Рејтинг: 4.9. Број на организации: 918
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

Програма за продавница

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја!
Beе можете да ги продадете нашите програми и, доколку е потребно, да го поправите преводот на програмите.
Испратете ни на е-пошта на info@usu.kz
Програма за продавница

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

  • Преземете демо верзија

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.


Choose language

Цена на софтвер

Валута:
JavaScript е исклучено

Нарачајте програма за продавницата

  • order

Автоматизацијата во продавница секогаш бара посебен софтвер за продавници, кој обично се состои од неколку програми што се користат во различни сфери на вашата активност. Нашиот софтвер USU-Soft за продавницата е целосно решение во сметководството на продавниците, кога софтвер за сметководство во една продавница заменува неколку други. Вие нема да можете правилно да вежбате контрола во продавницата ако немате таков систем во вашата продавница. Со овој софтвер гледате колку е лесно зачувување на информации во програмата. Првото нешто што ќе го видите во програмата за продавницата е многу едноставен интерфејс. Таму не само што можете да извршите продажба, плаќање, нарачки на нови производи, туку и да направите попис. И имајќи скенер за баркодови, повеќе не мора да го правите тоа рачно. Со скенер за баркодови, корисникот честопати се соочува со проблем на модернизација. Сметководствениот софтвер за продавницата што ја нудиме поддржува разни видови скенери, како и фабрички баркодови. Измисливме цела низа извештаи за управување што може да ги поставите во софтверот поединечно. И нашите специјалисти, на ваше барање, можат да создадат дополнителни извештаи. И што е најважно, во извештаите на овој систем за продавницата ќе можете да видите не само движење на пари, туку и сите движења на стоки, како и извештаи за работата на вработените. Направете темелно сметководство во продавницата преку оваа апликација за сметководство!

Зошто да не се потпрете на бесплатните програми што се рекламираат на Интернет во толку голем број? Постојат многу причини, но ние би сакале да раскажеме за најважните. Прво, крајно е малку веројатно, па дури и невозможно, ваквите системи навистина да бидат бесплатни. Ниту еден програмер нема да потроши време и напор да создаде таков комплексен систем за продавницата да го даде на некого бесплатно. Секој што стекнува комплексна сметководствена програма за продавницата, треба да има трајно поврзување со системот за поддршка, со цел да се решат разни проблеми. И тогаш во овој момент креаторите на програмата за управување со продавници и квалитетно сметководство, кои треба да бидат бесплатни, бараат пари за да ви овозможат пристап до одредени функции и излегува дека верзијата што сте ја „среќни“ да ја преземете не е целосна, но само демо. Ви ветија бесплатен систем и излегува дека на крајот не го добивате. Вие не треба да соработувате со компанија која ве мами да го користите нејзиниот производ. Ние нудиме целосно транспарентна и искрена зделка - пред да донесете важна важна одлука како што е избор на програма за продавница, пробајте демо верзија - можете да ја преземете на нашата официјална веб-страница. Ако не сте задоволни со нешто, известете ни. Драго ни е што го поправивме и откривме што точно ви одговара.

Ние сме отворени за нови понуди и секогаш сме среќни да пробаме нешто ново. Второ, ви кажуваме докажан факт - програмите за продавница од ваков вид, бесплатно преземени, 100% несовршени, нецелосни, содржат многу грешки и во никој случај не ја гарантираат безбедноста на вашите податоци. Таквите програми на сметководство и управување со продавници ќе предизвикаат значителна штета на работата на вашиот бизнис, ќе доведат до дефекти, неуспеси и на крајот ќе доведат до колапс на сите ваши напори, време и пари што сте ги потрошиле за да изградите успешна деловна активност. За да спречите тоа да се случи, не станете жртва на бесплатното сирење во стапицата за глувци и одете директно кај професионалците. Развивме уникатен систем кој ќе ја оптимизира работата на вашата продавница, ќе ги заштити вашите податоци и во никој случај нема да доведе до нешто негативно. Запомнете колку е важно да се направи вистинскиот избор.

Системот за продавницата е дизајниран да го користат и малите и средните, па дури и повеќе, големите бизниси. Секој работен тек што е некако поврзан со трговијата бара автоматизација на толку голема количина на податоци. Програмата за автоматизација и управување со продавницата е програма со целосно нова генерација. Воопшто не е потребно да се пофалите со ваква иновација пред вашите конкуренти. Прво оптимизирајте го процесот на работа, систематизирајте податоци, контролирајте продажба и производи. И, соодветно, не може да се пофалите со новата програма за автоматизација и модернизација што ја инсталиравте, туку со резултатот што се постигнува за прилично кратко време. Ние го гарантираме тоа. Со овој систем, можете да создадете структура во вашиот бизнис, која ќе прикажува и анализира голема количина на податоци, давајќи точни извештаи и точни резултати.

Нашата задача е да ве направиме среќни. Затоа не штедевме на сите напори и средства да ја создадеме нашата единствена програма. Користејќи ја, ќе видите дека ние самите сме инвестирале во оваа програма за да ја направиме што е можно полесна за употреба, лесна за учење и богата со функционалност. Програмата за продавницата работи оптимално и не доведува до неуспеси или грешки. За толку години од нашето постоење на пазарот, не добивме ниту една поплака. Ова е индикатор за квалитет. Ние цениме дека нашите клиенти не избраа нас, така што ние се грижиме за какви било проблеми и обезбедуваме највисок квалитет на техничка поддршка. Ако сакате да станете еден од нашите клиенти, посетете ја нашата веб-страница, пишете ни и обидете се да инсталирате бесплатна демо-верзија. Ние помагаме да го автоматизираме вашиот бизнис!

Апликацијата за управување со продавницата може да се нарече меѓународна. Постојат различни верзии на програмата. Освен тоа, постојат многу јазици на кои се преведува програмата. Како резултат, нема да има проблеми во користењето на системот во која било од земјите. Во моментов, единственото нешто што останува на вашата трговска организација е да ја испробате апликацијата и да ја инсталирате за да ја видите на дело. Предностите што ќе се отворат пред вас сигурно ќе ве изненадат.