Купете ја програмата

Сите прашања можете да ги испратите на: info@usu.kz
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 172
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

сметководство при работа на далечина

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја или град!

Описот на нашата франшиза можете да го погледнете во каталогот за франшиза: франшиза
сметководство при работа на далечина
Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.
Choose language

Програма од премиум класа по прифатлива цена

Валута:
JavaScript е исклучено
Автоматизацијата од нашата организација е целосна инвестиција за вашиот бизнис!
Ние користиме само напредни странски технологии, а нашите цени се достапни за секого

Можни начини на плаќање

 • банкарски трансфер
  Bank

  банкарски трансфер
 • Плаќање со картичка
  Card

  Плаќање со картичка
 • Плаќајте преку PayPal
  PayPal

  Плаќајте преку PayPal
 • Меѓународен трансфер Western Union или кој било друг
  Western Union

  Western Union


Споредете ги конфигурациите на програмата

Популарен избор
Економичен Стандарден Професионален
Главни функции на избраната програма Погледнете го видеото
Сите видеа може да се гледаат со преводи на вашиот јазик
exists exists exists
Режим на работа со повеќе корисници кога купувате повеќе од една лиценца Погледнете го видеото exists exists exists
Поддршка за различни јазици Погледнете го видеото exists exists exists
Поддршка на хардвер: скенери за баркод, печатачи за сметки, печатачи за етикети Погледнете го видеото exists exists exists
Користење на современи методи за испраќање пошта: е-пошта, СМС, Viber, гласовно автоматско бирање Погледнете го видеото exists exists exists
Можност за конфигурирање на автоматско пополнување на документи во формат Microsoft Word Погледнете го видеото exists exists exists
Можност за прилагодување на известувањата за тост Погледнете го видеото exists exists exists
Избор на дизајн на програма Погледнете го видеото exists exists
Можност за прилагодување на увозот на податоци во табели Погледнете го видеото exists exists
Копирање на тековниот ред Погледнете го видеото exists exists
Филтрирање податоци во табела Погледнете го видеото exists exists
Поддршка за режим на групирање на редови Погледнете го видеото exists exists
Доделување слики за повеќе визуелна презентација на информации Погледнете го видеото exists exists
Зголемена реалност за уште поголема видливост Погледнете го видеото exists exists
Привремено криење на одредени колони од секој корисник за себе Погледнете го видеото exists exists
Трајно крие одредени колони или табели за сите корисници на одредена улога Погледнете го видеото exists
Поставување права за улоги за да може да додаваат, уредуваат и бришат информации Погледнете го видеото exists
Избор на полиња за пребарување Погледнете го видеото exists
Конфигурирање за различни улоги на достапноста на извештаи и дејства Погледнете го видеото exists
Извезете податоци од табели или извештаи во различни формати Погледнете го видеото exists
Можност за користење на терминалот за собирање податоци Погледнете го видеото exists
Можност за приспособување на професионална резервна копија на вашата база на податоци Погледнете го видеото exists
Ревизија на корисничките дејства Погледнете го видеото exists

