Купете ја програмата

Сите прашања можете да ги испратите на: info@usu.kz
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 575
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

Сметководство во ателјето

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја или град!

Описот на нашата франшиза можете да го погледнете во каталогот за франшиза: франшиза
Сметководство во ателјето

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

  • Преземете демо верзија

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.


Choose language

Цена на софтвер

Валута:
JavaScript е исклучено

Нарачајте сметководство во ателјето


Сметководството на ателјето е составен дел од работниот тек. Контрола значи сметководство и на клиентската база и целосна контрола врз вработените и нивните активности. Колку е подобар процесот на сметководство, толку повеќе клиенти и, следствено, профитот го има ателјето. Успешен претприемач знае како да води сметка за нивното ателје. Висококвалитетно сметководство претпоставува автоматизација на деловните процеси, компјутеризација и информатизација на сферата на работа, како и вклучување во сметководствениот процес. Сето ова е обезбедено од паметна програма со вградена книговодствена книга која извршува работи независно без интервенција на вработените. Таквиот систем не е само асистент, туку и вработен кој исполнува нарачки без прашање и без грешки.

Во софтверот од развивачите на УСУ, кој ги има сите горенаведени карактеристики, во ателјето има сметководствена книга, која содржи информации потребни за успешна работа. Сметководството вклучува контрола над вработените, клиентите, нарачките, паричните текови и документацијата. Сето ова се наоѓа на едно место и е заштитено со сигурен безбедносен систем. Системот ви овозможува да водите сметководство за ателјето на Интернет, односно од далечина. Еден член на персоналот не треба да доаѓа во канцеларијата за да изврши прилагодувања или да ги разгледа потребните информации. За да го направат ова, тие само треба да ја внесат апликацијата од дома или друга канцеларија и да ја следат од далечина. Тие можат да одлучат како да работат во софтверот од УСУ.

Претприемач кој посветува должно внимание на сметководството во ателјето никогаш не страда од недостаток на клиенти и профит. Ако процесите се организирани, ателјето работи непречено. Управувајќи со книгата во ателјето, менаџерот може да ги разгледа проблемите од различни агли и да ги реши што е можно поефикасно за развој на компанијата. Благодарение на функцијата за анализа на финансиските движења, еден претприемач може да види каде се трошат ресурсите и каде е подобро да се насочи капиталот. Сите финансиски движења извршени од ателјето се видливи за раководството во книгата и за погодност се претставени во форма на графикони и дијаграми. Во софтверот, можете да ја следите динамиката на профит, да ги видите трошоците и приходите, како и да ги процените и да ја одберете најдобрата стратегија за развој.

Со помош на табелата за персонал, раководството може да ја следи работата на вработените во ателјето, гледајќи како секој вработен работи индивидуално. Менаџерот може да одлучи како да ги награди најдобрите и да им помогне на работниците со слаби перформанси да напредуваат. Сметководството на вработените е многу важно, бидејќи токму тоа придонесува за воведување на свесен пристап во тимот, кој обезбедува квалитет на работењето на вработените. Кога вработениот ги знае целите што ги има за да постигне резултати и да добие бонуси или повисоки плати, а исто така знае како да ги постигне посакуваните цели, тие се обидуваат и работат подобро од вообичаеното. Доколку менаџерот успее да го постигне овој пристап, работата на персоналот станува сè помалку проблематична.

Книгата сметководствени документи ви овозможува да добивате извештаи од вработените на време и да ги видите сите договори склучени со клиенти. Ова ги поедноставува активностите на раководителот на претпријатието, заштедувајќи им време и енергија. Знаејќи како да водат сметководство во ателјето што е можно поефикасно за компанијата, менаџерот разбира кои цели и стратегии треба да се следат за растот на компанијата.

Подолу е краток список на одликите на УСУ. Списокот на можности може да варира во зависност од конфигурацијата на развиениот систем.

Платформата содржи книги за сметководство на персонал, нарачки, материјали за шиење и многу повеќе потребни за работата на ателјето.

Едноставниот интерфејс е по вкус на апсолутно сите членови на персоналот.

Менаџерот може самостојно да го избере дизајнот на програмата, менувајќи ја бојата на прозорците и работната позадина.

Софтверот ви овозможува да чувате неколку книги за контрола одеднаш, додека работите истовремено со сите.

Во апликацијата, можете да работите на сметката на ателјето на Интернет и преку локална мрежа.

Системот пополнува и обрасци за апликација и договори со клиенти.

Во софтверот, можете да ги контролирате промените што се случуваат во финансиската сфера на ателјето; анализирајте ја динамиката на профит, трошоци и приход.

Системот помага да се исполнат главните цели на компанијата во одреден временски период.

Магацинската и финансиската опрема можат да бидат поврзани со апликацијата, што помага да се печатат документи, да се вршат плаќања и многу повеќе.

Апсолутно секој вработен во ателјето може да се справи со програмата, бидејќи нејзиниот едноставен интерфејс е специјално поедноставен за корисниците на персонални компјутери од сите нивоа.

Платформата може да ја користат ателјеа, продавници за поправки, оддели за теренски услуги и многу други.

Системот ви кажува како да водите сметководство за компетентен персонал и да воведете свесен пристап кон работата.

Благодарение на контролната книга, менаџерот е во можност да ги анализира активностите на членовите на персоналот од сите гранки лоцирани во град, земја или свет.

Апликацијата од USU одговара на прашањата на вработените и ги советува во особено неразбирливи моменти.

Платформата ви овозможува да испраќате клиенти и по е-пошта и СМС-пораки, а сега работникот не треба да поминува време испраќајќи писмо до секој клиент одделно, бидејќи системот има функција за масовно испраќање.

Со помош на регистарот на магацин, управителот е во можност да ја контролира достапноста на одредени материјали потребни за шиење производи.

При инсталирање на платформата, нашите програмери можат да поврзат и печатач и ПОС-терминал со софтверот од УСУ, што ја олеснува работата на вработените.