Рејтинг: 4.9. Број на организации: 378
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

Програма за бензински пумпи

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја!
Beе можете да ги продадете нашите програми и, доколку е потребно, да го поправите преводот на програмите.
Испратете ни на е-пошта на info@usu.kz
Програма за бензински пумпи

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

  • Преземете демо верзија

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.


Choose language

Цена на софтвер

Валута:
JavaScript е исклучено

Нарачајте програма за бензински пумпи

  • order

Управувањето со бензинската станица не е лесна задача и бара многу време и ресурси, особено кога бензинската станица почнува да го шири своето деловно поле, нудејќи им на своите клиенти се повеќе и повеќе различни услуги од кои секоја бара различно управување, сметководство и документи на секој чекор од процесот на поправка на автомобили или која било друга услуга што се обезбедува на станицата.

Не е изненадување што огромното мнозинство на управители на бензински пумпи се обидуваат да најдат програма што ќе им помогне да го насочат протокот на работа на бензинската станица како и да го минимизираат обемот на работа што е многу мачна за извршување и треба да се направи рачно или на хартија или воопшто софтвер за сметководство како што се MS Word или Excel. Барањето ваква програма не е лесен подвиг бидејќи износот на избор на пазарот за деловно автоматизирање и програми за управување е неверојатно висок, но квалитетот варира толку многу што станува сериозно прашање. Секој претприемач го сака само најдоброто за својата деловна активност и тоа е разбирливо бидејќи без соодветна автоматизација е невозможно да се прошири бизнисот со бензински пумпи без да се жртвува многу време и ресурси на персоналот што ќе извршува бројни задачи за документација. Во прилог на тоа - рачното управување со документација без користење на која било програма е навистина бавно, што ги тера и клиентите да чекаат подолго - и тоа не е она што го сакаат клиентите. Тие претпочитаат да ја посетат која било друга бензинска станица што ќе им служи побрзо и поефикасно од онаа што сè уште користи рачна документација како главен метод на сметководство.

Како што заклучивме порано, невозможно е да се биде дури и донекаде конкурентен на пазарот без употреба на каков било вид софтвер за автоматизација, но да се избере еден е неверојатно тешка задача сам по себе. Ни остава прашањето - која програма да ја избереме? Што се квалификува како добра сметководствена програма или лоша? Да го разграничиме според она што нам ни треба ваков софтвер.

Секоја сервисна станица бара програма што ќе може да ги следи нејзините бази на податоци и протокот на информации брзо и ефикасно. Способноста да се најде каква било форма на информации е името на клиентот, датумот на посета, марката на нивниот автомобил или дури и видот на услугата што им е дадена е неверојатно важно кога се работи со повторувачки или проблематични клиенти. Таквата програма треба да биде способна да работи со бази на податоци навистина брзо, но што е потребно за да се постигне тоа? Прво на сите - едноставен и разбирлив кориснички интерфејс за кој нема време за учење и употреба и второ, програмата треба да биде оптимизирана навистина добро, така што не му е потребен најнов компјутерски хардвер за да работи брзо. Комбинирајќи ги овие два фактори, можеме да постигнеме ефикасна и брза работа со базата на податоци.

Следно, сакаме да се осигураме дека нашата програма може да ги собере и да ги пријави сите финансиски податоци што ги произведува бензинската станица на дневна, месечна, па дури и годишна основа, бидејќи без такви извештаи станува неверојатно тешко да се согледаат предностите и слабостите на компанија како и нејзиниот раст и развој со текот на времето. Користењето на такви информации овозможува донесување рационални и влијателни деловни одлуки, како и да се види што компанијата има што и недостасува Ако програмата за управување по избор може исто така да изнесе графикони и извештаи што се конструирани од неа се јасни и концизни, тоа ќе биде уште поголема предност да се има и нешто за што не размислуваат многу почетници од почетници кога го избираат вистинскиот софтвер за нивната компанија.

Тогаш следното големо барање што програмата за управување мора да го исполни е корисничкиот интерфејс. Иако на почетокот можеби не изгледаше како голема работа - тоа е всушност еден од најголемите фактори при изборот на вистинската апликација за работното место. Добрата сметководствена програма има едноставен и лесен за разбирање на корисничкиот интерфејс, кој ќе го разбере секој, дури и луѓето кои имаат малку или воопшто немаат искуство во работа со компјутерски апликации и софтвер за управување со деловно работење, па дури и воопшто без искуство со компјутери. Да се има кориснички интерфејс што е толку лесно разбирлив, важно е да заштедите време и ресурси за обука на персонал за тоа како да го користите и, воопшто, е одличен додаток на секоја деловна програма.

Откако разгледавме сè што претходно споменавме, сакаме да ви го претставиме нашето специјализирано софтверско решение, дизајнирано со сите гореспоменати фактори - софтверот USU. Нашата програма не само што има сè што беше споменато претходно, туку и многу и многу повеќе, што секако ќе стане огромна помош за секое претпријатие за сервисни возила.

Со помош на USU Software, можно е да се организира единствена, унифицирана база на клиенти. Customerе можете да најдете кој било клиент со само неколку кликнувања според нивното име, број на автомобил или други различни фактори. Информациите за сите клиенти ќе бидат зачувани во специјализирана база на податоци што може да се поврзе на Интернет со цел да управувате со повеќе сервисни станици истовремено.

Нашата програма исто така може да ги сними податоците за клиентите што подоцна ќе бидат услужени и да ги потсетува на услугата испраќајќи говорна порака, СМС, па дури и повик на „Вибер“. Користејќи ја нашата програма, исто така е можно да се пресметаат платите за вашите вработени со многу фактори земајќи ги предвид при извршувањето на пресметката, како што се видот на работата што ја извршиле, бројот на часови што биле потрошени на работата и квалитетот на тоа

Преземете го софтверот USU денес и започнете со автоматизација на вашиот бизнис брзо и ефикасно!