Купете ја програмата

Сите прашања можете да ги испратите на: info@usu.kz
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 393
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

автоматизација на пултот за помош

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја или град!

Описот на нашата франшиза можете да го погледнете во каталогот за франшиза: франшиза
автоматизација на пултот за помош
Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

Програма од премиум класа по прифатлива цена

Валута:
JavaScript е исклучено
Автоматизацијата од нашата организација е целосна инвестиција за вашиот бизнис!
Ние користиме само напредни странски технологии, а нашите цени се достапни за секого

Можни начини на плаќање

 • банкарски трансфер
  Bank

  банкарски трансфер
 • Плаќање со картичка
  Card

  Плаќање со картичка
 • Плаќајте преку PayPal
  PayPal

  Плаќајте преку PayPal
 • Меѓународен трансфер Western Union или кој било друг
  Western Union

  Western Union


Споредете ги конфигурациите на програмата

Популарен избор
Економичен Стандарден Професионален
Главни функции на избраната програма Погледнете го видеото
Сите видеа може да се гледаат со преводи на вашиот јазик
exists exists exists
Режим на работа со повеќе корисници кога купувате повеќе од една лиценца Погледнете го видеото exists exists exists
Поддршка за различни јазици Погледнете го видеото exists exists exists
Поддршка на хардвер: скенери за баркод, печатачи за сметки, печатачи за етикети Погледнете го видеото exists exists exists
Користење на современи методи за испраќање пошта: е-пошта, СМС, Viber, гласовно автоматско бирање Погледнете го видеото exists exists exists
Можност за конфигурирање на автоматско пополнување на документи во формат Microsoft Word Погледнете го видеото exists exists exists
Можност за прилагодување на известувањата за тост Погледнете го видеото exists exists exists
Избор на дизајн на програма Погледнете го видеото exists exists
Можност за прилагодување на увозот на податоци во табели Погледнете го видеото exists exists
Копирање на тековниот ред Погледнете го видеото exists exists
Филтрирање податоци во табела Погледнете го видеото exists exists
Поддршка за режим на групирање на редови Погледнете го видеото exists exists
Доделување слики за повеќе визуелна презентација на информации Погледнете го видеото exists exists
Зголемена реалност за уште поголема видливост Погледнете го видеото exists exists
Привремено криење на одредени колони од секој корисник за себе Погледнете го видеото exists exists
Трајно крие одредени колони или табели за сите корисници на одредена улога Погледнете го видеото exists
Поставување права за улоги за да може да додаваат, уредуваат и бришат информации Погледнете го видеото exists
Избор на полиња за пребарување Погледнете го видеото exists
Конфигурирање за различни улоги на достапноста на извештаи и дејства Погледнете го видеото exists
Извезете податоци од табели или извештаи во различни формати Погледнете го видеото exists
Можност за користење на терминалот за собирање податоци Погледнете го видеото exists
Можност за приспособување на професионална резервна копија на вашата база на податоци Погледнете го видеото exists
Ревизија на корисничките дејства Погледнете го видеото exists

Нарачајте автоматизација на бирото за помош


Во последниве години, автоматизацијата на Help Desk беше во значителна побарувачка, која признава специјализирани услуги за моментално подобрување на квалитетот на комуникацијата со корисниците, рационализирање на извештаите и регулаторните документи, прифаќање и обработка на апликации и одговор на проблемите со брзината на молња. Во случај на автоматизација, не мора да се грижите дека некој процес на Help Desk останува нецелосен, менаџерот не одговори на барањето, не може да ги подготви потребните формулари навреме, да пренесе информации до специјалистите за поправка и да се префрли на извршување целосно нова задача.

