Купете ја програмата

Сите прашања можете да ги испратите на: info@usu.kz
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 555
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

Сметководство и организација на транспорти

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја или град!

Описот на нашата франшиза можете да го погледнете во каталогот за франшиза: франшиза
Сметководство и организација на транспорти
Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.
Choose language

Програма од премиум класа по прифатлива цена

Валута:
JavaScript е исклучено
Автоматизацијата од нашата организација е целосна инвестиција за вашиот бизнис!
Ние користиме само напредни странски технологии, а нашите цени се достапни за секого

Можни начини на плаќање

 • банкарски трансфер
  Bank

  банкарски трансфер
 • Плаќање со картичка
  Card

  Плаќање со картичка
 • Плаќајте преку PayPal
  PayPal

  Плаќајте преку PayPal
 • Меѓународен трансфер Western Union или кој било друг
  Western Union

  Western Union


Споредете ги конфигурациите на програмата

Популарен избор
Економичен Стандарден Професионален
Главни функции на избраната програма Погледнете го видеото
Сите видеа може да се гледаат со преводи на вашиот јазик
exists exists exists
Режим на работа со повеќе корисници кога купувате повеќе од една лиценца Погледнете го видеото exists exists exists
Поддршка за различни јазици Погледнете го видеото exists exists exists
Поддршка на хардвер: скенери за баркод, печатачи за сметки, печатачи за етикети Погледнете го видеото exists exists exists
Користење на современи методи за испраќање пошта: е-пошта, СМС, Viber, гласовно автоматско бирање Погледнете го видеото exists exists exists
Можност за конфигурирање на автоматско пополнување на документи во формат Microsoft Word Погледнете го видеото exists exists exists
Можност за прилагодување на известувањата за тост Погледнете го видеото exists exists exists
Избор на дизајн на програма Погледнете го видеото exists exists
Можност за прилагодување на увозот на податоци во табели Погледнете го видеото exists exists
Копирање на тековниот ред Погледнете го видеото exists exists
Филтрирање податоци во табела Погледнете го видеото exists exists
Поддршка за режим на групирање на редови Погледнете го видеото exists exists
Доделување слики за повеќе визуелна презентација на информации Погледнете го видеото exists exists
Зголемена реалност за уште поголема видливост Погледнете го видеото exists exists
Привремено криење на одредени колони од секој корисник за себе Погледнете го видеото exists exists
Трајно крие одредени колони или табели за сите корисници на одредена улога Погледнете го видеото exists
Поставување права за улоги за да може да додаваат, уредуваат и бришат информации Погледнете го видеото exists
Избор на полиња за пребарување Погледнете го видеото exists
Конфигурирање за различни улоги на достапноста на извештаи и дејства Погледнете го видеото exists
Извезете податоци од табели или извештаи во различни формати Погледнете го видеото exists
Можност за користење на терминалот за собирање податоци Погледнете го видеото exists
Можност за приспособување на професионална резервна копија на вашата база на податоци Погледнете го видеото exists
Ревизија на корисничките дејства Погледнете го видеото exists

Нарачајте сметководство и организација на транспорти


Системот за управување со транспорт на товари за автоматизација USU-Soft е програма што решава неколку важни задачи одеднаш. Тоа помага да се оптимизира работата на организацијата со автоматизирање на нејзините индивидуални аспекти на деловното работење. Софтверот го прави сметководството за финансии и складирање автоматски, а работата со документи станува полесна и побрза. Секоја акција на секој специјалист на компанијата е евидентирана во системот на сметководство на организацијата, а потоа се собира и анализира во однос на другите дејства. Ова е основа на систематска длабинска анализа, чиишто податоци се исклучително важни за правилни одлуки за управување. Програмата за сметководство на организацијата од нашата компанија сигурно ќе му помогне на управувањето со вашата организација. Всушност, тоа ви обезбедува оперативен проток на информации за сè што се случува во вашето претпријатие. Товарниот превоз е посебен вид на сервисирање на транспорт. За да ги направите поекономични и профитабилни, треба да обрнете внимание на секој тренд. Ако организацијата има слабо изработени мапи на маршрути, тогаш средствата за товарен превоз ќе се користат ирационално, а трошоците ќе растат. Во отсуство на контрола, камионите генерално можат да бидат во мирување или да се користат за да остварат нелегален приход за вработените. Транспортите мора да бидат јасно испланирани, а системот за сметководствена контрола може да помогне во тоа.

