Купете ја програмата

Сите прашања можете да ги испратите на: info@usu.kz
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 549
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

Сметководство за производство на облека

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја или град!

Описот на нашата франшиза можете да го погледнете во каталогот за франшиза: франшиза
Сметководство за производство на облека
Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.
Choose language

Програма од премиум класа по прифатлива цена

Валута:
JavaScript е исклучено
Автоматизацијата од нашата организација е целосна инвестиција за вашиот бизнис!
Ние користиме само напредни странски технологии, а нашите цени се достапни за секого

Можни начини на плаќање

 • банкарски трансфер
  Bank

  банкарски трансфер
 • Плаќање со картичка
  Card

  Плаќање со картичка
 • Плаќајте преку PayPal
  PayPal

  Плаќајте преку PayPal
 • Меѓународен трансфер Western Union или кој било друг
  Western Union

  Western Union


Споредете ги конфигурациите на програмата

Популарен избор
Економичен Стандарден Професионален
Главни функции на избраната програма Погледнете го видеото
Сите видеа може да се гледаат со преводи на вашиот јазик
exists exists exists
Режим на работа со повеќе корисници кога купувате повеќе од една лиценца Погледнете го видеото exists exists exists
Поддршка за различни јазици Погледнете го видеото exists exists exists
Поддршка на хардвер: скенери за баркод, печатачи за сметки, печатачи за етикети Погледнете го видеото exists exists exists
Користење на современи методи за испраќање пошта: е-пошта, СМС, Viber, гласовно автоматско бирање Погледнете го видеото exists exists exists
Можност за конфигурирање на автоматско пополнување на документи во формат Microsoft Word Погледнете го видеото exists exists exists
Можност за прилагодување на известувањата за тост Погледнете го видеото exists exists exists
Избор на дизајн на програма Погледнете го видеото exists exists
Можност за прилагодување на увозот на податоци во табели Погледнете го видеото exists exists
Копирање на тековниот ред Погледнете го видеото exists exists
Филтрирање податоци во табела Погледнете го видеото exists exists
Поддршка за режим на групирање на редови Погледнете го видеото exists exists
Доделување слики за повеќе визуелна презентација на информации Погледнете го видеото exists exists
Зголемена реалност за уште поголема видливост Погледнете го видеото exists exists
Привремено криење на одредени колони од секој корисник за себе Погледнете го видеото exists exists
Трајно крие одредени колони или табели за сите корисници на одредена улога Погледнете го видеото exists
Поставување права за улоги за да може да додаваат, уредуваат и бришат информации Погледнете го видеото exists
Избор на полиња за пребарување Погледнете го видеото exists
Конфигурирање за различни улоги на достапноста на извештаи и дејства Погледнете го видеото exists
Извезете податоци од табели или извештаи во различни формати Погледнете го видеото exists
Можност за користење на терминалот за собирање податоци Погледнете го видеото exists
Можност за приспособување на професионална резервна копија на вашата база на податоци Погледнете го видеото exists
Ревизија на корисничките дејства Погледнете го видеото exists

Нарачајте сметководство за производство на облека


Во сметководствената програма за производство на облека е погодно да се работи преку Интернет со голем број различни магацини и оддели, да се контролираат и извршуваат сите движења на стоки. Удобно и брзо е да се пресмета прашањето за плати по парчиња на вработените во производството на облека. Заборавете на рачните пресметки и почувствувајте ја убавината на сметководствената програма за производство на облека. Сметководството на билансот на акции, доставувањето понуди за набавка на одредени материјали и додатоци на крај завршува на време, како и залихите стануваат многу лесни и брзи; податоците за магацините ги чува софтверот USU. Процесот на планирање на производство на облека до датумот на поставување и испорака на нарачката, сечењето и шиењето на производот станува неверојатно удобен. Процесот на пресметување на ткаенини, додатоци и сите елементи потребни за создавање производ станува погоден. Претходно, мораше рачно да ја пресметате секоја позиција потребна за создавање производ.

