Купете ја програмата

Сите прашања можете да ги испратите на: info@usu.kz
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 61
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

апликација за пулт за помош

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја или град!

Описот на нашата франшиза можете да го погледнете во каталогот за франшиза: франшиза
апликација за пулт за помош
Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

Програма од премиум класа по прифатлива цена

Валута:
JavaScript е исклучено
Автоматизацијата од нашата организација е целосна инвестиција за вашиот бизнис!
Ние користиме само напредни странски технологии, а нашите цени се достапни за секого

Можни начини на плаќање

 • банкарски трансфер
  Bank

  банкарски трансфер
 • Плаќање со картичка
  Card

  Плаќање со картичка
 • Плаќајте преку PayPal
  PayPal

  Плаќајте преку PayPal
 • Меѓународен трансфер Western Union или кој било друг
  Western Union

  Western Union


Споредете ги конфигурациите на програмата

Популарен избор
Економичен Стандарден Професионален
Главни функции на избраната програма Погледнете го видеото
Сите видеа може да се гледаат со преводи на вашиот јазик
exists exists exists
Режим на работа со повеќе корисници кога купувате повеќе од една лиценца Погледнете го видеото exists exists exists
Поддршка за различни јазици Погледнете го видеото exists exists exists
Поддршка на хардвер: скенери за баркод, печатачи за сметки, печатачи за етикети Погледнете го видеото exists exists exists
Користење на современи методи за испраќање пошта: е-пошта, СМС, Viber, гласовно автоматско бирање Погледнете го видеото exists exists exists
Можност за конфигурирање на автоматско пополнување на документи во формат Microsoft Word Погледнете го видеото exists exists exists
Можност за прилагодување на известувањата за тост Погледнете го видеото exists exists exists
Избор на дизајн на програма Погледнете го видеото exists exists
Можност за прилагодување на увозот на податоци во табели Погледнете го видеото exists exists
Копирање на тековниот ред Погледнете го видеото exists exists
Филтрирање податоци во табела Погледнете го видеото exists exists
Поддршка за режим на групирање на редови Погледнете го видеото exists exists
Доделување слики за повеќе визуелна презентација на информации Погледнете го видеото exists exists
Зголемена реалност за уште поголема видливост Погледнете го видеото exists exists
Привремено криење на одредени колони од секој корисник за себе Погледнете го видеото exists exists
Трајно крие одредени колони или табели за сите корисници на одредена улога Погледнете го видеото exists
Поставување права за улоги за да може да додаваат, уредуваат и бришат информации Погледнете го видеото exists
Избор на полиња за пребарување Погледнете го видеото exists
Конфигурирање за различни улоги на достапноста на извештаи и дејства Погледнете го видеото exists
Извезете податоци од табели или извештаи во различни формати Погледнете го видеото exists
Можност за користење на терминалот за собирање податоци Погледнете го видеото exists
Можност за приспособување на професионална резервна копија на вашата база на податоци Погледнете го видеото exists
Ревизија на корисничките дејства Погледнете го видеото exists

Нарачајте апликација за пулт за помош


Во последниве години, апликацијата Help Desk стана доста популарна за да ги ревидира принципите на управување со структурата на техничката или услужната поддршка, да воведе иновативни организациски механизми, да ја подобри услугата и да го развие бизнисот органски. Ефективноста на апликацијата е постојано потврдена во пракса. Контролата над параметрите на Help Desk станува целосна, се појавуваат сите потребни алатки кои ви овозможуваат да ја следите тековната работа и барања, автоматски да подготвувате прописи и извештаи и да ги регулирате ресурсите и трошоците.

Софтверскиот систем USU (usu.kz) долго време се занимава со прашања за висококвалитетна техничка поддршка, што овозможува прецизно да се постават границите на Help Desk, за да се објави најефективната апликација која брзо докажува вредно е. Ако штотуку се запознавате со апликацијата, ви препорачуваме да го оцените пријателскиот и интуитивен интерфејс. Тука нема ништо излишно. Програмерите честопати не успеваат да постигнат рамнотежа помеѓу перформансите и визуелната привлечност на проектот. Едниот имот го обзема другиот. Регистрите на Help Desk содржат детални информации за тековните операции и клиенти. Корисниците немаат проблем да ги подигнат архивите на апликациите за да ги видат завршените нарачки, да се повикуваат на архивски документи, извештаи и да го проучуваат нивото на интеракција со клиентите. Работните текови се директно прикажани од апликацијата во реално време. Ова го олеснува одговорот на проблемите, ја следи положбата на материјалниот фонд и работните ресурси, го контролира времето на нарачката, брзо контактира со клиентите за да разјасни некои детали.

