Купете ја програмата

Сите прашања можете да ги испратите на: info@usu.kz
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 525
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

Сметководство за куририте

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја или град!

Описот на нашата франшиза можете да го погледнете во каталогот за франшиза: франшиза
Сметководство за куририте
Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.
Choose language

Програма од премиум класа по прифатлива цена

Валута:
JavaScript е исклучено
Автоматизацијата од нашата организација е целосна инвестиција за вашиот бизнис!
Ние користиме само напредни странски технологии, а нашите цени се достапни за секого

Можни начини на плаќање

 • банкарски трансфер
  Bank

  банкарски трансфер
 • Плаќање со картичка
  Card

  Плаќање со картичка
 • Плаќајте преку PayPal
  PayPal

  Плаќајте преку PayPal
 • Меѓународен трансфер Western Union или кој било друг
  Western Union

  Western Union


Споредете ги конфигурациите на програмата

Популарен избор
Економичен Стандарден Професионален
Главни функции на избраната програма Погледнете го видеото
Сите видеа може да се гледаат со преводи на вашиот јазик
exists exists exists
Режим на работа со повеќе корисници кога купувате повеќе од една лиценца Погледнете го видеото exists exists exists
Поддршка за различни јазици Погледнете го видеото exists exists exists
Поддршка на хардвер: скенери за баркод, печатачи за сметки, печатачи за етикети Погледнете го видеото exists exists exists
Користење на современи методи за испраќање пошта: е-пошта, СМС, Viber, гласовно автоматско бирање Погледнете го видеото exists exists exists
Можност за конфигурирање на автоматско пополнување на документи во формат Microsoft Word Погледнете го видеото exists exists exists
Можност за прилагодување на известувањата за тост Погледнете го видеото exists exists exists
Избор на дизајн на програма Погледнете го видеото exists exists
Можност за прилагодување на увозот на податоци во табели Погледнете го видеото exists exists
Копирање на тековниот ред Погледнете го видеото exists exists
Филтрирање податоци во табела Погледнете го видеото exists exists
Поддршка за режим на групирање на редови Погледнете го видеото exists exists
Доделување слики за повеќе визуелна презентација на информации Погледнете го видеото exists exists
Зголемена реалност за уште поголема видливост Погледнете го видеото exists exists
Привремено криење на одредени колони од секој корисник за себе Погледнете го видеото exists exists
Трајно крие одредени колони или табели за сите корисници на одредена улога Погледнете го видеото exists
Поставување права за улоги за да може да додаваат, уредуваат и бришат информации Погледнете го видеото exists
Избор на полиња за пребарување Погледнете го видеото exists
Конфигурирање за различни улоги на достапноста на извештаи и дејства Погледнете го видеото exists
Извезете податоци од табели или извештаи во различни формати Погледнете го видеото exists
Можност за користење на терминалот за собирање податоци Погледнете го видеото exists
Можност за приспособување на професионална резервна копија на вашата база на податоци Погледнете го видеото exists
Ревизија на корисничките дејства Погледнете го видеото exists

Нарачајте сметководство за куририте


Во управувачките активности на курирските услуги, процесите на контрола и сметководство се од голема важност, бидејќи тие се спроведуваат во врска со теренските работници - курири. Резултатите и квалитетот на дадените услуги зависат од ефикасноста на куририте. Недостаток на соодветна контрола влијае на нивото на ефикасност и брзината на испорака, што се рефлектира во негативните повратни информации од клиентите. Покрај контролата, потребно е да не се заборави и на сметководството за работата на теренските вработени. Сметководството за курири се карактеризира со одржување на сметководствени податоци за распоредот на работа, работното време, бројот на нарачки, итн. Навремените активности за регистрација на курири ви овозможуваат да избегнете проблематични ситуации со плаќање или испорака, овозможувајќи ви да ја следите изведба на секој курир. Последното дејство на работата на курирот е испорака, имено пренесување стоки или материјали на клиентот, чии повратни информации значително влијаат на угледот на курирската услуга. Во такви случаи, препорачливо е да водите евиденција за клиентите и да им обезбедите на куририте средства за добивање на повратни информации.

