Рејтинг: 4.9. Број на организации: 941
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

Програма за фитнес-клуб

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја!
Beе можете да ги продадете нашите програми и, доколку е потребно, да го поправите преводот на програмите.
Испратете ни на е-пошта на info@usu.kz
Програма за фитнес-клуб

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

  • Преземете демо верзија

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.


Choose language

Цена на софтвер

Валута:
JavaScript е исклучено

Нарачајте програма за фитнес-клуб

  • order

Погодност и леснотија на автоматизирана работа на фитнес-клуб е клучот за успехот на вашата компанија. Нашата програма за фитнес-клуб ви овозможува да го постигнете овој успех и леснотија на сметководство. Интерфејсот со повеќе корисници на сметководствената програма на фитнес-клубот им овозможува на специјалистите на вашиот спортски центар да работат со леснотија и да ја контролираат нивната работа, како администратори и тренери, како и да се справат со сметководството на фитнес-клубот. Разновидност на програмата за автоматизација на фитнес клубот за воспоставување на нарачки и анализа на клиенти ви овозможува да додадете нов клиент со еден клик на глувчето или да проверите дали има порано креиран договор, додека го контролирате целиот процес. Со правилно управување со фитнес-клубот и неговата автоматизација, можете да постигнете успех во бизнисот. Програмата за управување со автоматизација на магацини за контрола и надзор на материјали што организира сметководство во фитнес клубот ви овозможува да водите евиденција за плаќање на услуги, да прегледувате податоци за долгови или кои било други сфери. Со помош на нашата програма за фитнес-клуб можете да ги организирате податоците за групи, време - ви помага правилно да го пресметате обемот на работа на просториите, распоредот на специјалисти, како и при пресметувањето на платите и управувањето со персоналот на фитнес-клубот.

Програмата за управување со фитнес-клуб за генерирање извештаи и контрола на деталите е одличен асистент на вашиот сметководител. Управувањето со фитнес-клубот мора да биде автоматизирано. За таа цел, можеме да понудиме да направиме распоред за обуки кои подоцна помагаат во работата со клиентот и водат сметки во фитнес-клубот. За лесна работа, можете да користите специјални картички со бар-кодови, со кои нашата програма за фитнес клубови овозможува да работиме. Ова го поедноставува следењето на клиентите, што помага да се водат точни записи за податоците за плаќањето. Само замислете колку е удобна и ажурирана оваа програма! Нашата програма за фитнес-клуб можете да ја преземете бесплатно како демо-верзија. Нашата програма може да даде зелено светло за автоматизација на вашиот фитнес-клуб! Тоа ви помага лесно да управувате со вашите активности, да водите сметка за вашите пари!

Анализата секогаш започнува со вашите клиенти. Клиентите се извор на вашата благосостојба. Колку сте повнимателни кон нив, толку повеќе ја посетуваат вашата спортска сала и соодветно носат повеќе пари. Фактот дека вашиот центар се развива добро е наведено во посебен извештај за растот на клиентската база што е генериран од програмата за управување со сметководството на генерирање извештаи и контрола на персоналот. Ако растот е далеку од позитивен, тогаш обрнете внимание на извештајот за маркетингот. Тоа покажува како вашите клиенти најчесто дознаваат за вас. Не трошете пари на неефикасни методи на рекламирање. Покрај привлекувањето нови клиенти, не губете ги старите.

Посебен извештај за активноста на клиентот покажува колку активно клиентите ги користат вашите услуги. Beе можете да го видите бројот на уникатни клиенти и за тековните и за претходните периоди. За правилно балансирање на обемот на работа, во специјалниот извештај ќе можете да видите кои денови и часови се врвни часови на посетите. За да ја разберете моменталната куповна моќ со помош на програмата, ќе можете да генерирате извештај за „Просечна проверка“. Но, во која било маса на клиенти, има и такви кои се истакнуваат, кои се подготвени да потрошат повеќе, но исто така бараат посебно внимание. Можете лесно да најдете такви надежни клиенти со креирање на извештај „Оценка“. На врвот на рејтингот се оние кои поминале најмногу од сè во вашиот центар, а колку е помал рејтингот, толку помалку интересни клиенти се претставени таму. Покрај тоа, доколку е потребно, ќе можете да формирате регистар на должници во програмата. Ова е многу погодно. Сите оние кои не платиле за часовите се собрани на едно место. Ако имате мрежа на гранки, ќе можете да анализирате и по гранки и по град. Каде точно добивате најмногу приход?

Конкуренцијата во спортската индустрија станува сè посилна и посилна. Но, побарувачката за овие видови услуги исто така расте, бидејќи луѓето сè повеќе сакаат да изгледаат тенки и спортски. Ова се современите трендови. За да преживеете во такво конкурентно опкружување, потребно е постојано да го модернизирате вашиот спортски бизнис, да ги следите иновациите во современите технологии и да се обидете да ги имплементирате пред да ги направат вашите ривали. Нашата програма е одлична опција за оние кои сакаат да го подобрат својот бизнис и да им обезбедат на клиентите услуги со највисок квалитет. Програмата USU-Soft е модерен асистент во организирање ред во вашиот бизнис!

Постојат многу интересни професии, од кои може да се избере што најмногу му одговара. Постојат ветеринари, возачи, астронаути, фризери и така натаму. Сепак, постои една професија која се истакнува и станува популарна овие денови. Сакаме да посочиме дека денес се бараат обучувачи, бидејќи се повеќе луѓе сакаат да бидат фит и убав. Ова води до фактот дека има повеќе фитнес клубови кои вршат спортски услуги. Така, можеме да забележиме зголемување на бројот на луѓе кои сакаат да станат обучувачи. Сепак, за да го направите вашиот фитнес-клуб најдобар, потребни ви се најстручни тренери. За жал, тешко е да се разбере и оцени потенцијалниот вработен за време на интервјуто. За среќа, постои начин да се направи тоа со програмата USU-Soft, која ја анализира ефективноста на вработените врз основа на неколку параметри. Главните критериуми се обемот на извршената работа, како и повратните информации од клиентите и рејтингот во списокот на најдобри вработени.