Рејтинг: 4.9. Број на организации: 367
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

програма за третман на заби

Внимание! Бараме претставници во вашата земја!
Треба да го преведете софтверот и да го продадете по поволни услови.
Испратете ни на е-пошта на info@usu.kz
програма за третман на заби Choose language

Преземете демо верзија

  • Преземете демо верзија

Цена на софтвер

Валута:
JavaScript е исклучено

Нарачајте програма за третман на заби

  • order

Детските клиники се многу популарни деновиве. Секој од нас се консултираше или закажа состанок со стоматологот. Овие медицински установи имаат одлични можности да обезбедат квалитетни медицински услуги, дури и во најтешки случаи. Сето ова не можеше да се случи ако производите на научни достигнувања не беа воведени во различни области на активност. Овој список е предводен од медицина и, особено, стоматологија. Малкумина размислуваа за тоа како се чуваат записите за стоматолошки третман во такви институции. Но, неговото однесување не е помалку специфично од самата насока. Користејќи ги најновите достигнувања во техничкиот напредок и пазарот на информатичка технологија, лекарите беа во можност не само навремено да ги дијагностицираат и лекуваат болестите, туку и брзо да се справат со нивните секојдневни рутински должности, ослободувајќи го времето не само за стоматолошки третман, туку и за напредна обука и унапредување на вештините. Дојде време кога автоматизацијата на деловните процеси стана строго воспоставена во сите сфери на активност, што им овозможи на многу компании да се издигнат на квалитативно ново ниво на развој. Како по правило, различни системи за автоматизација се еден од првите чекори за оптимизирање на деловните процеси. Нивната функционалност и интерфејс се различни, но целта е иста за сите - да го исклучат човечкиот фактор од процесот на обработка на информации колку што е можно и да и се овозможи на организацијата да ги посвети сите свои напори за развој и подобрување на квалитетот на услугата. Ви го претставуваме Вашето внимание Универзалниот сметководствен систем (УСУ). Оваа програма успешно го помина тестот на времето и се смета за еден од најдобрите системи за стоматолошки третман. Таа е позната не само во Казахстан, туку и во странство. УСУ учествува во скоро сите процеси на претпријатието - од регистрација до управување со документи - и е неопходен асистент не само на раководителот на клиниката, туку и на некој од нејзините вработени. Ајде внимателно да ги разгледаме можностите на програмата за здравствена организација.