Купете ја програмата

Сите прашања можете да ги испратите на: info@usu.kz
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 328
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

Сметководство и контрола на транспортите

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја или град!

Описот на нашата франшиза можете да го погледнете во каталогот за франшиза: франшиза
Сметководство и контрола на транспортите
Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.
Choose language

Програма од премиум класа по прифатлива цена

Валута:
JavaScript е исклучено
Автоматизацијата од нашата организација е целосна инвестиција за вашиот бизнис!
Ние користиме само напредни странски технологии, а нашите цени се достапни за секого

Можни начини на плаќање

 • банкарски трансфер
  Bank

  банкарски трансфер
 • Плаќање со картичка
  Card

  Плаќање со картичка
 • Плаќајте преку PayPal
  PayPal

  Плаќајте преку PayPal
 • Меѓународен трансфер Western Union или кој било друг
  Western Union

  Western Union


Споредете ги конфигурациите на програмата

Популарен избор
Економичен Стандарден Професионален
Главни функции на избраната програма Погледнете го видеото
Сите видеа може да се гледаат со преводи на вашиот јазик
exists exists exists
Режим на работа со повеќе корисници кога купувате повеќе од една лиценца Погледнете го видеото exists exists exists
Поддршка за различни јазици Погледнете го видеото exists exists exists
Поддршка на хардвер: скенери за баркод, печатачи за сметки, печатачи за етикети Погледнете го видеото exists exists exists
Користење на современи методи за испраќање пошта: е-пошта, СМС, Viber, гласовно автоматско бирање Погледнете го видеото exists exists exists
Можност за конфигурирање на автоматско пополнување на документи во формат Microsoft Word Погледнете го видеото exists exists exists
Можност за прилагодување на известувањата за тост Погледнете го видеото exists exists exists
Избор на дизајн на програма Погледнете го видеото exists exists
Можност за прилагодување на увозот на податоци во табели Погледнете го видеото exists exists
Копирање на тековниот ред Погледнете го видеото exists exists
Филтрирање податоци во табела Погледнете го видеото exists exists
Поддршка за режим на групирање на редови Погледнете го видеото exists exists
Доделување слики за повеќе визуелна презентација на информации Погледнете го видеото exists exists
Зголемена реалност за уште поголема видливост Погледнете го видеото exists exists
Привремено криење на одредени колони од секој корисник за себе Погледнете го видеото exists exists
Трајно крие одредени колони или табели за сите корисници на одредена улога Погледнете го видеото exists
Поставување права за улоги за да може да додаваат, уредуваат и бришат информации Погледнете го видеото exists
Избор на полиња за пребарување Погледнете го видеото exists
Конфигурирање за различни улоги на достапноста на извештаи и дејства Погледнете го видеото exists
Извезете податоци од табели или извештаи во различни формати Погледнете го видеото exists
Можност за користење на терминалот за собирање податоци Погледнете го видеото exists
Можност за приспособување на професионална резервна копија на вашата база на податоци Погледнете го видеото exists
Ревизија на корисничките дејства Погледнете го видеото exists

Нарачајте сметководство и контрола на транспортите


Сметководството на транспортите преку нашата универзална програма USU-Soft ви помага да ги држите под контрола сите главни аспекти на компанијата! Организацијата и управувањето со транспортите се вршат од единствен систем за контрола на информации. Сите вработени во компанијата ќе работат во неа како дел од единствен технолошки ланец. Сметководствената програма за контрола на транспорт прикажува информации и во контекст на индивидуални нарачки од клиенти, и според начинот на консолидирање на налозите. Во системот за контрола на управувањето со транспорциите се доделуваат одредени права за пристап на секој корисник. Принципите на работа и приодите на контролната програма за сметководство на превозните средства може да варираат во зависност од специјализацијата на клиентот: може да биде управување со товарни возила и управување со патен транспорт, железнички пруги итн.

Треба да се има предвид дека сметководството за транспорт има и свои карактеристики. Управувањето со транспортите може да се синхронизира со веб-страницата на компанијата и разни други системи. Автоматизацијата на превозот на патници и товар е најважната задача на секој менаџер, бидејќи од тоа зависат нарачките, приходите на организацијата и почитта на компаниите што соработуваат!

