Рејтинг: 4.9. Број на организации: 637
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

Програма за медицинско сметководство

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја!
Beе можете да ги продадете нашите програми и, доколку е потребно, да го поправите преводот на програмите.
Испратете ни на е-пошта на info@usu.kz
Програма за медицинско сметководство

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

  • Преземете демо верзија

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.


Choose language

Цена на софтвер

Валута:
JavaScript е исклучено

Нарачајте програма за медицинско сметководство

  • order

Со развојот на нови компјутерски технологии, се почесто, медицината бара програма за медицинско сметководство што би ги комбинирала сите сметководствени потреби во медицинските центри заедно во една платформа. Таквата програма за сметководство на медицински запис може да помогне да се елиминираат комплексностите во здравствените установи и да се создаде квалитетна работа за сите вработени. За жал, има многу малку медицински сметководствени програми на пазарот на современи технологии, што ги прави ваквите програми на медицинско сметководство ретки, бидејќи тие се високо специјализирани. Нашата компанија би сакала да ви понуди ваква програма за медицинско сметководство, бидејќи сме специјализирани за програми за медицинско сметководство и можеме да спроведеме каква било медицинска идеја. Нашата програма за медицинско сметководство се нарекува USU-Soft програма. Тоа е медицинска сметководствена програма која ги комбинира сите достапни функции на медицинска установа и ви овозможува да извршите сметководство на ново ниво! Функционалноста на програмата за медицинско сметководство USU-Soft е многу обемна и, затоа е погодна за секое претпријатие, било да е тоа болница, клиника, просторија за масажа или канцеларија на офталмолог. Во програмата USU-Soft за медицинско сметководство, можете да одржувате база на податоци за пациенти, што пак е многу погодно во поликлиника или болница; секој корисник лесно и брзо влегува во сметководствената програма. Покрај тоа, можете да ја видите историјата на болеста, напредокот на третманот, препораките на лекарите итн.

Можете исто така да прикачите Х-зраци на картичката на пациентот и резултатите од анализата, што, пак, обезбедува оптимизација на работното време и заштеда на слободен простор на работната површина. Во програмата за сметководство USU-Soft, можете детално да ја опишете работата со пациентот, кој вработен комуницирал со него, итн. Покрај тоа, можете да организирате смени за вработените и да назначите пациенти за одредено време. Исто така, можете да ја пресметате цената на лековите во сметководствената програма, како и да ги вклучите нивните трошоци во цената на услугата, итн. Програмата за сметководство USU-Soft има можност за интеракција со магацини и можете да додадете неограничена количина на стоки, лекови, потрошен материјал, медицинска опрема и сето ова е предмет на попис! USU-Soft е единствена сметководствена програма за медицински центри и болници; ги автоматизира работните процеси, ја зголемува ефикасноста на персоналот и ја прави секојдневната работа попогодна!

Анкетата за клиентите е од суштинско значење ако сакате да ги направите вашите услуги подобри, бидејќи вие, пред сè, треба да знаете што мислат вашите пациенти за вас. Користете го резултатот за задоволство на клиентот за да го мотивирате вашиот персонал. Ова е многу добра практика. Но, тука постои стапица: вработените може да сметаат дека овој индикатор е пристрасен кон нив, доколку врз задоволството на клиентите влијаат околностите надвор од нивна контрола (на пример, климатизацијата се расипа, беше топло во просторијата и клиентот беше незадоволен). Во овој случај, системот за мотивација има спротивен ефект. За да го избегнете ова, однапред утврдете јасен редослед на постапките на вработените во случај на абнормални ситуации (на пр. Нешто скршено) и општиот алгоритам на работа во случај на нестандардни ситуации (на пр. Пациентот треба да спроведе разговор на далечина Skype додека услугата се обезбедува). Ваквите упатства му помагаат на вашиот персонал да го остави клиентот задоволен дури и во случај на непредвидени проблеми. Да, живееме во време кога често единствената разлика помеѓу понудите на различни компании што клиентот може да ја види е разликата во квалитетот на услугата. Разликата во ваша корист сигурно ќе создаде склоност на клиентот да дојде кај вас.

Зошто пациентите не се враќаат во вашата медицинска организација? Во време на криза немате друг избор освен да „работите“ со пациентот 100% и да ги исполните сите негови / нејзините очекувања, бидејќи, во спротивно, пациентот едноставно може да најде алтернатива за вас. Една од причините за непојавување на клиентот е кога клиентот едноставно заборавил или најде алтернатива. За да не се случи ова, потребно е да се минимизира можноста клиентот да заборави на вас. За да го направите ова, при наплата на клиентот, администраторот треба да го праша клиентот дали може да се потсети дека може да ја повтори услугата по одреден временски период (на пример, за половина година или два месеци).

Со формирање список на такви клиенти, вие ги минимизирате загубите, ги потсетувате клиентите на состаноци и со тоа придонесувате за подобри индикатори за задржување. Функционалноста на сметководствената програма USU-Soft ви овозможува да ставите такви клиенти на листа на чекање, така што кога ќе се формира распоредот за месецот. Клиентот е ставен на списокот на чекање и ќе има известување за потребата да се потсети на клиентот да се пријави. Клиентите сакаат внимание и грижа. Ова значи дека ако знаете што е можно повеќе за клиентот, полесно е да разговарате со него и да му го покажете вашето внимание. Како да се спроведе ова во пракса? Тоа е лесно! Ако чувате белешки за клиентот, ги имате сите „адути“ во ваши раце! Ако откриете дека клиентот претпочита кафе со крем, го ставате во белешките и следниот пат кога ќе дојде клиентот, ќе му направите кафе со крем и тој / таа ќе ја цени оваа грижа и ќе ве привлече. Програмата USU-Soft има функција за белешки што ви го олеснува животот многу полесно и ви помага да ги внесете сите информации на вашиот клиент на детален и систематски начин. Кога сакате квалитет, а потоа пробајте ја нашата сметководствена апликација специјално дизајнирана за да ве направи подобра институција!