Рејтинг: 4.9. Број на организации: 105
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

Програма за комунални услуги

Внимание! Бараме претставници во вашата земја!
Треба да го преведете софтверот и да го продадете по поволни услови.
Испратете ни на е-пошта на info@usu.kz
Програма за комунални услуги

Преземете демо верзија

  • Преземете демо верзија

Choose language

Цена на софтвер

Валута:
JavaScript е исклучено

Нарачајте програма за комунални услуги

  • order

Тешко е да се потцени важноста на домувањето и комуналните услуги за населението. Тие ја следат состојбата на станбениот фонд и создаваат атмосфера на удобен живот за луѓето на кои сите сме толку навикнати. Постои мислење дека ако работата не е видлива, тоа значи дека се работи ефикасно и на време. Сепак, оваа индустрија има и некои тешкотии во водењето на евиденција. Факт е дека домувањето и комуналните услуги честопати се управуваат на старомоден начин - на хартија или со користење на застарени програми. Ова несреќно недоразбирање го фрла квалитетот на контролата кај таквите организации на прилично ниско ниво. Но, многу во оваа област на активност зависи од навременоста на изведбата на оваа или онаа работа. Добар излез во таква ситуација би бил воведување на специјален софтвер во организацијата за управување со домување и комунални услуги. Особено, таков софтвер како Универзален сметководствен систем. Ајде подетално да ги разгледаме неговите можности. Веќе неколку години инсталиравме современ софтвер, така што управувањето со домувањето и комуналните услуги е што е можно поефикасно. Домување и комунални услуги Програмата ги автоматизира активностите на претпријатието на сите фронтови на работа, воспоставува ред и контрола. Зошто точно нашиот развој? Сè е многу едноставно. Денес ние автоматизиравме голем број на организации низ целиот свет. УСУ го должи својот голем успех на такви својства како што е можноста да се прилагодат на потребите на која било компанија, да најде пристап за поедноставување на кој било процес, како и можност за обезбедување на кратки информации за состојбата на компанијата за кој било избран период. Покрај тоа, нашиот развој е забележителен за неговата погодност и е насочен не само кон напредните корисници кои се добро запознаени со слични софтверски производи (сметководители и професионални финансиери), туку и кај обичните луѓе. Интерфејсот ќе биде јасен за кој било од нив. Секоја функција или извештај може да се најде буквално за неколку секунди. УСУ ќе ви овозможи брза и удобна работа со кој било број претплатници. За секоја од нив, можете да ги наведете сите информации што ви се потребни во вашата работа. Програмата за комунални услуги може да води евиденција за сите услуги. Може да бидат и комунални услуги и услуги за одржување на домот. Управувањето со друштвото за управување се спроведува со помош на аналитички извештаи достапни во системот за управување со домување и комунални услуги. Управувањето со домувањето ќе трае помалку труд, бидејќи најголемата анализа ќе биде комплетирана за неколку секунди. Исто така, можеме да развиеме дополнителни извештаи или да додадеме функција за нарачка. Сметководството во домувањето и комуналните услуги се врши според наплата и плаќања. Во овој случај, програмата за самата компанија за управување го пресметува салдото за секој претплатник (долг или претплата). Сметководството во компаниите за управување може да се изврши и со огромни трошоци, кои се покренуваат на почетокот на секој месец, и на еднократни давачки, на пример, ако има уреди за мерење. Бројот на мерни уреди може да биде кој било за секој клиент на компанијата. Домувањето и комуналните услуги се следат по различни стапки. Универзалниот сметководствен систем поддржува мулти-тарифа и диференцирана тарифа за обезбедување на одредени услуги (на пример, електрична енергија). Покомплетно покривање на функционалноста на нашиот развој може да се најде во неговата демо верзија. Достапно е за преземање на нашиот Интернет портал. Можете да контактирате со нас на кој било начин погодно за вас, користејќи ги информациите за нашата компанија во делот "Контакти" на веб-страницата.