Контролата на транспорт започнува со соработка со клиенти. Апликацијата што ја нудиме има збир на алатки за комуникација со клиенти. Како резултат, можете да им ги дадете вашите услуги на најдобар начин, оставајќи ги сите задоволни. Постои можност за регистрација на клиенти со сите потребни информации, како што се број за контакт и така натаму. Ова ви овозможува да бидете во контакт со вашите клиенти, како и да планирате состаноци и преговори. Менаџментот за логистички транспорт со системот за контрола на USU-Soft осигурува дека секоја апликација никогаш не останува без надзор, бидејќи секоја од нив е означена со статус: прелиминарно, во тек, одбивање, завршено Можете исто така да додадете многу дополнителни статуси на барање на клиентот. Автоматското сметководство на меѓународниот сообраќај вклучува формирање на разни документи: апликации, договори, итн. Софтверот за превоз на патници овозможува лесен пристап до управување со известување. Инсталирањето на системот за управување со сметководството значително придонесува за зголемување на престижот на вашата организација.

Организацискиот менаџмент со апликацијата USU-Soft исто така дава можност за контрола на сите работни процеси. Финансиското управување сигурно ќе стане поуспешно со инсталирањето на сметководствената програма за контрола на транспорт. Додавајќи го генералниот сет на карактеристики, ние исто така ви обезбедуваме разни можности. Тематското планирање можете да го преземете бесплатно од нашата веб-страница. Сметководствената програма за контрола на транспорт дава лесен пристап до управување со известување, што ќе ја зголеми ефикасноста на сите активности на претпријатието. Автоматизацијата на работното место со нашата апликација ја оптимизира работата на вработените, што ќе има позитивен ефект врз зголемувањето на нивната мотивација. Процесот што ги прави ваквите напредни информациски системи е одговорна и одзема многу време. Ние ви нудиме високо квалитетен производ! Анализата на управувањето спроведена во програмата за сметководствена контрола обезбедува објективна слика за активностите на секој вработен. Стратешкиот развој на претпријатието станува поуспешен и избалансиран кога се користи програмата за сметководствена контрола. Ексел-сметководството на стоки е несигурно и старомодно со моменталниот обем на деловна активност. Програмата за сметководствена контрола ви овозможува не само да работите со информации, туку и да ги чувате во архивите онолку колку што ви треба.

Додавањето нови корисници и доделувањето на нив права за пристап не е долг и комплициран процес. Програмата за контрола на управување со транспорт вклучува сметководство за финансиската страна на секоја апликација. Ако сакате да регистрирате која било друга финансиска трансакција што не е поврзана со одредена апликација, можете лесно да го направите тоа со помош на нашата програма. Сметководствениот софтвер има и многу други интересни карактеристики! Можете сами да ги искусите со преземање бесплатна демо-верзија од нашата веб-страница.

Менаџментот станува не само посигурен, туку и модерен, бидејќи софтверот е интегриран со скоро сите современи канали за комуникација и технички средства. Интеграцијата на софтверот со видео камери овозможува автоматско контролирање и препознавање видео на возила и клиенти. Интеграцијата со опрема во магацинот ќе помогне да се спречи кражба, а врската со веб-страницата и PBX е шанса да се привлечат нови клиенти. Товарните правци ќе бидат подготвени побрзо и поточно, додека специјалистите ќе можат да го земат предвид најневеројатниот број и комбинација на фактори - времето, видот на испраќањето, барањата за транспорт, желбите на клиентите. Секоја пратка со нашиот систем може да се контролира од самиот почеток до нејзиниот крај. Диспечерот ќе го следи товарот на патот користејќи електронски мапи и фокусирајќи се на податоците за геолокација. Возачите, знаејќи дека се гледаат, нема да ги нарушат трасата, времето и термините. Програмата за сметководствена контрола ги пресметува трошоците, трошоците за автомобилски услуги, како и стоки, користејќи точни и точни формули. Тоа е можно според различни ценовници, по различни тарифи, по индивидуални услови што му се дадени на одреден клиент.

Софтверот ви овозможува секогаш прецизно да извршувате какви било технички пресметки, бидејќи електронските директориуми лесно ќе се формираат во контролната програма. Возилата што се користат во превозот може да се опишат во согласност со фабричките податоци или можете да ги преземете референтните информации во која било електронска датотека и да ги додадете во софтверот.