Купете ја програмата

Сите прашања можете да ги испратите на: info@usu.kz
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 825
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

Купете сервисно биро

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја или град!

Описот на нашата франшиза можете да го погледнете во каталогот за франшиза: франшиза
Купете сервисно биро
Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

Програма од премиум класа по прифатлива цена

Валута:
JavaScript е исклучено
Автоматизацијата од нашата организација е целосна инвестиција за вашиот бизнис!
Ние користиме само напредни странски технологии, а нашите цени се достапни за секого

Можни начини на плаќање

 • банкарски трансфер
  Bank

  банкарски трансфер
 • Плаќање со картичка
  Card

  Плаќање со картичка
 • Плаќајте преку PayPal
  PayPal

  Плаќајте преку PayPal
 • Меѓународен трансфер Western Union или кој било друг
  Western Union

  Western Union


Споредете ги конфигурациите на програмата

Популарен избор
Економичен Стандарден Професионален
Главни функции на избраната програма Погледнете го видеото
Сите видеа може да се гледаат со преводи на вашиот јазик
exists exists exists
Режим на работа со повеќе корисници кога купувате повеќе од една лиценца Погледнете го видеото exists exists exists
Поддршка за различни јазици Погледнете го видеото exists exists exists
Поддршка на хардвер: скенери за баркод, печатачи за сметки, печатачи за етикети Погледнете го видеото exists exists exists
Користење на современи методи за испраќање пошта: е-пошта, СМС, Viber, гласовно автоматско бирање Погледнете го видеото exists exists exists
Можност за конфигурирање на автоматско пополнување на документи во формат Microsoft Word Погледнете го видеото exists exists exists
Можност за прилагодување на известувањата за тост Погледнете го видеото exists exists exists
Избор на дизајн на програма Погледнете го видеото exists exists
Можност за прилагодување на увозот на податоци во табели Погледнете го видеото exists exists
Копирање на тековниот ред Погледнете го видеото exists exists
Филтрирање податоци во табела Погледнете го видеото exists exists
Поддршка за режим на групирање на редови Погледнете го видеото exists exists
Доделување слики за повеќе визуелна презентација на информации Погледнете го видеото exists exists
Зголемена реалност за уште поголема видливост Погледнете го видеото exists exists
Привремено криење на одредени колони од секој корисник за себе Погледнете го видеото exists exists
Трајно крие одредени колони или табели за сите корисници на одредена улога Погледнете го видеото exists
Поставување права за улоги за да може да додаваат, уредуваат и бришат информации Погледнете го видеото exists
Избор на полиња за пребарување Погледнете го видеото exists
Конфигурирање за различни улоги на достапноста на извештаи и дејства Погледнете го видеото exists
Извезете податоци од табели или извештаи во различни формати Погледнете го видеото exists
Можност за користење на терминалот за собирање податоци Погледнете го видеото exists
Можност за приспособување на професионална резервна копија на вашата база на податоци Погледнете го видеото exists
Ревизија на корисничките дејства Погледнете го видеото exists

Нарачајте купен сервис


За да купите сервис, дали треба долго и внимателно да ја изберете најдобрата опција, а потоа да чекате да дојде специјалист за инсталација? Ништо вакво!