Со помош на Help Desk е лесно да се разменуваат информации, графички датотеки, текст, извештаи за управување, да се следи табелата за персонал преку вградениот распоредувач на апликации. Ако нарачката е закочена, тогаш корисниците немаат потешкотии да ги утврдат причините за доцнење. Не е исклучена опцијата за користење на апликацијата за промовирање на услугите на Help Desk, ангажирање во рекламирање СМС пошта, комуникација со клиенти. За овие задачи е имплементиран посебен модул. Многу компании ги прават CRM способностите еден од врвните барања за проекти за автоматизација.

Во моментов, програмите за Help Desk се користат во многу индустрии. Работното опкружување на апликацијата не е исклучиво ограничено на ИТ-сферата. Софтверот може да се користи и од владини организации фокусирани на интеракција со населението, малите фирми и индивидуалните претприемачи. Автоматизацијата би била најдоброто решение. Не постои поедноставен, поквалитетен и посигурен начин за рационализирање на позициите на раководството и организацијата, воведување иновативни механизми, следење на работата на структурата и надворешните контакти. Апликацијата Help Desk ги следи оперативните аспекти на услугата и техничката поддршка, го следи напредокот и роковите на апликациите и обезбедува документарна поддршка. Нема потреба да се троши дополнително време на стандардни операции, вклучително и прифаќање барања и нарачка, процесите се целосно автоматизирани. Многу е полесно да се следат и тековните активности и планираните настани преку основниот планер. Ако одреден повик бара дополнителни ресурси, електронскиот асистент ве потсетува на ова. Платформата Help Desk е идеална за сите корисници без никакви сериозни ограничувања. Нивото на компјутерска писменост е практично ирелевантно.

Апликацијата ги разложува производните процеси (директно операции за техничка поддршка) во одреден број фази за да го зајакне квалитетот на контролата и веднаш да одговори на најмалите проблеми. Сега е отворена можноста за директна комуникација со клиентите, размена на информации и испраќање СМС. Освен тоа, корисниците можат брзо да разменуваат графички и текстуални датотеки, аналитички и финансиски извештаи.

Продуктивноста на специјалистите на Help Desk е јасно прикажана на екраните, што овозможува органско прилагодување на нивото на тековниот обем на работа и поставување на последователни задачи на персоналот. Со помош на апликацијата се следи работата на секој специјалист, што им помага на вработените со полно работно време да ги подобрат вештините, да ги утврдат приоритетите, проблематичните позиции на организацијата. Модулот за известување е стандардно инсталиран. Ова е најлесниот начин да го задржите прстот на пулсот на настаните. Доколку е потребно, треба да бидете збунети од прашањата за интегрирање на платформата со напредни услуги и услуги. Програмата е оптимално решение за сосема различни ИТ компании, услуги за техничка или сервисна поддршка, владини агенции или поединци.

Не сите алатки се вклучени во основната верзија. Некои опции се достапни за плаќање. Треба внимателно да ја проучите соодветната листа. Започнете да го избирате вистинскиот производ со демо верзија. Тестот е потполно бесплатен. Пред двесте години, Адам Смит направи извонредно откритие: индустриското производство мора да се подели на наједноставните и најосновните операции. Тој покажа дека поделбата на трудот промовира раст на продуктивноста бидејќи работниците фокусирани на една задача стануваат поквалификувани занаетчии и подобро ја вршат својата работа. Во текот на 19 и 20 век, луѓето организирале, развивале и управувале компании, водени од принципот на поделба на трудот од Адам Смит. Меѓутоа, во современиот свет, доволно е внимателно да се погледне секоја компанија - од улична тезга до транснационален гигант како Мајкрософт или Кока-Кола. Ќе се открие дека активностите на компаниите се состојат од огромен број на повторувачки деловни процеси, од кои секој е низа на акции и одлуки насочени кон постигнување на одредена цел. Прифаќање на нарачка од клиенти, испорака на стока до клиент, исплата на плати на вработените - сето тоа се деловни процеси за кои е исклучително потребна помошна апликација.