Рејтинг: 4.9. Број на организации: 751
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

Програма за сметководство за шиење

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја!
Beе можете да ги продадете нашите програми и, доколку е потребно, да го поправите преводот на програмите.
Испратете ни на е-пошта на info@usu.kz
Програма за сметководство за шиење

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

  • Преземете демо верзија

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.


Choose language

Цена на софтвер

Валута:
JavaScript е исклучено

Нарачајте програма за сметководство за шиење

  • order

Софтвер за сметководство за шиење е најновиот софтвер создаден од наши професионални врвни програмери за индустрија за дизајн и кроење. Тие ја креираа програмата заснована врз сите стандарди и можни потреби на оваа индустрија. Имајќи ги потребните квалитети и практичност на програмата, таа е неоспорен лидер меѓу другите програми за сметководство на шиење облека.

Создавањето облека е сложен технолошки процес, кој се состои од многу мали, но многу важни елементи и чекори. Вие дури и не правите нешто за нив додека не се појават непредвидливо. Овие суптилности треба да се земат предвид. Колку и да звучи чудно, но производството на облека започнува со комуникација на клиентот со претставникот на ателјето за време на прифаќањето на нарачката. Програмата што ја презентираме посветува големо внимание на точно работењето со клиенти на работилница за шиење. Програмите за сметководство на кроење можат да земат предвид неограничен број клиенти. Кога клиентот комуницира со менаџерот на ателјето, користејќи ја сметководствената програма, претставникот на ателјето може да го покаже целиот асортиман и разновидност на облека произведена од организацијата. Програмата УСУ има папка за магацин, во која можете да поставите неограничен број фотографии од облека и различни дизајни, кои се целосен асортиман на ателјето. Клиентите ќе го ценат ваквиот пристап кон нив и кон произведените производи.

Клиентите се различни, високи и кратки, слаби и дебели, за истиот модел на облека ќе биде потребна различна количина на материјал во зависност од големината. Програмата за сметководство за шиење ги евидентира и ги зема предвид сите потребни димензии, кои се земени од клиентот. Секој вработен во претпријатието што се занимава со шиење, за својата работа, лесно може да ги дознае овие димензии. Сите ќе бидат во базата на податоци и тоа спречува повторливи пресметки. Секој модел на облека што го избрал клиентот може да се изработи од материјалот што најмногу му се допаѓа на посетителот. Многу често, во обични ателје за кроење или работилница за шиење, додека прифаќа нарачка, администраторот го прескокнува прашањето за достапноста на ткаенината во магацинот. Со нашата програма за сметководство за шиење, таквата состојба е апсолутно невозможна, од причина што програмата USU прави целосно сметководство за достапноста на ткаенина, копчиња и разни додатоци во магацинот, ве известува однапред за претстојниот крај на стоката . Благодарение на проблемот со сметководството на шиење, повеќе не мора да се грижите за тоа, што ви овозможува да правите поважни работи, како што е непосредно реализирање на нарачка.

Во моментот на регистрација на клиент, неговиот телефонски број е внесен во програмата. Програмата има функција за гласовно известување. Немојте да бидете изненадени, но програмата ќе ги пренесе потребните информации на клиентот преку глас. Секогаш можете да го информирате за разни видови попусти, промоции, а исто така да му честитате на разни празници, вклучувајќи го и неговиот роденден. Ако овој вид известувања не ве задоволуваат, програмата за сметководство за шиење може само да испраќа текстови, е-пошта или пораки до Viber.

Наоѓањето на вистинските материјали и додатоци во магацинот го олеснува користењето на баркодот. Програмата „Универзален систем на сметководство“ има функција на читање бар-код, печати етикети, што во голема мера ја олеснува работата на сметководството и пребарувањето на стоки во магацинот.

Се надеваме дека вашето ателје работи одлично и имате многу порачки. Но, дали не е секогаш тешко да се најде клиентот што го барате во куп хартија. USU има функција за пребарување на налози според потребните критериуми во архивата, на пример: по датум, име на клиент, име на работникот кој ја прифатил нарачката.

Различни луѓе имаат различни односи. Секако постои врска помеѓу вашето ателје и вашите клиенти. Базата на податоци за клиенти може да се групира според различни критериуми, на пример, да создаде база на податоци за ВИП клиенти, а некои клиенти се проблематични, а тоа исто така може да се забележи така што кога повторно ќе контактирате со нас, да знаете како и со кого да се однесувате , особено учтиво или внимателно.

Кога прифаќа нарачка, клиентот многу често има посебни барања за шиење. Овие барања се внесуваат во посебна област во програмата. Како што знаете, не секогаш клиентите се задоволни за работа, така што во иднина, овие специјални барања ќе бидат испечатени на потврдата, а клиентот повеќе нема да може да ги оспорува далекуводните побарувања. Како што можете да видите, програмата за сметководство за шиење е подготвена за такви нијанси.

Кулминација на кроењето е плаќање на клиентот за вашите услуги. Програмата USU автоматски генерира потврда за плаќање. Специјални барања за шиење, потрошени материјали, авансни плаќања и ненаплатени салда ќе бидат наведени тука исто така.

Подолу на страницата на веб-страницата можете да најдете директен линк каде што можете да преземете пробна верзија на софтверот за сметка за шиење. Демо-верзијата не ги вклучува сите функции што се претставени во главната програма. За дваесет и еден ден, можете да почувствувате колку оваа програма ќе ви олесни да го контролирате шиењето облека. Во случај на ваши посебни барања, секогаш имате можност да контактирате со техничка поддршка и да подобрите некои од функциите во програмата USU. Мек универзален систем на сметководство - вклучува огромна разновидност на функционални ресурси!