Системската компанија USU Software ви ја обезбедува најдобрата програма за услуги во најкус можен рок. Покрај тоа, сите чекори за инсталација се изведуваат од далечина, што ви заштедува време и напор. Значи, брзо и ефикасно го инсталираме софтверот. Купете го и добијте на располагање идеална алатка за сметководство и контрола. Тоа е мултифункционален софтвер дизајниран да решава многу проблеми. Неговата значајна предност е што работи одлично во режим на мултиплеер. Тоа значи дека со купување на сервисен пулт еднаш, ги оптимизирате активностите на сите ваши вработени со еден удар. Апликацијата работи преку Интернет или локални мрежи. Ако сите компјутери во претпријатието се концентрирани во иста зграда, полесно е да се користи втората опција. Со помош на Интернет, можете да синхронизирате објекти оддалечени еден од друг и да работите дури и од далечина. Секој корисник се регистрира во програмата посебно. Во овој случај, се издава лична лозинка заштитена со лозинка. Благодарение на овие мерки, вие ја обезбедувате безбедноста на работниот процес, како и добивате можност да ги следите активностите на вработените. Правата за пристап на корисниците се разликуваат во зависност од нивните работни обврски. Така, менаџерот и неколку луѓе блиски до него го гледаат целиот опсег на можности за апликација на работната маса и ги користат без никакви ограничувања. Обичните вработени работат само директно вклучени во нивната област на блокови за овластување на бирото. Менито на сервисната маса се состои од три секции - модули, референтни книги и извештаи. Пред да продолжите со понатамошната работа, треба да ги пополните референтните книги. Не плашете се, ова се прави само еднаш, а во иднина гарантира автоматизација на многу повторливи операции на масата. Со наведување овде список на вработени и обезбедената услуга, не ги дуплирате кога креирате нови барања - системот сам ги заменува потребните информации. Освен тоа, делот за референци е во фокусот на специфичните регулирани поставки за вашите понатамошни дејства. Основните пресметки се вршат во модули. Овде автоматски се креира обемна база на податоци, во која се чуваат записи за сите операции на институцијата. За да не губите минута дополнително време на ова, можете да ја користите функцијата за контекстуално пребарување. Како работи? На горниот дел од прозорецот има посебен прозорец каде што го внесувате името на клиентот или името на датотеката што ја барате. Во рок од неколку секунди, програмата прикажува комплетна листа на совпаѓања во базата на податоци, а вие само треба да ја изберете опцијата што ја сакате. Во исто време, важно е софтверот да ги поддржува повеќето канцелариски формати, што го олеснува управувањето со протокот на документи. Освен тоа, овде континуирано се спроведува детален мониторинг, чии резултати се трансформираат во различни менаџерски и финансиски извештаи. Тие се чуваат во последниот дел со соодветното име. Врз основа на овие извештаи, можете многу побрзо да го постигнете посакуваниот резултат. Покрај основната функционалност, можете да купите дополнителни блокови за нарачка. Тоа е „Библија на модерен лидер“ или интеграција со телефонски централи.

Да се купи сервис е само првиот чекор до успехот. Ние ви помагаме да го направите останатото без да трошите дополнителни пари за тоа.

Лесниот интерфејс е создаден земајќи ја предвид разликата во вештините на луѓето кои работат во истото поле. Оттука, ова поставување е совршено и за професионалци и за почетници. Апликацијата има сопствено виртуелно складирање со речиси неограничен волумен. Вие дури и не треба да ја напуштите вашата канцеларија за да купите таков софтвер. Презентираното сервисно биро е способно да ја поедностави дури и најзбунувачката инфраструктура. Во исто време, може да се купи од државни и приватни претпријатија. Има и задолжителна регистрација според секоја корисничка процедура. Тоа е гарант за безбедност што не одзема многу време. Откако купил сервис, шефот на претпријатието добива идеална алатка за сметководство и контрола на располагање. Резервното складирање штити од непредвидени ризици. Дали избришавте важен документ? Не е важно, само вратете го повторно. Распоредот за резервни копии и други активности на програмата е однапред конфигуриран. Постои специјална функција за распоредувач на задачи. Флексибилен систем за контрола на пристап овозможува регулирање на информациите доставени до вработените во обработката. Регулирајте ја итноста за завршување на одредени задачи. Континуирана комуникација помеѓу оддалечените гранки поради формирање на единствена база. Можете да купите дополнителни функции на сервисното биро за да додадете поголема личност на вашиот проект. Мобилните апликации може да таргетираат персонал или клиенти. Според тоа, тие вршат различни функции со иста ефикасност. Со купување на бонус во форма на интеграција со телефонски централи, олеснете го процесот на комуникација со кој било претплатник. Персонализираното и масовното испраќање до потрошувачкиот пазар помагаат многу луѓе да останат во тек во исто време. Демо верзија на апликацијата е достапна за секого. Ако имате дополнителни прашања, ве молиме контактирајте со нас, ние дефинитивно ви даваме сеопфатни одговори. Откривањето на автоматизацијата на деловните операции даде поттик за развој на нова дисциплина за управување наречена реинженеринг на деловни процеси. Токму реинженерингот стана еден од најважните лостови за успешно преструктуирање на американските компании, овозможувајќи им успешно да ја вратат неефикасноста на лидерството во светот и да обезбедат невиден раст на американската економија и на берзата.