Рејтинг: 4.9. Број на организации: 580
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

Управување со продавница

Внимание! Бараме претставници во вашата земја!
Треба да го преведете софтверот и да го продадете по поволни услови.
Испратете ни на е-пошта на info@usu.kz
Управување со продавница

Преземете демо верзија

  • Преземете демо верзија

Choose language

Цена на софтвер

Валута:
JavaScript е исклучено

Нарачајте програма за управување со продавницата

  • order

Управување со продавница, особено голема, е прилично комплициран процес. Понекогаш, тоа бара многу знаење и прави одредени барања за тоа каков вид на информативен систем за управување со продавницата се користи. Во последните години, пазарот на ИТ технологија рапидно се развива. Оваа можност им дава на разни компании право да изберат систем за информации за управување со претпријатието. Информатичките системи за управување со продавницата се неверојатни со својата разновидност и сет на функции. Секое претпријатие може лесно да го најде информативниот софтвер што ќе го направи управувањето со продавниците во оваа компанија што е можно поефикасно. Пред неколку години, програмата на информации за Универзален сметководствен систем се појави на пазарот и многу брзо стана еден од најпопуларните и најбараните системи за управување со продавниците. Софтверскиот производ USU помага во автоматизирање на повеќето рутински операции што ја придружуваат продажбата на стоки и управувањето со продавниците. Пресметките и анализата на дојдовните информации ќе паднат на рамениците на софтверот, а управувањето може да ужива во резултатите и да потроши драгоцени денови и часови на аналитика. Проценката на тековната состојба ќе биде направена веднаш се должи на фактот дека програмата ги анализира податоците за кој било период и ги обезбедува во удобен формат со графикони и табели. Сите извештаи се интерактивни и можат целосно да се користат во електронски формат, да се зачуваат во надворешна датотека и да се испраќаат по пошта, или едноставно да се испечатат директно од програмата без посредна врска во форма на зачувување. Користејќи ја програмата за универзален сметководствен систем, можете сеопфатно да ја автоматизирате работата на трговското друштво и да ја направите секојдневната работа на секој вработен во компанијата полесна и пријатна. На пример, благајната или продавачот ќе вршат секојдневни активности, на пример, продажба и прифаќање на плаќања со помош на специјален прозорец во кој се собира сè што ви треба. Кога користите специјализирана опрема, како што е скенер за бар-код или терминал за прибирање податоци, не мора да пребарувате производ за рачно - кога читате бар-код, програмата ќе го пронајде самиот производ, ќе го додаде во продажба, ќе ја пресмета вкупната цена и испорака. Стоката автоматски ќе се одземе од магацинот, парите што се кредитираат на една од сметките, во зависност од тоа како се примило плаќањето. Учеството на вработените во целиот овој процес ќе биде минимално, заради исклучување на човечкиот фактор, точноста и нивото на приходот на организацијата ќе се зголемат. Неговите предности и широк спектар на алатки им овозможуваат на компаниите каде што е инсталиран со такви можности што претходно не очекувале да постојат. Покрај тоа, нашата компанија има меѓународна акредитација и на страницата (или преку кореспонденција со нас преку е-пошта) можете да видите докази за тоа - електронскиот знак за доверба Д-У-Н-С. Демо-верзија на нашиот систем за информации за управување во продавницата USU се наоѓа на нашата веб-страница. Секогаш можете да го извршите тоа за подобро да се запознаете со неговите придобивки.