Системот за управување со автоматизација на карго транспорт на сметководствена организација е можност за одржување на одлични односи со клиенти, проучување на нивната побарувачка и желби. Програмата за сметководство на организацијата може да анализира стоки, договори и никогаш нема да ви дозволи да ги прекршите условите на договорот, ниту во однос на квалитетот на услугата, ниту во однос на времето. Секоја испорака на товар ќе има одговорен вработен кој се грижи секој товар да биде испратен и примен навреме. Создавањето на системи за контрола на товарниот патен транспорт започна на крајот на минатиот век. И на почетокот тие беа примитивни програми. Со развојот на автомобилските комуникации, заситеноста на пазарот со транспорт, се сменија и барањата за сметководствената програма за контрола на организацијата. Денес, во товарниот бизнис, не може без моќна, продуктивна програма за сметководство на организацијата, што може сеопфатно да воведе ред на сè.

Што може системот за управување да и даде на целата товарна организација покрај автоматизацијата на контролата врз патниот транспорт и товарот? Како прво, квалитетот на услугата расте, а клиентите го забележуваат ова прилично брзо. Оптимизацијата на трошоците за транспорт достигнува 25% веќе во текот на првите шест месеци од користењето на автоматскиот систем. Времето потребно за навигација низ логистичкиот ланец е намалено за истата сума. Автоматската програма за сметководство на организацијата ви овозможува да ја намалите километражата на патен транспорт за скоро 15%, а процесот на планирање на испорака е намален за 95%. Софтверот помага да се направи ефикасно управување, бидејќи всушност тој ќе одговори на многу прашања што честопати ги поставуваат специјалисти од областа на управувањето со транспортите - колку време е потребно за да се испланира маршрута и да се организира испорака на товар? Како да се намалат трошоците за патен транспорт, истовремено зголемувајќи ја профитабилноста на услугите? Што е попрофитабилно - да ги користите сопствените ресурси на возилото или да ги користите услугите за транспорт на партнерот? Дали целата мрежа е ефикасна, и дали вреди играта да биде свеќата?

Автоматската работа не е за употреба на табели во Excel, како што мислат некои луѓе. Вистинската автоматизација се прави преку употреба на напредниот систем. И мора да биде брз, точен, непрекинат, ефикасен, сигурен, гарантирајќи голема брзина на пресметки. Процесот на користење не мора да биде комплициран; ние се одлучуваме за едноставни интерфејси кои не се оптеретени со непотребни одвлекување на вниманието. Една од најдобрите програми за сметководство на товарна логистика е USU-Soft. Креиран е од искусни развивачи кои се обидоа да го земат предвид максималниот број на барања и карактеристики на овие видови на транспорт, и затоа програмата за сметководство на организацијата е одлична за следење и оптимизирање на процесите на транспорт при работа со карго и патен транспорт. Автоматизираниот систем USU-Soft го олеснува планирањето на маршрутата, земајќи ги предвид сите фактори - од даденото време до нарачката до видот на товарот. Willе ви помогне да примате извештаи во секое време. Автоматско сметководство и контрола на финансиите, автоматско складиште и проток на документи - ова се само дел од богатата и широка функционалност на програмата USU-Soft за сметководство на организацијата. Процесот на спроведување на транспорт станува побрз, бидејќи движењето на секое возило е лесно да се следи.

Автоматизираниот систем за контрола го намалува обемот на работа на вработените со намалување на бројот на задолжителни рутински активности. Секоја работа од планирање на услуга до нејзина имплементација сигурно ќе стане побрза. Системот помага да се подобри управувањето со транспортните процеси. Повеќе нема да биде потребно толку време за компанијата да стане лидер во својот сегмент, а во однос на квалитетот на испорака на стоки, сигурно ќе станете неспоредливи. Во исто време, системот за контрола нема да го уништи буџетот на компанијата. Нема потреба да плаќате претплата за тоа, бидејќи цената на лиценцата е доста соодветна.

Софтверот генерира многу детални и точни бази на податоци на клиенти со опис на секој договор и секој претходно испратен товар. Ова ја олеснува персонализираната интеракција со секој клиент. Програмата за сметководство на организацијата помага да се оптимизираат залихите што компанијата ги купува за свои потреби. Willе ги прикаже трошоците, потребите, најдобрите услови на добавувачите за да им се даде на автомобилската компанија шанса да ги намали трошоците. Контролата во магацинот ќе помогне да се изврши пратка и истовар на време и да се земе предвид движењето на секој резервен дел, гориво. Мобилните апликации на електронски уреди, кои опционално можат да го надополнат компјутерскиот систем, ќе помогнат во прашањата за далечинско управување, како и во олеснувањето на комуникацијата помеѓу вработените во компанијата и клиентите на карго услуги Можете да дознаете повеќе за нијансите на автомобилскиот бизнис, начините за оптимизирање на превозот на стоки од Библијата на модерен лидер. Неговото ажурирано издание ќе му помогне на директорот да го води претпријатието до успех.