и, доколку е потребно, да го поправите преводот на програмите.
Испратете ни на е-пошта на info@usu.kz
Програма за курсеви

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

  • Преземете демо верзија

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.


Choose language

Цена на софтвер

Валута:
JavaScript е исклучено

Нарачајте програма за курсеви

  • order

Престанете да ја барате идеалната програма за вашите курсеви! Го има тука и сега, на оваа страница. Програмата за сметководство на курсеви од УСУ ќе помогне да се автоматизира вашата организација, ќе ви овозможи да ги разгледате тековните активности и методи за управување со вашиот бизнис. И, се разбира, тоа ќе даде нови можности за продуктивна контрола во вашето управување. Прво на сите, нашата програма за курсеви е создадена од луѓе за да бидат користени од луѓе. Простете ни за тавтологијата, но тука е соодветно, бидејќи акцентот е ставен на човештвото. Само нашата благодарност до луѓето кои се посветиле на едукација на другите нè поттикна да создадеме единствена програма, чија единствена цел е да ви ја олесниме секојдневната напорна работа. Но, фер е да се каже дека оваа благородна цел има многу пријатни бонуси и прекрасни функции што се толку неопходни сега. Во текот на првиот месец ќе бидете изненадени колку е ефикасна програмата за курсеви и колку тоа го олеснува управувањето со вашиот бизнис. И колку мотивација ви дава, како менаџер, и вработени истовремено! За да оцените колку е сеопфатно, препорачуваме да се спуштите подолу на оваа страница и да кликнете на активната врска до демо-верзијата на програмата за курсеви. Детално ги претставува главните карактеристики, а цената на прашањето е ништо. Инсталирањето на демо-верзијата на контролниот систем е целосно бесплатно. Ако накратко ја извршувате функционалноста, би сакале да кажеме дека задачите ги дистрибуира администраторот меѓу корисниците. Како што веќе претпоставувате, администраторот е менаџер или негов или нејзин заменик или, можеби, сметководител или друга доверлива личност чиј пристап првично е потврден во нашата програма.

Корисниците кои влегуваат во системот имаат на прв поглед заедничка слика, но нивото на нивниот пристап кардинално се разликува. На пример, менаџерот нема граници за пребарувања во програмата за курсери: тој или таа може да ја прегледа историјата на лансирање во име на корисниците, извршени операции, резиме извештаи, аналитика и статистика, но ниту едно од овие прашања не е достапно за обичен корисник . Софтверот за управување со курсеви и водење евиденција генерира електронски распоред и обезбедува рационално користење на образовните објекти на вашата институција. Исто така, списанието за присуство ќе го најде своето место во програмата на курсот. Одржувањето на рејтинг е секогаш голем поттик за вработените, и доколку е исто така отворен, ги охрабрува секојдневно. Откако ќе влезете во системот за управување што ги споредува според различни параметри и ги прикажува резултатите во нумеричка вредност, ниту еден наставник не останува рамнодушен, и секако се обидува да се натпреварува, искачувајќи се повисоко на водечките позиции. И ако водечките позиции се активно наградени со парични бонуси, курсната програма со својот скапоцен рејтинг на наставниците ќе убие две птици со еден камен: неволно ќе ги охрабри вработените да бидат успешни и самостојно ќе го избере најдобриот вработен и ќе го награди со заслужен бонус. И да, сметководството на плата е исто така целта на програмата за курсеви. Дали е убаво да се има толку независен вработен, кој го прави лавовскиот дел од целиот тим? Тогаш итно треба да ја инсталирате оваа вредна програма на вашиот уред!

Новата верзија на програмата ви овозможува практично да го прилагодите приказот на информации во табелата. Да го разгледаме примерот на базата на податоци на клиентот. Постои одредено поле за текст ote Содржи важни информации што треба да бидат видливи за корисникот, но се доста обемни. Претходно, самото поле требаше некако да се растегне, што беше доста неефикасно. Во новата верзија, можете да го контролирате поставувањето полиња во табелата не само во хоризонталната рамнина, туку и во вертикалната! Сè што треба да направите е да ја зграпчите куртурата на глувчето и да ја повлечете на вистинското место или само да ја зголемите висината на кое било поле. Сега можете лесно да ја прилагодите секоја маса за да одговараат на вашите потреби. Заглавието може да се постави во неколку редови, а висината на самите полиња може да се смени за да се нагласат потребните елементи. Дополнителен развој на софтвер додава нова функционалност и ја прави вашата работа во програмата уште поудобна и попродуктивна. Групирањето во табела според одреден параметар сега ви овозможува јасно да ги пресметате износите. Сега можете да ја видите не само вкупната сума, туку и сите привремени плаќања и долгови. Програмата за курсеви го пресметува не само бројот на записи, туку и бројот на групи. Секогаш можете да го видите бројот на уникатни критериуми во кој било примерок. Разгледајте го случајот кога треба да пополните одредени полиња, но многу ретко. Претходно, тие честопати беа окуларна за вас, бидејќи при уредување, програмата ги покажа целосно, што го трошеше вниманието. Сега можете да ги вклучите овие изборни полиња во една група и да ги скриете со само еден клик. На пример, еве го записот за уредување на запис на клиент. Да претпоставиме дека не сакате да ги гледате информациите за контакт или дополнителниот дел секој пат - само кликнете на линијата за групирање и таа ќе биде скриена! Прозорецот е многу покомпактен без да се изгуби функционалноста. Истото може да се направи со прозорецот за пребарување податоци. Ако сакате да дознаете повеќе, можете да ја посетите нашата официјална веб-страница. Тука ги наоѓате сите потребни информации. Освен тоа, имате единствена шанса да преземете бесплатна демо-верзија на програмата за курсеви што ќе ви ги покаже сите предности што може да ги донесе за управување со вашиот бизнис.