Нарачајте сметководство на далечна работа


Да се земе предвид секој вработен кога работи далечински е исклучително важно во моментот, со оглед на светската ситуација, економскиот пад и преминот кон далечинска работа. Сметководството за далечинска работа треба да го бележи реалното време на работа, квалитетот на активностите и количините. Сметководството за управување со далечинска работа не е комплицирано, со мал седиште на вработени, но кога станува збор за десетици работници кои покрај работата можат да се занимаваат и со дополнителни видови на работа, тоа е доста тешко и ризично. Далечинското сметководство на работата на компјутер овозможува секојдневно гледање на активностите на вработените, анализирање на бројот на поминати часови и квалитетот со обемот на извршените задачи, но во отсуство на специјализиран софтвер, тешко е да се анализира општата состојба работи. Искористете ја нашата единствена и совршена програма USU Софтверски систем, кој помага не само во производствениот дел од спроведувањето на одредени активности. Исто така, го оптимизира работното време од далечина, цело време ја следи работата на вработените, презентира извештаи и дијаграми, го прикажува работниот панел од компјутерот на подредениот, во форма на прозорец од мониторот на камера за видео надзор. Менаџерот е во состојба да ги следи оддалечените активности на вработените, како сите да се во канцеларија, анализирајќи го напредокот и квалитетот на извршените операции, прелистувајќи низ временската рамка на извршените активности, гледајќи занимање и затишје, анализирајќи го видот на грешката работник може да влезе во системот без да го исклучува компјутерот, давајќи му разбирање дека работи, но всушност оди за неговите лични работи. Програмата за управување со сметководството обезбедува единствена далечинска работа на сите вработени, во режим на повеќе корисници, обезбедувајќи внесување и извршување на доделените задачи, без пропусти на комуналните услуги, користејќи лична сметка, најавување и лозинка. Во сметководственото управување, предвидено е да се диференцираат корисничките права засновани врз работната професија на корисниците, заштитувајќи ги информациите зачувани во унифициран информациски систем. Добијте материјали за посакуваната далечинска работа, достапни земајќи ја предвид употребата на контекстуален пребарувач, намалувајќи го времето на пребарување на неколку минути. Внесувањето информации е достапно автоматски или рачно, по дискреција на работниците, користејќи различни извори и поддршка, скоро сите формати на документи на Microsoft Office Word или Excel. Управување со сметководството на далечинското работно време на вработените се врши автоматски, пресметувајќи го точниот број на часови и извршената работа, анализирајќи го напредокот, споредувајќи се со графиконите и пресметувајќи ги платите врз основа на овие читања. Сите податоци од компјутерите на вработените се испраќаат до сметководствениот систем на управување, за анализа и контрола на отчитувањата на работата извршена од далечина, снимање на активни корисници и неактивни, обележување на нив со различни бои, идентификување на видот на грешката, слаба Интернет врска или отсуството на самиот корисник. Пресметувајќи ги платите засновани врз докази, вработените не ги трошат со зголемување на квалитетот и обемот на далечински активности, што директно влијае на статусот на организацијата.

Преминувањето кон далечна работа беше пресвртна точка, но со нашата програма немаше видливи разлики, бидејќи сите операции беа извршени на ист начин и уште подобро, земајќи ги предвид постојаната контрола на сметководството, анализата и управувањето. Запознајте се со сметководството и контролата во управувањето со инсталирање на нашата бесплатна демо-верзија. Нашите специјалисти ќе ви помогнат да советувате за сите прашања, кои ќе ве запознаат со сметководството за управување за далечинска работа и ќе ви помогнат да го конфигурирате системот на сите компјутери.

Автоматизираниот софтвер може да биде соодветен за управување со активности и сметководство за далечинско работење за секоја организација.

Бројот на поврзани компјутери не е ограничен, со оглед на повеќеканалната форма на далечинска и координирана активност. Секој работник има лична најава и лозинка. Делегирањето на правата за употреба се заснова на работата на специјалисти, обезбедувајќи ја веродостојноста и квалитетот на достапните информации. Кога ќе направите резервна копија, материјалите остануваат заштитени и непроменети долго време. Кога сте најавени, податоците се внесувале во дневниците за секој работник, како и излезите, отсуствата и паузите за ручек. Планирањето на разни настани и изградбата на работните распореди се вршат автоматски. Неограничен број компјутери се достапни за консолидирање.

Вработените се во можност да ги видат планираните активности, имајќи пристап до распоредувачот на задачи, снимајќи го статусот на завршената далечинска работа. Поддршка за скоро сите формати на документи на Microsoft Office на компјутерот. Сите компјутерски операции бидат автоматски. Поставување на комунални услуги и работна површина се обезбедува на секој работник поединечно. Поднесувањето материјали е достапно рачно или автоматски. Податоците за увоз се достапни од различни извори. Добијте достапни податоци, земајќи ја предвид употребата на контекстуален пребарувач. Корисниците можат да работат од компјутери или мобилни уреди. Продавницата е достапна во неограничени количини. Изберете го посакуваниот странски јазик и модули. Интеграција со разни инструменти и апликации и контрола над сите финансиски движења, интегрирање со софтверскиот систем на УСУ, исто така, поддршка. Способност за прилагодување и развој на дизајн на лого. Во зависност од бројот на корисници, контролната табла на менаџерот ќе се промени. Одржување на унифицирана база на информации со целосни информации и документи. Преку аналитичко и статистичко известување, менаџерот е во можност да ги анализира активностите на претпријатието, да забележи раст и пад.