Сметководствената апликација за производство на облека автоматски ги пресметува трошоците за една единица на производство. За управувањето, изведувањето трошоци е многу важен процес. Сметководствената програма за производство на облека може да ја пресмета проценката на трошоците на готовите производи и самостојно да ги отпишува потрошните материјали. Сметководствениот систем е изработен во оригинален дизајн, во кој уживате да работите и го радува окото. Испраќањето разни документи до клиентите по е-пошта, исто така, станува многу прифатливо и брзо дејство. Може да создадете цел сметководствен систем на контакти и адреси на вашите клиенти и вработени и за неколку секунди да најдете податоци за која било договорна страна. Станува достапна можноста за испраќање пораки за разни промени во вашата компанија за производство на облека, промени во адреса или контакти, попусти, пристигнување на нови сезонски производи. Користете список со говорна пошта за да ги известите клиентите за важни информации, подготвеност за нарачки, услови за плаќање и сите други важни работи.

Работата со најнова технологија за сметководство ја прави вашата репутација на производство на облека како најмодерен и модерен салон. Користејќи ја нашата сметководствена програма за производство на облека, можете да ја комбинирате работата на вашите оддели како еден единствен механизам. За да создадете галерија со завршени дела, треба само да фотографирате со помош на веб-камера; исто така се прикажува за време на продажбата.

Бизнисот со производство на облека игра важна улога во денешниот свет. Поминуваме многу време обидувајќи се да ја избереме најдобрата облека за да можеме да се вклопиме во општеството и ситуациите, кои диктираат која облека треба да се користи. Како резултат, има многу компании кои се натпреваруваат во овој сектор на пазарот и се обидуваат да бидат сигурни дека нивната компанија е слушнато и дека е ценета. Сепак, ова не е така лесно во толку жестока конкуренција. За да можете успешно да работите со рекламирање и маркетинг, потребно е да се воспостави апсолутна контрола во внатрешните процеси на организацијата. Од витално значење е да бидете сигурни дека сè ќе се случи според одреден утврден ред и дека сè работи според планот. Единствениот профитабилен излез е воведување на автоматизација. Најдобрата сметководствена програма за производство на облека, како што веќе рековме, е апликацијата USU-Soft. Таа е развиена од најдобрите програмери со огромно искуство и знаење од областа на програмирањето.

Со автоматизација, не треба да обрнувате строго внимание на контролата на персоналот, финансиските средства, облеката и така натаму, бидејќи тоа е контролирано од сметководствената програма за производство на облека. Сè што треба да направите е да ги анализирате извештаите што ги подготвува софтверот за сметководство за кој било аспект што ви треба. Сепак, потребно е да бидете сигурни дека сите вработени навремено ги внесуваат точните податоци во апликацијата. Без невозможно е да се зборува за релевантноста на внесените податоци. Програмата за сметководствено производство ги контролира и вашите магацини. Ако има некои материјали што треба да истечат, тогаш сметководствената програма ве известува за потребата да направите нарачка и ви испраќа известување. Единственото нешто што му преостанува на одговорниот вработен е да контактира со добавувачот и да ги нарача потребните материјали за да се осигури дека процесот на производство на облека е непрекинат. Како што знаеме, тоа е многу важно. Само неколку часа застој може да значи огромни загуби.

Како што можете да видите од овој есеј, USU-Soft всушност има многу корисни опции кои ќе ви помогнат успешно да водите било која деловна активност. Ве покануваме на Skype консултација со специјалистите USU-Soft, каде што можете да ги поставите вашите прашања, да изберете оптимална конфигурација на апликацијата на вашата компанија и исто така да добиете можност да преземете бесплатна основна верзија на софтверот што може да се тестира во вашата компанија

Како што сите знаеме, добриот водач секогаш знае што се случува во неговата или нејзината организација. Се чини непрофитабилно да се ангажираат дополнителни членови на персоналот кои би ги контролирале другите и сите процеси. Многу е подобро да се одлучите за асистент за автоматизација кој може да биде свесен за сè и да следи сè без одмор. Ова е она што современите технологии нудат да го користат. Па, зошто да одбиете таков напреден начин за следење на вашата деловна активност? Системот за сметководство USU-Soft е корисен во многу аспекти. Имено, вашите пари се пресметуваат и се прават посебни извештаи. Покрај тоа, вие знаете сè за рекламирање и можете да ги преместите финансиските регреси на вистински работни канали за рекламирање. На овој начин ги привлекувате вашите клиенти користејќи најефективна стратегија. Она што го нудиме е само алатка. Користете го мудро и бидете пред вашите конкуренти! Ние сакаме да ја направиме вашата организација подобра со воведување нови технологии без кои е скоро невозможно да останете на пазарот овие денови.