Позитивните повратни информации и статистиката на клиентите можат да имаат значително влијание врз зголемувањето на бројот на клиенти, што позитивно ќе влијае на нивото на профит и профитабилност на компанијата. Водењето евиденција за куририте е комплицирано од природата на нивните активности на самото место. Сметководството на клиентите може да предизвика многу проблеми поради големиот проток на нарачки. Во моментов, пазарот на нови технологии и сметководствени програми ги нуди сите можни решенија за оптимизирање на активностите на компаниите. Системите за автоматизација насочени кон оптимизирање на работните процеси овозможуваат минимизирање на употребата на човечки труд. Автоматското сметководство има многу предности, вклучително и постојана контрола на сметководствените операции, што значи загарантирана точност и минимална веројатност за грешки. Автоматското сметководство на курири ќе ви овозможи автоматски да ги спроведувате сите процеси, да извршувате порамнувања, да пресметувате плати, итн. Во врска со сметководството на клиентите, системот може автоматски да ги пренесува податоците за нарачките во базата на податоци, придружувајќи ги сите потребни податоци. Овие податоци последователно можат да се користат во маркетинг услугите со цел да се контролира и подобри квалитетот на обезбедените услуги.

Разновидни сметководствени програми ви овозможуваат да ги изберете најсоодветните за вашата компанија, земајќи ги предвид сите потреби и желби. Треба да се напомене дека програмата за автоматизација мора целосно да ги задоволи сите потреби и да ги има сите потребни функции за оптимизирање на активностите на компанијата. Апликацијата USU-Soft е софтвер за автоматизација кој ги оптимизира работните процеси на која било компанија, без оглед на видот и индустријата на активност. USU-Soft е широко користен меѓу транспортните компании и курирските услуги. Особеноста на сметководствената програма лежи во фактот дека нејзиниот развој се спроведува земајќи ја предвид структурата на компанијата, нејзините потреби и преференции. Развојот и спроведувањето на софтверот USU се изведува за кратко време и не бара од вас да ја запрете работата и не повлекува дополнителни трошоци и инвестиции.

USU-Soft ги оптимизира задачите како што се сметководството и управувањето, а исто така овозможува да се одржи непрекината контрола врз активностите дури и од далечина. Што се однесува до сметководството на куририте, програмата USU-Soft ви овозможува автоматски да извршувате такви задачи како одржување на сметководствени активности според работниот распоред и времето на куририте, управување со курири, евидентирање на времето и брзината на испорака извршени од секој курир, итн. Што се однесува до сметководството на клиентите, секоја нарачка може автоматски да се пренесе во базата на податоци каде што ќе бидат зачувани информациите за секој клиент. Така, ги имате сите потребни информации за истражување на маркетингот и добивање повратни информации од клиентите.

USU-Soft е најдобрата инвестиција во иднината на вашата компанија! Има селективно дизајниран интерфејс со широк спектар на опции. Може да воспоставите контрола врз активностите на компанијата и вработените, вклучително и теренски работници. Има вграден тајмер, така што секогаш знаете колку е потрошено времето за испорака. Со системот можете да воведете модернизација на работата на диспечерите и да извршите подобро сметководство за нарачки, клиенти и опрема. Податоците за клиентите можат да ви помогнат да направите истражувања во маркетингот.

Автоматските пресметки, следењето и следењето на возилото, автоматскиот избор на трасата за курирот се само неколку карактеристики на апликацијата.

Предлагаме да се запознаете со можностите на бесплатната демо-верзија, пред да платите за програмата. Може да се преземе од нашата веб-страница. Ако сè уште имате прашања, секогаш можете да побарате од претставниците на нашата компанија да ви покажат презентација за јасно да видите кои функции ги има системот и како тие го олеснуваат развојот на вашата организација. Апликацијата USU-Soft е позната по својот едноставен и интуитивен интерфејс, благодарение на што автоматскиот комплекс на информации станува крајно едноставен и лесен за учење. Менаџментот ќе стане посигурен и ќе влијае на индивидуалните услуги и одделенија, како и на филијалите, терминалите, магацините, кои се оддалечени од централната канцеларија. Факт е дека софтверот ги обединува сите учесници во активностите на компанијата во единствена информациска мрежа. Со помош на функцијата за правење распоред, директорот може од буџетот и визуелно да го процени идниот развој. Логистичарите ќе можат да планираат смени и распоред на работа. Секој специјалист на претпријатието може да се сврти кон системот со цел рационално да го дистрибуира своето работно време.