Развојот на софтверот на USU (usu.kz) работи во областа на поддршката на корисниците на Help Desk за прилично долг временски период, што го одредува високиот квалитет на автоматизацијата, широк спектар на ИТ производи и разноврсна и разновидна функционална палета . Не е тајна, не можат сите проблеми да се сокријат со автоматизација, може да се решат некои структурни грешки и менаџерски недостатоци. Регистрите на Help Desk обезбедуваат детални информации за клиентите. Корисниците немаат проблем да гледаат во историјата на барања, да најдат бесплатен мајстор за одредени карактеристики на апликацијата. Во случај на автоматизација, тешко е да се пропушти нијанса што подоцна може да биде одлучувачка. Ако специјалистите бараат дополнителни делови и материјали, специјална опрема, резервни делови, тогаш информациите се вклучени во извештајот, кој го подготвува програмата за автоматизација по завршувањето на поправката. Платформата Help Desk овозможува слободно размена на податоци, текст и графички датотеки, органски распределување на обемот на работа на персоналот на организацијата, строго следење на почитувањето на роковите за поправка. Без автоматизација, тешко е ефективно да се комуницира со клиентите, да се вклучи во рекламна дистрибуција на СМС-пораки и едноставно да се информира клиентот дека задачата е завршена. Ако нема проблеми со една или две нарачки, тогаш кога има десетици од нив, се појавуваат одредени тешкотии. Посебна предност на платформата Help Desk е способноста да се приспособат специфични услови за поставки за работа, што е од фундаментално значење во автоматизацијата. Секоја компанија ги дефинира своите задачи: финансиски активности, комуникација со клиенти, работни односи итн. Програмите за Help Desk станаа широко распространети во многу индустрии и области на активност, вклучувајќи обични сервисни центри, медицински организации, услуги за поддршка на корисниците и владини агенции специјализирани за комуникација со населението. Автоматизацијата изгледа како најдобро решение. Тешко е да се најде поквалитетен функционален проект кој радикално го менува менаџментот за неколку минути. Платформата Help Desk се занимава со информативна поддршка за услуги и корисници, ги следи тековните и планираните задачи, подготвува прописи и извештаи. Со автоматизација, времето за регистрација на апликација е значително намалено. Корисниците не треба да преземаат непотребни активности. Процесот на регистрација трае неколку секунди. Планерот се погрижува сите работни поправки да бидат завршени навреме. Ако за одредени задачи се потребни дополнителни материјали, делови и резервни делови, тогаш вештачката интелигенција брзо ја проверува нивната достапност или помага брзо да се организираат купувања.

Конфигурацијата на Help Desk е идеална за сите корисници, без оглед на компјутерските вештини и искуство. Со автоматизација, поправките се следат во секоја фаза и секоја фаза. Информациите се претставени во визуелна форма. Не е забрането да се информираат клиентите за мерките за поправка преку СМС-пошта, да се пријават трошоците за услугата, да се рекламираат услугите на компанијата итн. Корисниците немаат проблем да разменуваат оперативни податоци за тековните нарачки, текстуални и графички датотеки , да се најде бесплатен специјалист за одредена задача. Лесно е да се прикажат метриките за изведба на екраните за значаен увид во перформансите на секој член на персоналот. Конфигурацијата на Help Desk не само што ги следи тековните и планираните активности, туку и автоматски подготвува извештаи, ги евидентира перформансите и ги одредува трошоците за услугите.

Стандардно, проектот за автоматизација е опремен со модул за предупредување за да ги држиме рацете на пулсот, да ги купиме потребните делови на време, да не пропуштиме важен состанок, да не заборавиме на завршувањето на работните рокови итн. Интеграција со напредни услуги и системи не е исклучено значително да ја зголеми продуктивноста на услугата. Програмата може лесно да се користи од кој било сервисен центар, оддел за компјутерска поддршка и владина организација. Не сите опции беа вклучени во основната конфигурација на производот. Некои функции се достапни за плаќање. Ви препорачуваме да ја проучите соодветната листа. Изборот на соодветна конфигурација треба да започне со демо верзијата за да се запознае, вежба, да го проучува функционалниот опсег на елементарен начин. Деловниот процес се карактеризира со: постоечката технологија за имплементација на деловниот процес, постоечката структура на деловниот систем, алатките за автоматизација, опремата, механизмите итн., обезбедувајќи имплементација на процесот. Главните индикатори за проценка на ефективноста на деловните процеси се бројот на производи со даден квалитет, платени за одреден временски интервал, бројот на потрошувачи на производи, бројот на типични операции што мора да се извршат при производството на производи за одреден временски период. специфичен временски интервал, трошоците за производствените трошоци, времетраењето на типичните операции, капиталните инвестиции во производството, како и компетентен асистент како бирото за помош за автоматизација.